Happy@Work Podcast – Interview met Hilde Backus

In deze aflevering van de Happy@Work Podcast hoor je mij in gesprek met Hilde Backus. Zij is psycholoog en een pionier op het vlak van wandelcoaching. Zo geeft zij bijvoorbeeld opleidingen aan psychologen en coaches in wandelcoaching. Het werd een uitermate boeiend gesprek. Zo ontdek je:
  • Wat er met Hilde gebeurde toen ze als hele jonge meid met een vriendin in de middle of nowhere in Spanje was en er midden in de nacht op de deur gebonsd werd.
  • Wat de buitenlucht voor jou kan betekenen als je stoeit met een loopbaanvraag of zingevingsvraag.
  • Op welke manier wandelen jou ontspanning kan geven, en wat je ABSOLUUT niet moet doen tijdens het wandelen.
  • Welke oefening van een paar minuten jij tijdens het wandelen al direct kan doen die bij gaat dragen aan een plezierig leven.
  • Wat Hilde deed toen haar cliënt vertelde dat ze tegen de tafel werd geduwd door haar man en daar een blauw oog aan overhield.
Je hoort ook dat Hilde drie exemplaren van haar nieuwe boek weggeeft aan onze luisteraars. Hier kun je informatie vinden over haar boek. Wil jij kans maken op dit boek??? Ga dan naar empowermentcompany.nl/wandelcoaching en beantwoord de vraag. Tot en met dinsdag 11 januari 2022 kun je aanspraak maken op haar boek ‘Wandelcoaching bij stress en onzekerheid – 7 stappenplan voor coaches die de natuur in willen’. Wij kiezen woensdag 12 januari de winnaars! Je hoort van ons als je het boek gewonnen hebt. Hier kun je informatie vinden over haar boek.

De podcast luisteren op jouw manier

Luister de Happy@Work podcast rechtstreeks op deze pagina of via jouw favoriete podcast-app:

happy@work podcast spotify
happy@work podcast apple podcasts
happy@work podcast android

Ik wens je heel veel luister- (en lees)plezier!!!!

Liefs, Sandy

Schrijf je in voor onze Happy@Work tips!

Podcast

In de Happy@Work podcast delen wij al vier jaar lang in bijna 200 afleveringen en 130.000 downloads allerlei toepasbare tips zodat jij direct kunt starten met meer regie over jouw werkgeluk. Want invloed heb je altijd. Gebruik hem! En start hier met luisteren. 

Over ons

Bij de Empowerment Company geen quick fix door middel van 1 testje of 1 gesprek. De transformatie stapje voor stapje van binnenuit vorm geven, daar staan wij voor. Leef niet volgens iemand anders plan, maar vaar je eigen koers. Maak kennis met ons in de empower-yourself-call.

© Empowerment Company    |    KVK 55670865    |    BTW NL 001676281B51    |    Algemene voorwaarden    |    Privacy verklaring    |    Contact