Welke baan past bij mij?

Volg nu de gratis online training en zet je eerste stap naar meer werkgeluk!

Vraag jij jezelf af: welke baan past bij mij? Neem vandaag nog een eerste stap en schrijf je in voor onze gratis online training. En ontdek wat voor jou cruciaal is bij het vinden van een baan die écht bij je past.

Heb je het gevoel dat je niet alles uit je werk en leven haalt? Dat er iets mist, maar je weet niet precies wat? Wil je er niet langer alleen maar over denken of praten, maar wil je nu echt iets doen? Neem concrete stappen richting meer werkgeluk en start vandaag nog met onze training: formuleer in 4 lessen (4 video’s van 15 minuten én een prachtig werkboek) een stappenplan richting je droombaan.

Stuur mij de gratis training ‘Welke baan past bij mij’

dit veld niet invullen s.v.p.

Hiermee meld je je aan voor de online training en de Happy@Work tips. Je kunt je op elk moment uitschrijven. Wij verwerken jouw gegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Waarom je deze training wilt volgen

In deze online training van loopbaanpsycholoog Sandy van Aert maak je een belangrijke stap in het ontdekken welke baan nu écht bij jou past. Dit is geen cursus waarbij je een cv gaat maken of je Linked-In profiel leert verbeteren: dit is een training voor mensen die vanuit zelfinzicht, passie en hun eigen kwaliteiten in actie willen komen.

Investeer vier keer 30 minuten van je tijd, werk je inzichten uit in een heel handig werkboek en eindig met een concreet stappenplan voor meer voldoening en rust in leven en werk. Wat heb je te verliezen?!

Dit ga je leren:

  • Hoe zet je een eerste stap met het omzetten van jouw inzichten in actie.
  • Krijg meer zelfinzicht en weet waarom zelfinzicht alleen onvoldoende is om écht tot verandering te komen.
  • Hoe ga ik om met praktische bezwaren en onzekere stemmetjes? ‘Durf ik mijn zekerheden wel op te geven?’, “Kán ik dat wel?’ en ‘Wat als anderen mijn keuzes niet begrijpen?’
gratis coaching - online training WBPBM

“De Empowerment Company heeft mij ontzettend geholpen op een cruciaal kruispunt in mijn leven.”

– Chiron Rengers

Klanten over de Empowerment Company

“Ik was op zoek naar een baan of opleiding waar ik zelf bewust voor heb gekozen. Dankzij de Empowerment Company heb ik uitgevonden wat echt bij me past en ik heb het aangedurfd om daar ook echt stappen in te zetten.”

Anoniem

“Ik kwam erachter wat ik leuk en belangrijk vind, wat ik kan en wat ik wil. Voor het eerst voel ik een rust die ik eerder nooit voelde, omdat ik het idee heb gekregen dat het wel goed komt en dat ik kan wat ik graag wil kunnen.”

Marleen

“Dankzij het coachingstraject weet ik beter wat voor type ik ben, heb ik meer zelfinzicht en ben ik een stuk kritischer nu ik een nieuwe weg insla”

Hilde

“Met hulp van de Empowerment Company weet ik nu beter waar mijn talenten en interesses liggen en welke vervolgstappen in mijn carrière ik het beste kan zetten.”

Anoniem

Ik ben overtuigd! Stuur mij de gratis training:

dit veld niet invullen s.v.p.

Hiermee meld je je aan voor de online training en de Happy@Work tips. Je kunt je op elk moment uitschrijven. Wij verwerken jouw gegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Podcast

In de Happy@Work podcast delen wij al vier jaar lang in bijna 200 afleveringen en 130.000 downloads allerlei toepasbare tips zodat jij direct kunt starten met meer regie over jouw werkgeluk. Want invloed heb je altijd. Gebruik hem! En start hier met luisteren. 

Over ons

Bij de Empowerment Company geen quick fix door middel van 1 testje of 1 gesprek. De transformatie stapje voor stapje van binnenuit vorm geven, daar staan wij voor. Leef niet volgens iemand anders plan, maar vaar je eigen koers. Maak kennis met ons in de empower-yourself-call.

© Empowerment Company    |    KVK 55670865    |    BTW NL 001676281B51    |    Algemene voorwaarden    |    Privacy verklaring    |    Contact