Happy@Work Podcast – Interview met Annet van Laar

In deze aflevering hoor je mijn collega Marjolein in gesprek met Annet van Laar. Annet is expert op het gebied van lichaamswijsheid. Haar uitgangspunt is dat je van binnen alles weet en dat je je lichaam kunt beluisteren om zo krachtige keuzes te maken van binnenuit, te begrenzen en met stress om te gaan.

Wat mij fascineert aan dit onderwerp is hoeveel potentie we allemaal hebben; we hebben immers allemaal een lichaam. Waarom is het geen common sense om ons lijf als leidraad te nemen bij het maken van keuzes? Om te luisteren naar wat ons lichaam ons vertelt? Het is een leerzaam gesprek en tevens een gesprek waarin je meteen jouw eigen lichaamswijsheid kunt ervaren middels een oefening.

Verder maak je kans om het boek ‘Van binnen weet je alles’ te winnen van Annet van Laar waarin je alles leert over het lichaam en hoe je de signalen die het lichaam geeft kunt herkennen en toepassen. Wil jij hier kans op maken? Kijk hier hoe je dat doet. Tot en met woensdag 15 juni 2022 maak je kans om te winnen!

Wil je meer te weten komen over Annet of contact met haar opnemen: www.annetvanlaar.nl

Wil je meer oefeningen doen om je lichaamswijsheid te onderzoeken, kijk dan hier.

De podcast luisteren op jouw manier

Luister de Happy@Work podcast rechtstreeks op deze pagina of via jouw favoriete podcast-app:

happy@work podcast spotify
happy@work podcast apple podcasts
happy@work podcast android

Ik wens je heel veel luisterplezier!!!!

Liefs, Sandy

Schrijf je in voor onze Happy@Work tips!

Podcast

In de Happy@Work podcast delen wij al vier jaar lang in bijna 200 afleveringen en 130.000 downloads allerlei toepasbare tips zodat jij direct kunt starten met meer regie over jouw werkgeluk. Want invloed heb je altijd. Gebruik hem! En start hier met luisteren. 

Over ons

Bij de Empowerment Company geen quick fix door middel van 1 testje of 1 gesprek. De transformatie stapje voor stapje van binnenuit vorm geven, daar staan wij voor. Leef niet volgens iemand anders plan, maar vaar je eigen koers. Maak kennis met ons in de empower-yourself-call.

© Empowerment Company    |    KVK 55670865    |    BTW NL 001676281B51    |    Algemene voorwaarden    |    Privacy verklaring    |    Contact