Happy@Work Podcast – Interview met Manou van Eerten

In deze aflevering – hieronder te beluisteren – ga ik (Marjolein) in gesprek met Manou van Eerten. Manou weet alles over millennials en dertigersdilemma’s. Ze vertelt over haar eigen dertigersdilemma en neemt ons mee in de wereld van de millennial. Ze is dol op millennials omdat deze doelgroep vol dromen en verwachtingen aan haar loopbaan begint. Het is Manou’s missie om mensen een goede start te kunnen laten maken in hun carrière en hen wat meer weerbaar te maken in de huidige maatschappij.

Ik kwam er vandaag achter dat ik ook een millennial ben. Ben jij een millennial? Of werk jij met millennials? Misschien geef jij wel leiding aan millennials. Wil je weten wat deze doelgroep typeert en hoe je het beste met hen om kunt gaan, wat zij te bieden hebben en wat ze van jou nodig hebben, luister dan naar deze aflevering.

Verder geeft Manou aan beide groepen, dus aan zowel de millennials als hun leidinggevenden, iets weg. Millennials kunnen tot 12 augustus 2022 een coachtraject aanvragen met 10% korting. En leidinggevenden die een vrijblijvend intakegesprek aangaan met Manou krijgen daar gratis het webinar van haar en Thijs Launspach bij: ‘Leidinggeven aan Millennials’.

Heb je interesse? Vul dan hier je gegevens in. Tot vrijdag 12 augustus 2022 kun je je inzending insturen.

De podcast luisteren op jouw manier

Luister de Happy@Work podcast rechtstreeks op deze pagina of via jouw favoriete podcast-app:

happy@work podcast spotify
happy@work podcast apple podcasts
happy@work podcast android

Ik wens je heel veel luisterplezier!!!!

Liefs, Marjolein

Schrijf je in voor onze Happy@Work tips!

Podcast

In de Happy@Work podcast delen wij al vier jaar lang in bijna 200 afleveringen en 130.000 downloads allerlei toepasbare tips zodat jij direct kunt starten met meer regie over jouw werkgeluk. Want invloed heb je altijd. Gebruik hem! En start hier met luisteren. 

Over ons

Bij de Empowerment Company geen quick fix door middel van 1 testje of 1 gesprek. De transformatie stapje voor stapje van binnenuit vorm geven, daar staan wij voor. Leef niet volgens iemand anders plan, maar vaar je eigen koers. Maak kennis met ons in de empower-yourself-call.

© Empowerment Company    |    KVK 55670865    |    BTW NL 001676281B51    |    Algemene voorwaarden    |    Privacy verklaring    |    Contact