Voor werkgevers2021-07-06T09:05:23+02:00

Vitale organisaties met bevlogen professionals

Ben jij als werkgever bewust dat investeren in de ontwikkeling van je medewerkers leidt tot meer werkplezier, klanttevredenheid en winst?

0+
Particuliere en zakelijke coachingstrajecten
0+
Waardering van onze klanten
0%
Tevredenheidsgarantie op onze programma’s
0+ jaar
Loopbaancoaching en life coaching ervaring

Maak kennis met onze diensten voor werkgevers

Hebben jouw medewerkers potentieel, ambities en talenten, maar vinden ze ook hun persoonlijk geluk belangrijk? Vinden ze het lastig om keuzes te maken? En lijdt hun welzijn en zelfs hun functioneren hieronder? Ben je op zoek naar professionele coaching voor je medewerker? Wij helpen jou en je organisatie om betere resultaten te halen met je medewerkers.

Begeleiding bij re-integratie

Weer werken met energie
(begeleiding bij re-integratie)

Bij re-integratie komt veel kijken: wij kunnen je daarbij ondersteunen. Als ervaren en daadkrachtige partij helpen we bij een succesvolle en duurzame re-integratie van je medewerker, van begin tot eind. Een re-integratietraject start na een vrijblijvende intakefase. Zo weten we voor we starten allemaal waar we voor kiezen.

Meer weten >

Coaching medewerker - loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding
(ontwikkeltraject)

Onze ervaren psychologen en loopbaancoaches brengen met jouw medewerker in kaart waar zijn of haar talenten, drijfveren, groeikansen en interesses liggen. Ze leren van binnenuit richting te geven aan hun toekomst. Door dit direct en concreet te vertalen naar de dagelijkse praktijk, neemt je medewerker de juiste loopbaanstappen.

Meer weten >

Outplacement - coaching voor medewerkers

Outplacement
(coachingstraject)

Bij het begeleiden van een outplacementtraject, zijn wij resultaatgericht. Een medewerker die weggaat, wordt het liefst een ambassadeur. Een goed vertrek is daarom in ieders belang. Wij zijn ervaren en helpen een medewerker in alle fasen van outplacement, wat leidt tot een duurzaam resultaat.  

Meer weten >

Assessments - Empowerment Company

Match tussen mens en werk
(assessment)

Wil je weten of een interne of externe kandidaat de juiste persoon is voor de functie? Of onderzoeken welke mogelijkheden er nog meer zijn voor jouw medewerker? Of waar zijn of haar talenten en ontwikkelkansen (blijven) liggen? Onze psychologen en loopbaancoaches helpen de beste match te vinden tussen mens en werk.

Meer weten >

“Na de sessies kan ik meer tijd maken om prio’s neer te zetten en heb ik handvatten waarmee ik gedeeltelijk al automatisch prioriteiten bepaal.”

– Sivan over de samenwerking met de Empowerment Company

Meer weten hoe jij de bedrijfsresultaten verbetert door het werkgeluk van je medewerkers te vergroten?

Resultaat voor jouw organisatie

Wil jij weten wat het grootste potentieel van je medewerker is? En hoe je ervoor zorgt dat je dat in de praktijk optimaal benut? Wil jij weten wat je kan doen om te zorgen dat medewerkers vitaal blijven en ziekteverzuim daalt? Zoek je coaching voor je medewerker? Dan ben je hier aan het goede adres!

Wanneer kunnen wij je helpen?

  • Je wilt dat je medewerkers lekker in hun vel zitten zodat ze optimaal presteren.
  • Je wilt weten of iemand qua talenten, persoonlijkheid en potentieel bij jullie past voordat je hem of haar aanneemt.
  • Je wilt dat je medewerker regie krijgt over zijn stressbeleving.
  • Je wilt weten welk potentieel mensen in zich dragen en hoe ze dit ten volste in kunnen zetten in hun werk.
  • Je wilt dat mensen regie nemen over hun leven en loopbaan.
  • Je wilt mensen helpen met doorstromen.
  • Je wilt voorkomen dat je medewerker uitvalt.
  • Je wilt weten welke medewerkers goede leidinggevenden in de dop zijn.
  • Je bent op zoek naar coaching voor je medewerker.
Coaching voor je medewerker - voor organisaties

Onze Missie

Vitale organisaties en bevlogen professionals.

De Empowerment Company helpt professionals die regie willen nemen over hun leven en loopbaan. Wij helpen mensen met ontwikkelen van vaardigheden om krachtige keuzes te maken, waardoor ze met meer plezier, rust en energie leven en werken vanuit hun hart en hun kracht.

