Werkgeluk! Blij zijn op en mét je werk

Interview met Sandy van Aert, werkgeluk-expert & psycholoog

Patrick Kicken interviewt Sandy van Aert

Laatst had ‘onze’ Sandy de eer om geïnterviewd te worden door voormalig radio DJ Patrick Kicken voor zijn podcast Leven Zonder Stress. Als jij ook regelmatig nadenkt over leven, werk & welzijn, raden wij je dit interview van harte aan!

Het werd namelijk een openhartig en eerlijk gesprek: Sandy deelt niet alleen haar professionele blik op werkgeluk, maar gaat zelf ook met de billen bloot (figuurlijk dan 😉 ) en deelt haar persoonlijke verhaal. Op deze pagina vind je dit interview: als video en als podcast.

In het interview vertelt Sandy over de wetenschap van (werk)geluk en haar persoonlijke reis daarin. Ze vertelt onder meer waarom wij vanuit de Empowerment Company met mensen werken vanuit wensen en verlangens (positieve psychologie), in plaats vanuit problemen. Ze praat met Patrick over zingeving én geeft waardevolle tips hoe je je werkdag het beste kunt indelen (Hoezo, lunch-dip? Benut die juist!).

Ook vertelt Sandy over de moeilijke tijd waar ze twee jaar geleden opeens in belandde en hoe haar werk haar toen tot grote steun was.

Kijk of luister hieronder naar het interview van Patrick Kicken met Sandy van Aert.

Luister naar het interview met Sandy – in de podcast Leven Zonder Stress – via je smartphone of computer.

Apple Podcast

En hier vind je de podcast in Spotify.

Spotify

Beluister hier alle afleveringen van onze podcast.

Nu luisteren

Interview met Patrick Kicken

Oh, en als kers op de taart mocht Sandy op haar beurt Patrick interviewen voor onze Happy@Work Podcast! Luister hier naar het interview met Patrick Kicken. Hij vertelt openhartig over zijn burn-out en hoe hij daarna op een andere manier naar het leven is gaan kijken.

Andere artikelen die je misschien interessant vindt:

Meer inspiratie:

Persoonlijke groei

Loopbaanstap maken

Stress en burn-out de baas

Werkgeluk wetenschap

Werkgever inspiratie

Werk-privé balans

Schrijf je in voor onze Happy@Work tips!

Inschrijven

Gratis coaching

Met onze gratis loopbaancoaching diensten  gunnen wij iedereen meer (werk) geluk en minder stress.

Start vandaag

Over ons

Waarom aan de slag met de Empowerment Company?

Je wilt meer vanuit kracht en talenten leven. Balans brengen in je persoonlijke en professionele groei. Je bent gedreven om te investeren in jezelf en je bent er klaar voor om in actie te komen. Het lukt je alleen niet in je eentje. Maak kennis met ons in een vrijblijvend adviesgesprek.

© Empowerment Company    |    KVK 55670865    |    BTW NL 001676281B51    |    Algemene voorwaarden    |    Privacy verklaring    |    Contact

2019-12-30T10:43:16+01:00
Ga naar de bovenkant