Ja, ik schrijf me in voor alle gratis coachtips en -tools die horen bij de community  ‘Psycholoog wil coachen’.

dit veld niet invullen s.v.p.

Hiermee meld je je aan voor alle gratis content horende bij het platform ‘Psycholoog wil coachen’ en voor de Happy@Work tips. Je kunt je op elk moment uitschrijven. Wij verwerken jouw gegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Gratis webinar coach opleiding Empowerment Company

Een community met evidence-based coachtips en -tools voor psychologen

In de community ‘Psycholoog wil coachen’ leer je alles wat ik – Sandy van Aert, loopbaanpsycholoog en oprichter van de Empowerment Company – had willen leren toen ik als psycholoog startte met coachen.

Door het volgen van veel opleidingen en cursussen, het ontvangen van veel super- en intervisie en het maken van duizenden vlieguren, ben ik gekomen waar ik nu ben. Ik gun jou dat je die groei en ontwikkeling allemaal op 1 plek, in 1 opleiding kunt vinden. Daarom heb ik deze community opgericht. Hier vind je een grote diversiteit aan evidence-based coachtools, veel oefengelegenheid, supervisie, intervisie en persoonlijke ontwikkeling. Plus een groep van gelijkgestemden, met wie we samen steeds weer kunnen doorgroeien en ontwikkelen. Met als doel anderen te helpen krachtig in hun leven te staan.

© Empowerment Company    |    KVK 55670865    |    BTW NL 001676281B51    |    Algemene voorwaarden    |    Privacy verklaring    |    Contact