Sandy van Aert

Ik geloof onvoorwaardelijk in de kracht van ieder mens.

Dus ook in die van jou. In mijn werk help ik professionals die midden in het leven staan, veel in hun mars hebben en hun loopbaan net zo belangrijk vinden als persoonlijk geluk. Professionals die het gevoel hebben dat er meer in zit dan er nu uit komt en die verlangen naar meer regie en een makkelijker en vitaler leven.

Als psycholoog heb ik jarenlange ervaring in de begeleiding van mensen die hun talenten willen ontdekken en ontwikkelen.

Gepassioneerd over  het bieden van de beste aanpak ben ik altijd geweest en vakkennis up to date houden en mezelf blijven ontwikkelen horen daarbij. Gaandeweg mijn loopbaan ontdekte ik ook hoeveel plezier en energie het me geeft om mijn kennis en ervaring met  zoveel mogelijk mensen te delen. Ik wilde veel  mensen helpen en inspireren. Voor mij reden om mijn eigen bedrijf op te zetten en sinds 2016 is de Empowerment Company een feit.

Sandy van Aert
(Psycholoog)

Wat onze aanpak uniek maakt.

De wetenschappelijke onderbouwing van de technieken en oefeningen die wij met mensen delen, enerzijds gecombineerd met een sterke intuïtie die we ook (hebben leren) gebruiken en anderzijds gecombineerd met een groot oog voor daadwerkelijk en concreet resultaat. We spreken je hoofd (redeneren), je hart (voelen) en je handen (actie) aan. Deze drieledige insteek zorgt voor veelzijdigheid, kwaliteit, diepgang en daadwerkelijke resultaten in onze trajecten en sessies.

Daarnaast sluiten we aan bij de mogelijkheden van de huidige tijd middels onze (gratis te beluisteren) podcast Happy@Work en bieden wij nog meer waarde, continuïteit en maatwerk door de inzet van onze online omgeving die het voor jou mogelijk maakt om op elk moment en op elke plaats aan je ontwikkeling en groei te werken. Hierdoor is de verandering groter en duurzamer. Wij garanderen je bovendien graag resultaten in de praktijk. Sterker nog, als jij het gevoel hebt niet voldoende uit het traject gehaald te hebben, krijg je je investering terug.

Wil je weten wat onze aanpak voor jou kan betekenen? Lees hier de ervaringen van anderen.

Ik ben nog meer dan psycholoog

Samen met Stijn heb ik drie prachtige kinderen. Wij wonen dichtbij de natuur, een droom die we samen hebben gerealiseerd door een aantal krachtige keuzes te maken. Ik sport veel en vooral hardlopen, bodypump en yoga zijn de sporten die mij helpen om focus te houden en creativiteit te laten stromen. Daarnaast is mijn familie me dierbaar en heb ik levenslange vriendschappen die heel belangrijk voor mij zijn en die ik met liefde onderhoud. Ik heb dus, net als jij wellicht, een heel mooi, dynamisch, rijk en uitdagend leven.

Wil jij ook leven en werken vanuit je kracht?

Weten dat je de baan hebt die het allerbeste bij je past? Het gevoel hebben dat je aan het roer zit van je leven? Met minder moeite meer genieten, je vitaler voelen en beter presteren?

Je bent van harte welkom.
Sandy van Aert

Werkgeluk-expert & psycholoog Sandy in de media:

De Empowerment Company bij RTL7: investeer pro-actief in een gezonde organisatie.

Interview met Sandy door Patrick Kicken van ‘Leven zonder stress’ over werkgeluk.

Podcast

In de Happy@Work podcast delen wij al vier jaar lang in bijna 200 afleveringen en 130.000 downloads allerlei toepasbare tips zodat jij direct kunt starten met meer regie over jouw werkgeluk. Want invloed heb je altijd. Gebruik hem! En start hier met luisteren. 

Over ons

Bij de Empowerment Company geen quick fix door middel van 1 testje of 1 gesprek. De transformatie stapje voor stapje van binnenuit vorm geven, daar staan wij voor. Leef niet volgens iemand anders plan, maar vaar je eigen koers. Maak kennis met ons in de empower-yourself-call.

© Empowerment Company    |    KVK 55670865    |    BTW NL 001676281B51    |    Algemene voorwaarden    |    Privacy verklaring    |    Contact