Binnen 1 minuut je stressniveau verlagen

Ik deel een oefening met je die je overal en altijd kunt doen: je hebt er namelijk niks voor nodig. En hij duurt maar 20 seconden :-).

Laatst had ik zo’n dag waarop de stress hoog zit. Zo’n dag waarop je wakker wordt met een hoge ademhaling en je hoofd meteen allemaal to-do-lijstjes tegen je aan begint te smijten. Ik heb een oefening die mij dan heel snel helpt om in een andere vibe te komen. Tijdens mijn lunch besloot ik hem eerder op Facebook te delen, omdat ik denk dat veel mensen hier wat aan kunnen hebben.

Dit weekend herinnerde iemand mij aan dit filmpje. Ze zei: ‘Sandy, ik doe jouw oefening regelmatig. En de stress verdwijnt niet, maar ik kijk er toch net even anders tegenaan en het helpt me om anders met mezelf om te gaan.’ Dit was voor mij aanleiding om hem nog een keer te delen. Ik hoop dat je er wat aan hebt, leuk als je het me laat weten op hallo@empowermentcompany.nl! Je kunt de oefening (die dus maar 20 seconden duurt 🙂 ) hier vinden.

Liefs, Sandy

Andere artikelen die je misschien interessant vindt:

HOW CAN WE HELP YOU?

Luisteren naar tips om direct jouw werkgeluk te vergroten? Klik op Happy@Work podcast!

Wil je liever meteen daad bij woord voegen? Vraag een vrijblijvende en (meestal) gratis empower-yourself-call aan!

Meer inspiratie:

Werkgever inspiratie

Persoonlijke groei

Loopbaanstap maken

Werkgeluk wetenschap

Werk-privé balans

Stress en burn-out de baas

Schrijf je in voor onze Happy@Work tips!

Podcast

In de Happy@Work podcast delen wij al vier jaar lang in bijna 200 afleveringen en 130.000 downloads allerlei toepasbare tips zodat jij direct kunt starten met meer regie over jouw werkgeluk. Want invloed heb je altijd. Gebruik hem! En start hier met luisteren. 

Over ons

Bij de Empowerment Company geen quick fix door middel van 1 testje of 1 gesprek. De transformatie stapje voor stapje van binnenuit vorm geven, daar staan wij voor. Leef niet volgens iemand anders plan, maar vaar je eigen koers. Maak kennis met ons in de empower-yourself-call.

© Empowerment Company    |    KVK 55670865    |    BTW NL 001676281B51    |    Algemene voorwaarden    |    Privacy verklaring    |    Contact

2021-11-10T12:19:52+01:00
Ga naar de bovenkant