Psycholoog wil coachen

Community met evidence-based coachtips en -tools voor psychologen

Coachtips, coachtools en coachtechnieken voor psychologen

In de community ‘Psycholoog wil coachen’ leer je alles wat ik had willen leren toen ik als psycholoog startte met coachen. Door het volgen van veel opleidingen en cursussen, het ontvangen van veel super- en intervisie en het maken van duizenden vlieguren, ben ik gekomen waar ik nu ben. Ik gun jou dat je die groei en ontwikkeling allemaal op 1 plek, in 1 opleiding kunt vinden. Daarom heb ik deze community opgericht. Hier vind je een grote diversiteit aan evidence-based coachtools, veel oefengelegenheid, supervisie, intervisie en persoonlijke ontwikkeling. Plus een groep van gelijkgestemden, met wie we samen steeds weer kunnen doorgroeien en ontwikkelen. Met als doel anderen te helpen krachtig in hun leven te staan.

0+
Particuliere en zakelijke coachingstrajecten
0+
Waardering van onze klanten
0%
Gedegen opgeleid
0+ jaar
Loopbaancoaching en life coaching ervaring

Psycholoog wil coachen

Wil jij ook veel meer bereiken in de (coachings)gesprekken die je voert of wil gaan voeren?

Je bent psycholoog. Je hebt voor je vak gekozen omdat je graag mensen wilt helpen. Je bent empathisch, kan goed luisteren en helpt anderen graag. Het geeft je een kick als iemand die jij begeleidt echt stappen neemt en tot inzichten komt die hij of zij eerder niet had. Je snapt ook dat als jij je persoonlijk ontwikkelt, dat jou meteen krachtiger in je coach-rol maakt. Je hebt niet alleen een zachte kant; je bent ook nuchter en gericht op resultaten.

Je hebt de behoefte om je gereedschapskist te ontwikkelen, veel verder uit te breiden en te verdiepen. Je wilt leren hoe je mensen kan helpen om het beste uit zichzelf te halen en het beste in zichzelf te zien. Zodat jij niet voor hen aan het werk hoeft te blijven, maar zij zélf verder kunnen. Je wilt verder gaan dan alleen goede gesprekstechnieken of standaard protocollen. Je wilt leren interveniëren en coachen op basis van wetenschappelijk onderbouwde tools, in combinatie met je eigen kracht en intuïtie.

Je wilt graag coachen en je vraagt je af hoe je daar werk in kunt vinden buiten de reguliere opleidingstrajecten uit de GGZ, maar juist in het bedrijfsleven of de publieke sector. Of je wilt leren hoe je succesvol eigen trajecten kunt verkopen.

Meer weten over Sandy van Aert >>

Coach opleiding HR professionals en psychologen

Pijlers van dit platform

  • filmpjes met coachtools, -technieken en -tips
  • podcasts met coachtools, -technieken en -tips
  • online live groepssessies waarin ik jouw vragen beantwoord
  • online live groepssessies waarin ik je supervisie geef en je op weg help met een case
  • leren over het vormgeven van een heel coachtraject, inclusief alle belangen die een rol kunnen spelen
  • persoonlijk ontwikkelen en groeien
  • professioneel ontwikkelen en groeien
  • voor altijd onderdeel van een community waarmee ik mijn nieuwe lessen steeds weer deel
  • alles is vooralsnog gratis beschikbaar
  • de mogelijkheid om door te stromen naar de jaaropleiding die start in het najaar 2020

“Wat jullie doen is next level coaching”

ONLINE TRAINING

In de online training ‘Coachen met diepgang en resultaat’ ontdek je hoe jij de zeven grootste fouten kunt voorkomen die veel coaches maken. Ook vertel ik je meer over de jaaropleiding die in het najaar zal starten met de foundersgroep. In deze gratis online training krijg je de kans om voor een founderstarief in te stappen in de jaaropleiding.

Registreer je voor de eerstvolgende online training ‘Coachen met diepgang en resultaat’ door een mail te sturen aan hallo@empowermentcompany.nl met ‘coachen met diepgang en resultaat´ in het onderwerp.
Gratis webinar - coachopleiding

Ja, ik schrijf me in voor alle gratis coachtips en -tools die horen bij  ‘Psycholoog wil coachen’.

dit veld niet invullen s.v.p.

Hiermee meld je je aan voor alle gratis content horende bij het platform ‘Psycholoog wil coachen’ en voor de Happy@Work tips. Je kunt je op elk moment uitschrijven. Wij verwerken jouw gegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Klanten over onze coaching

“Ik ervaar dat ik beter/eerder mijn emoties kan herkennen en benoemen, en me meer bewust ben van de stemmetjes die me al dan niet helpen in effectief gedrag. De oefeningen die ik heb gekregen tijdens de coachingssessies helpen om me hier verder in te ontwikkelen.”

Anoniem

“Je kunt met behulp van coaching op basis van vertrouwen en vakkundigheid in ongedwongen sfeer jezelf ontwikkelen.”

Jeroen

“Het is jouw reis: je wordt begeleid op een manier die zelfvertrouwen vergroot en je wordt aangemoedigd om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor je keuzes. Je wordt niet in een hokje geplaatst.”

Nicky

“Ik heb de sessies als zeer prettig ervaren. Ik vond niet alleen een luisterend oor, maar ik heb beter leren omgaan met stress en heb mijn kwaliteiten in kaart kunnen brengen. ”

Anoniem

Podcast

In de Happy@Work podcast delen wij al vier jaar lang in bijna 200 afleveringen en 130.000 downloads allerlei toepasbare tips zodat jij direct kunt starten met meer regie over jouw werkgeluk. Want invloed heb je altijd. Gebruik hem! En start hier met luisteren. 

Over ons

Bij de Empowerment Company geen quick fix door middel van 1 testje of 1 gesprek. De transformatie stapje voor stapje van binnenuit vorm geven, daar staan wij voor. Leef niet volgens iemand anders plan, maar vaar je eigen koers. Maak kennis met ons in de empower-yourself-call.

© Empowerment Company    |    KVK 55670865    |    BTW NL 001676281B51    |    Algemene voorwaarden    |    Privacy verklaring    |    Contact