Empowerment Company bij RTL7:
Investeer pro-actief in een gezonde organisatie

Veel bedrijven investeren pas in hun medewerkers als het niet goed met ze gaat. Als ze stress en burn-out klachten krijgen en te lang hebben doorgewerkt in een situatie waarin ze niet lekker in hun vel zitten. De talenten van de medewerkers worden dan al langer niet goed benut en resultaten blijven achter. Medewerkers komen thuis te zitten en verlaten ontevreden of onnodig de organisatie. Loopbaanpsycholoog Sandy van Aert en Empowerment Company-klant zorgverzekeraar ONVZ vertellen samen voor RTL7 over hoe pro actief in medewerkers te investeren voor het creëren van een gezonde organisatie.

Een greep uit onze zakelijke klanten

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van leiderschapscoaching voor een medewerker?2022-11-22T17:23:26+01:00

In leiderschapscoaching bieden wij twee mogelijkheden:

1. Jouw medewerker kan het Krachtkompas volgen, ons persoonlijk leiderschapstraject voor professionals met zingevingsvraagstukken, loopbaanvraagstukken, ontwikkelvraagstukken rondom leiderschap, stress- en burnoutvraagstukken en het gevoel te veel geleefd te worden door de waan van de dag. Daarbij is er keuze uit twee varianten. De inhoud van het traject is altijd maatwerk en aangepast op de persoonlijke situatie van de medewerker. Er is eerst een vrijblijvende en kosteloze intakefase om te onderzoeken of er een match is. Hier vind je meer informatie over het Krachtkompas en de investering.

2. Is jouw medewerker een senior manager of ben jij zelf een leider aan de top (MT niveau, ondernemer of senior manager) met het knagende gevoel dat je in je huidige situatie compleet vastzit? Dan adviseren we je een kennismakingsgesprek in te plannen met Sandy, voor het Inner Compass Personal Leadership Traject. Daarin helpt zij jou voorbij de eenzaamheid, het taboe en de knagende onrust die je nu voelt, waarvan de prijs te hoog aan het worden is. In dit leiderschapstraject is maar beperkt plek, Sandy werkt exclusief 1 op 1 samen met een kleine groep leiders aan de top. Dit traject is dus niet voor iedereen. De investering voor dit traject bespreken we tijdens de kennismaking. We gaan kostbaar met jouw en onze tijd om, dus we vragen je van te voren om een vragenlijst in te vullen zodat we kunnen onderzoeken of een kennismaking een zinvolle vervolgstap is. Je kunt deze kennismaking hier aanvragen, deze aanvraag en de kennismaking zijn geheel kosteloos en vrijblijvend.

Wat houdt het Krachtkompasprogramma in?2022-11-22T17:28:12+01:00

Wij bieden meerdere leiderschapstrajecten aan op het gebied van werk & leven. Vraagt jouw medewerker zich af hoe hij of zij zich verder kan ontwikkelen en wat voor (loopbaan)stappen hierbij passen? Heeft hij stressklachten? Een gebrek aan zelfvertrouwen? Dan is het goed mogelijk dat het Krachtkompas voor hem of haar geschikt is. Hier vind je meer informatie over het Krachtkompas en de investering.

Na het doorlopen van dit programma heeft jouw medewerker zijn of haar talenten, drijfveren en interesse helder: deze gaan fungeren als kompas bij elke keuze die hij of zij maakt, nu en in de toekomst. Ook leert jouw medewerker (indien van toepassing) alles over stress en piekeren, aandacht en focus en ontdekken we samen hoe jouw medewerker voortaan met energie, focus en regie richting kan geven aan zijn resultaten met behoud van eigen veerkracht en werkplezier.  Wij helpen ook medewerkers die al uitgevallen zijn vanwege stressklachten.

Het Krachtkompas is een persoonlijk leiderschapstraject dat bestaat uit persoonlijke coaching, aangevuld met een eigen online omgeving. Dat betekent dat jouw medewerker in zijn of haar eigen tempo aan de slag gaat en dat de ontwikkeling niet ophoudt als de sessie bij ons voorbij is. Onze trajecten vragen van jouw medewerker dat hij of zij zelf de verantwoordelijkheid neemt en om dat wat geleerd wordt, te vertalen naar actie. Hiervoor reiken wij natuurlijk alle handvatten en tools aan. Zelfeffectiviteit en persoonlijke leiderschap groeien zo mee.

Ontdek hoe coaching voor je medewerker, ook jouw organisatie verder helpt

Podcast

In de Happy@Work podcast delen wij al vier jaar lang in bijna 200 afleveringen en 130.000 downloads allerlei toepasbare tips zodat jij direct kunt starten met meer regie over jouw werkgeluk. Want invloed heb je altijd. Gebruik hem! En start hier met luisteren. 

Over ons

Bij de Empowerment Company geen quick fix door middel van 1 testje of 1 gesprek. De transformatie stapje voor stapje van binnenuit vorm geven, daar staan wij voor. Leef niet volgens iemand anders plan, maar vaar je eigen koers. Maak kennis met ons in de empower-yourself-call.

© Empowerment Company    |    KVK 55670865    |    BTW NL 001676281B51    |    Algemene voorwaarden    |    Privacy verklaring    |    Contact

Ga naar de bovenkant