Happy@Work Podcast – Interview met Esther Kaastra

In deze aflevering (hieronder te beluisteren) hoor je mij in gesprek met Esther Kaastra. Zij is expert op de vlakken hoogsensitiviteit en sensitief leiderschap. Ik wilde er heel graag dieper induiken en ontdekken of ik zelf nu wel of niet hoogsensitief ben, ontdekken wat de grote voordelen en valkuilen zijn van hoogsensitiviteit en ik wilde weten of hoogsensitieve mensen eerder last hebben van stress of niet.

Ook was ik benieuwd of je ermee wordt geboren of niet, en of het tegenwoordig vaker voor komt dan vroeger. Zijn er verschillende typen hoogsensitiviteit en wat zijn de absolute do’s-en-don’ts om te doen als je hoogsensitief bent in relatie tot je werk?

Het zijn allemaal vragen die voorbij komen in deze aflevering. Het werd een leuk gesprek, maar ook een verrassend gesprek. Laat ik zeggen dat de antwoorden op bovenstaande vragen soms echt anders waren dan ik van tevoren had gedacht. Waardevol dus om naar te luisteren als ook jij maar een klein beetje vermoedt dat jij wel eens hoogsensitief zou kunnen zijn en je het belangrijk vindt jezelf te ontplooien en ontwikkelen.

Verder maak je kans om het online programma ‘Sensitief Sterk in je Werk’ te winnen van Esther ter waarde van € 997,- waarbij je alles leert over hoogsensitiviteit in relatie tot werk. Wil jij hier kans op maken? Vul dan hier je gegevens in. Tot en met maandag 11 juli 2022 maak je kans om te winnen!

De podcast luisteren op jouw manier

Luister de Happy@Work podcast rechtstreeks op deze pagina of via jouw favoriete podcast-app:

happy@work podcast spotify
happy@work podcast apple podcasts
happy@work podcast android

Ik wens je heel veel luisterplezier!!!!

Liefs, Sandy

Schrijf je in voor onze Happy@Work tips!

Podcast

In de Happy@Work podcast delen wij al vier jaar lang in bijna 200 afleveringen en 130.000 downloads allerlei toepasbare tips zodat jij direct kunt starten met meer regie over jouw werkgeluk. Want invloed heb je altijd. Gebruik hem! En start hier met luisteren. 

Over ons

Bij de Empowerment Company geen quick fix door middel van 1 testje of 1 gesprek. De transformatie stapje voor stapje van binnenuit vorm geven, daar staan wij voor. Leef niet volgens iemand anders plan, maar vaar je eigen koers. Maak kennis met ons in de empower-yourself-call.

© Empowerment Company    |    KVK 55670865    |    BTW NL 001676281B51    |    Algemene voorwaarden    |    Privacy verklaring    |    Contact