Rosemarie Nelemans

Ik gun mensen meer plezier, rust en energie in werk en leven.

En daarom draag ik graag bij aan de missie van de Empowerment Company om het werkgeluk in Nederland te vergroten: door als tekstschrijver content te maken & te delen met iedereen die regie en leiderschap wil over leven en loopbaan.  En door ervoor te zorgen dat elke week de Happy@Work Podcast live komt te staan!

Rosemarie Nelemans
(Werkgeluk-ambassadeur)

Ook ik heb leiderschap genomen over mijn loopbaan.

Ik heb gewerkt als advocaat en bedrijfsjurist, maar haalde daaruit niet de energie die je kunt krijgen uit werk dat écht bij je past. Na een paar loopbaanstappen heb ik uiteindelijk de keuze gemaakt om een baan te zoeken waarin ik mijn liefde voor taal kwijt kan. En nu mag ik als freelance tekstschrijver de Empowerment Company helpen om het werkgeluk in Nederland te vergroten!

Door mijn eigen stappen begrijp ik heel goed dat het lastig is om je loopbaan onder de loep te nemen en daarin – soms spannende – keuzes te maken. Maar ik weet nu ook als geen ander hoe belangrijk het is om werk te doen dat bij je past en je leven in te vullen zoals jij dat zelf wilt.

Nog meer over mij

Samen met Edwin woon ik in het mooie & groene Maarn. Mijn leven past nu veel meer bij mij dan enkele jaren geleden. En dat ging ook niet in één keer, maar door steeds een keuze te maken en een stap te nemen. Het gevoel om regie over mijn leven te hebben en houden is voor mij dan ook erg belangrijk. Ik krijg energie van in de natuur zijn, door te wandelen of te sporten. Vrienden en familie zijn erg belangrijk voor mij. En tenslotte ga ik graag op pad met ons camperbusje.

Wil jij ook leven en werken vanuit je kracht?

Weten dat je de baan hebt die het allerbeste bij je past? Het gevoel hebben dat je aan het roer zit van je leven? Met minder moeite meer genieten, je vitaler voelen en beter presteren?

Meer Weten

Je bent van harte welkom.
Rosemarie Nelemans

Happy@Work Podcast

In de Happy@Work podcast delen wij al vier jaar lang in bijna 200 afleveringen en 130.000 downloads allerlei toepasbare tips zodat jij direct kunt starten met meer regie over jouw werkgeluk. Want invloed heb je altijd. Gebruik hem! En start hier met luisteren. 

Over ons

Bij de Empowerment Company geen quick fix door middel van 1 testje of 1 gesprek. De transformatie stapje voor stapje van binnenuit vorm geven, daar staan wij voor. Leef niet volgens iemand anders plan, maar vaar je eigen koers. Maak kennis met ons in de empower-yourself-call.

© Empowerment Company    |    KVK 55670865    |    BTW NL 001676281B51    |    Algemene voorwaarden    |    Privacy verklaring    |    Contact