Voor werkgevers 2020-05-08T13:31:21+02:00

Vitale organisaties met bevlogen professionals

Ben jij als werkgever bewust dat investeren in de ontwikkeling van je medewerkers leidt tot meer werkplezier, klanttevredenheid en winst?

vrijblijvend adviesgesprek

Maak kennis met onze diensten voor werkgevers

Hebben jouw medewerkers potentieel, ambities en talenten, maar vinden ze ook hun persoonlijk geluk belangrijk? Vinden ze het lastig om keuzes te maken? En lijdt hun welzijn en zelfs hun functioneren hieronder? Ben je op zoek naar professionele coaching voor je medewerker? Wij helpen jou en je organisatie om betere resultaten te halen met je medewerkers.

Begeleiding bij re-integratie

Weer werken met energie
(begeleiding bij re-integratie)

Bij re-integratie komt veel kijken: wij kunnen je daarbij ondersteunen. Als ervaren en daadkrachtige partij helpen we bij een succesvolle en duurzame re-integratie van je medewerker, van begin tot eind. Een re-integratietraject start na een vrijblijvende intakefase. Zo weten we voor we starten allemaal waar we voor kiezen.

Meer weten >

Coaching medewerker - loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding
(ontwikkeltraject)

Onze ervaren psychologen en loopbaancoaches brengen met jouw medewerker in kaart waar zijn of haar talenten, drijfveren, groeikansen en interesses liggen. Ze leren van binnenuit richting te geven aan hun toekomst. Door dit direct en concreet te vertalen naar de dagelijkse praktijk, neemt je medewerker de juiste loopbaanstappen.

Meer weten >

Outplacement - coaching voor medewerkers

Outplacement
(coachingstraject)

Bij het begeleiden van een outplacementtraject, zijn wij resultaatgericht. Een medewerker die weggaat, wordt het liefst een ambassadeur. Een goed vertrek is daarom in ieders belang. Wij zijn ervaren en helpen een medewerker in alle fasen van outplacement, wat leidt tot een duurzaam resultaat.  

Meer weten >

Assessments - Empowerment Company

Match tussen mens en werk
(assessment)

Wil je weten of een interne of externe kandidaat de juiste persoon is voor de functie? Of onderzoeken welke mogelijkheden er nog meer zijn voor jouw medewerker? Of waar zijn of haar talenten en ontwikkelkansen (blijven) liggen? Onze psychologen en loopbaancoaches helpen de beste match te vinden tussen mens en werk.

Meer weten >

“Na de sessies kan ik meer tijd maken om prio’s neer te zetten en heb ik handvatten waarmee ik gedeeltelijk al automatisch prioriteiten bepaal.”

– Sivan over de samenwerking met de Empowerment Company

Meer weten hoe jij de bedrijfsresultaten verbetert door het werkgeluk van je medewerkers te vergroten?

maak nu een afspraak
0+
Particuliere en zakelijke coachingstrajecten
0+
Waardering van onze klanten
0%
Tevredenheidsgarantie op onze programma’s
0+ jaar
Loopbaancoaching en life coaching ervaring

Resultaat voor jouw organisatie

Wil jij weten wat het grootste potentieel van je medewerker is? En hoe je ervoor zorgt dat je dat in de praktijk optimaal benut? Wil jij weten wat je kan doen om te zorgen dat medewerkers vitaal blijven en ziekteverzuim daalt? Zoek je coaching voor je medewerker? Dan ben je hier aan het goede adres!

Wanneer kunnen wij je helpen?

  • Je wilt dat je medewerkers lekker in hun vel zitten zodat ze optimaal presteren.
  • Je wilt weten of iemand qua talenten, persoonlijkheid en potentieel bij jullie past voordat je hem of haar aanneemt.
  • Je wilt dat je medewerker regie krijgt over zijn stressbeleving.
  • Je wilt weten welk potentieel mensen in zich dragen en hoe ze dit ten volste in kunnen zetten in hun werk.
  • Je wilt dat mensen regie nemen over hun leven en loopbaan.
  • Je wilt mensen helpen met doorstromen.
  • Je wilt voorkomen dat je medewerker uitvalt.
  • Je wilt weten welke medewerkers goede leidinggevenden in de dop zijn.
  • Je bent op zoek naar coaching voor je medewerker.
Coaching voor je medewerker - voor organisaties

Onze Missie

Vitale organisaties en bevlogen professionals.

De Empowerment Company helpt professionals die regie willen nemen over hun leven en loopbaan. Wij helpen mensen met ontwikkelen van vaardigheden om krachtige keuzes te maken, waardoor ze met meer plezier, rust en energie leven en werken vanuit hun hart en hun kracht.

MEER OVER ONS

Empowerment Company bij RTL7:
Investeer pro-actief in een gezonde organisatie

Veel bedrijven investeren pas in hun medewerkers als het niet goed met ze gaat. Als ze stress en burn-out klachten krijgen en te lang hebben doorgewerkt in een situatie waarin ze niet lekker in hun vel zitten. De talenten van de medewerkers worden dan al langer niet goed benut en resultaten blijven achter. Medewerkers komen thuis te zitten en verlaten ontevreden of onnodig de organisatie. Loopbaanpsycholoog Sandy van Aert en Empowerment Company-klant zorgverzekeraar ONVZ vertellen samen voor RTL7 over hoe pro actief in medewerkers te investeren voor het creëren van een gezonde organisatie.

Een greep uit onze zakelijke klanten

Ontdek hoe coaching voor je medewerker, ook jouw organisatie verder helpt

Maak nu vrijblijvend een afspraak

Gratis coaching

Met onze gratis loopbaancoaching diensten  gunnen wij iedereen meer (werk) geluk en minder stress.

Start vandaag

Over ons

Waarom aan de slag met de Empowerment Company?

Je wilt meer vanuit kracht en talenten leven. Balans brengen in je persoonlijke en professionele groei. Je bent gedreven om te investeren in jezelf en je bent er klaar voor om in actie te komen. Het lukt je alleen niet in je eentje. Maak kennis met ons in een vrijblijvend adviesgesprek.

© Empowerment Company    |    KVK 55670865    |    BTW NL 001676281B51    |    Algemene voorwaarden    |    Privacy verklaring    |    Contact