Binnen 1 minuut je stressniveau verlagen

Ik deel een oefening met je die je overal en altijd kunt doen: je hebt er namelijk niks voor nodig. En hij duurt maar 20 seconden :-).

Laatst had ik zo’n dag waarop de stress hoog zit. Zo’n dag waarop je wakker wordt met een hoge ademhaling en je hoofd meteen allemaal to-do-lijstjes tegen je aan begint te smijten. Ik heb een oefening die mij dan heel snel helpt om in een andere vibe te komen. Tijdens mijn lunch besloot ik hem eerder op Facebook te delen, omdat ik denk dat veel mensen hier wat aan kunnen hebben.

Dit weekend herinnerde iemand mij aan dit filmpje. Ze zei: ‘Sandy, ik doe jouw oefening regelmatig. En de stress verdwijnt niet, maar ik kijk er toch net even anders tegenaan en het helpt me om anders met mezelf om te gaan.’ Dit was voor mij aanleiding om hem nog een keer te delen. Ik hoop dat je er wat aan hebt, leuk als je het me laat weten op hallo@empowermentcompany.nl! Je kunt de oefening (die dus maar 20 seconden duurt ūüôā ) hier vinden.

Liefs, Sandy

Andere artikelen die je misschien interessant vindt:

Liever luisteren naar tips om direct jouw werkgeluk te vergroten?

Nu luisteren

Meer inspiratie:

Werkgever inspiratie

Persoonlijke groei

Loopbaanstap maken

Werkgeluk wetenschap

Werk-privé balans

Stress en burn-out de baas

Schrijf je in voor onze Happy@Work tips!

Inschrijven

Gratis coaching

Met onze gratis loopbaancoaching diensten  gunnen wij iedereen meer (werk) geluk en minder stress.

Start vandaag

Over ons

Waarom aan de slag met de Empowerment Company?

Je wilt meer vanuit kracht en talenten leven. Balans brengen in je persoonlijke en professionele groei. Je bent gedreven om te investeren in jezelf en je bent er klaar voor om in actie te komen. Het lukt je alleen niet in je eentje. Maak kennis met ons in een vrijblijvend adviesgesprek.

© Empowerment Company    |    KVK 55670865    |    BTW NL 001676281B51    |    Algemene voorwaarden    |    Privacy verklaring    |    Contact

2020-09-18T11:17:24+02:00
Go to Top