Interview met Patrick Kicken

Van radio DJ via burn-out naar podcast-baas

Interview met ex-radio DJ Patrick Kicken

Na meer dan 20 jaar radio DJ te zijn geweest, verdween Patrick Kicken met een burn-out uit de snelle mediawereld en sloeg een ander pad in. Sandy interviewde Patrick voor onze Happy@Work Podcast. Beluister deze aflevering (#42) via je telefoon of tablet. Of op deze pagina!

In dit gesprek vertelt Patrick openhartig over zijn burn-out, hoe hij daarna op een andere manier naar het leven is gaan kijken en hoe het komt dat hij nu eigenlijk veel gelukkiger is met zijn werk dan hij was toen hij op billboards hing.

Een aflevering die niet alleen interessant is voor iedereen die een burn-out heeft (meegemaakt). Dit interview is ook zeker het luisteren waard als je geïnteresseerd bent in een écht verhaal waarbij de buitenkant niet altijd is wat het lijkt.

We wensen je heel veel luisterplezier!

Luister hier naar het interview van Sandy van Aert met Patrick Kicken.

“Niemand kan zijn hele leven lang speciaal zijn. En: wat ís speciaal?”

Patrick Kicken

Patrick Kicken interviewt Sandy van Aert

Voor zijn podcast Leven Zonder Stress heeft Patrick Kicken op zijn beurt ‘onze’ Sandy van Aert geïnterviewd! En ook dit werd een openhartig gesprek.

Wil jij meer weten over Sandy en hoe zij kijkt naar werkgeluk? Luister of kijk dan hier naar dit interview.

Podcast

In de Happy@Work podcast delen wij al vier jaar lang in bijna 200 afleveringen en 130.000 downloads allerlei toepasbare tips zodat jij direct kunt starten met meer regie over jouw werkgeluk. Want invloed heb je altijd. Gebruik hem! En start hier met luisteren. 

Over ons

Bij de Empowerment Company geen quick fix door middel van 1 testje of 1 gesprek. De transformatie stapje voor stapje van binnenuit vorm geven, daar staan wij voor. Leef niet volgens iemand anders plan, maar vaar je eigen koers. Maak kennis met ons in de empower-yourself-call.

© Empowerment Company    |    KVK 55670865    |    BTW NL 001676281B51    |    Algemene voorwaarden    |    Privacy verklaring    |    Contact