Happy@Work Podcast – Interview met Karolien van den Brekel

In deze aflevering (hieronder te beluisteren) gaat Marjolein in gesprek met Karolien van den Brekel. Karolien is huisarts en expert op het gebied van positieve gezondheid. Positieve gezondheid heeft veel raakvlakken met (werk)geluk en zingeving, verlegt de focus van ziektegericht denken naar gezondheidsgericht denken en werkt activerend door autonomie en regie te vergroten. Bovendien betrekt het ook je sociale omgeving in het verhaal. Een veelomvattende, eenvoudige tool om direct mee aan de slag te gaan!

Het werd een kort en krachtig gesprek waarin je leert hoe je positieve gezondheid vanaf vandaag kunt toepassen in je eigen leven. Zo ontdek je:

  • wat gezondheid nou eigenlijk is;
  • wat het nut is van de vraag ‘wat is voor jou belangrijk?’;
  • welke klachten mensen ervaren voordat zij ‘gevloerd’ raken en wat zij achteraf anders zouden doen.

Wil je meteen aan de slag met jouw eigen positieve gezondheid? Vul dan het spinnenweb in dat je vindt op https://www.iph.nl/positieve-gezondheid/wat-is-het

Benieuwd naar wat je allemaal kunt doen omtrent positieve gezondheid, neem eens een kijkje op: www.ggdappstore.nl

Je hoort ook dat Karolien haar handboek “Positieve gezondheid” weggeeft aan onze luisteraars. Dit boek lijkt geschreven voor huisartsen, maar staat boordevol tips en voorbeelden van hoe mensen positieve gezondheid toepassen. Wil jij hier kans op maken, vul dan hier je gegevens in. Tot en met woensdag 12 oktober 2022 kun je aanspraak kan maken op het handboek. Wij nemen donderdag contact op met de winnaar!

Heel veel luister- (en lees)plezier!!!!

De podcast luisteren op jouw manier

Luister de Happy@Work podcast rechtstreeks op deze pagina of via jouw favoriete podcast-app:

happy@work podcast spotify
happy@work podcast apple podcasts
happy@work podcast android

Ik wens je heel veel luisterplezier!!!!

Liefs, Sandy

Schrijf je in voor onze Happy@Work tips!

Podcast

In de Happy@Work podcast delen wij al vier jaar lang in bijna 200 afleveringen en 130.000 downloads allerlei toepasbare tips zodat jij direct kunt starten met meer regie over jouw werkgeluk. Want invloed heb je altijd. Gebruik hem! En start hier met luisteren. 

Over ons

Bij de Empowerment Company geen quick fix door middel van 1 testje of 1 gesprek. De transformatie stapje voor stapje van binnenuit vorm geven, daar staan wij voor. Leef niet volgens iemand anders plan, maar vaar je eigen koers. Maak kennis met ons in de empower-yourself-call.

© Empowerment Company    |    KVK 55670865    |    BTW NL 001676281B51    |    Algemene voorwaarden    |    Privacy verklaring    |    Contact