Loopbaanontwikkeling vanuit
je hart en je kracht

start vandaag

Waarom aan de slag met de Empowerment Company?

Je wilt meer vanuit kracht en talenten leven. Balans brengen in je persoonlijke en professionele groei. Je bent gedreven om te investeren in jezelf en je bent er klaar voor om in actie te komen. Het lukt je alleen niet in je eentje.

Wij helpen je graag. Het is namelijk onze missie om (werk)geluk in Nederland te vergroten. Dit doen we door organisaties en vooral de mensen die er werken, te helpen rondom loopbaan- en stress gerelateerde vraagstukken. Zodat iedereen in het huidige, soms heftige werkklimaat zich gelukkig kan voelen en rust, plezier en voldoening ervaart in werk & leven.

Bij de Empowerment Company leren we mensen hoe ze regie kunnen nemen én houden over hun leven, werk en welzijn. Al onze psychologen en loopbaancoaches hebben gedegen en erkende coachopleidingen gevolgd, en houden zich aan de beroepscode van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP).

Wil je met ons kennismaken?

Sandy van Aert
(psycholoog & werkgeluk-expert)

Marjolein Reitsma
(psycholoog)

Lenny Wijman
(loopbaancoach)

Anne-Aafke Sol
(life-/loopbaancoach)

evelien van kollenburg

Evelien van Kollenburg
(psycholoog)

Rosemarie Nelemans
(werkgeluk-ambassadeur)

Neem contact met ons op

Wat onze aanpak uniek maakt

We spreken je hoofd (redeneren/ratio), je hart (voelen) en je handen (actie) aan. De technieken en oefeningen die wij met mensen delen, zijn wetenschappelijk onderbouwd. Dat combineren we met een sterke intuïtie én met een groot oog voor daadwerkelijk en concreet resultaat. Deze insteek zorgt voor veelzijdigheid, kwaliteit, diepgang en daadwerkelijke resultaten in onze trajecten en sessies.

Daarnaast bieden wij in ons loopbaancoaching programma het Krachtkompas nog meer waarde, continuïteit en maatwerk door de inzet van onze online omgeving: zo kan jij op elk moment en op elke plaats aan je ontwikkeling en groei te werken. Hierdoor is de verandering groter en duurzamer. Wij garanderen je bovendien graag resultaten in de praktijk. Sterker nog: als jij het gevoel hebt niet voldoende uit het traject gehaald te hebben, krijg je je investering terug.

We zijn gevestigd in Driebergen, bij Utrecht. Daar vinden onze coachingssessies plaats. Daarnaast zijn wij ook ervaren en opgeleid in telefonische coaching en coaching via Skype. Samen bespreken we welke vorm van coaching bij jou past.

Omdat we graag zoveel mogelijk mensen willen inspireren, gaan we mee met de tijd met onze gratis te beluisteren podcast Happy@Work. Hierin vertelt loopbaanpsycholoog Sandy hoe zij denkt over (werk)geluk, stress en keuzes maken. Je krijgt toepasbare tips, praktische adviezen en een inkijkje in haar leven.

Het traject via de Empowerment Company heb ik als echt waardevol ervaren. In de ontspannen setting ervoer ik al snel een gevoel van vertrouwen. Met meer inzichten, stevigheid en tools kan ik verder aan de slag, ook na het traject.”

meer ervaringen

100% van onze klanten bevelen ons aan op feedbackcompany.com

0+
Particuliere en zakelijke coachingstrajecten
0+
Waardering van onze klanten
0%
Tevredenheidsgarantie op onze programma’s
0+ jaar
Loopbaancoaching en life coaching ervaring

Onze missie: Vitale organisaties en meer werkgeluk.

De Empowerment Company helpt professionals die regie willen nemen over hun leven en loopbaan. Wij helpen mensen met ontwikkelen van vaardigheden om krachtige keuzes te maken, waardoor ze met meer plezier, rust en energie leven en werken vanuit hun hart en hun kracht.

Start nu

Een greep uit onze zakelijke klanten

Voel je dat wij je verder kunnen helpen?

Neem dan contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

MAAK NU EEN AFSPRAAK

Onze Thuisbasis

De Empowerment Company is gevestigd in Driebergen-Rijssenburg (provincie Utrecht) in Villa Xaverius. De Villa is een voormalig klooster en wordt nu gebruikt als een plek voor ontmoeting, dienstbaarheid en vitaliteit. De locatie is zowel te voet, per fiets, per auto, als met het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar. Hier vind je onze contactgegevens.

Ook vanuit Doorn, Zeist, Houten en Utrecht zijn we goed bereikbaar. Zowel per auto (met gratis parkeergelegenheid voor de deur) als per openbaar vervoer: er is een bushalte vlakbij en station Driebergen-Zeist heeft een rechtstreekse verbinding met station Utrecht Centraal (10 minuten met de trein).

Gratis coaching

Met onze gratis loopbaancoaching diensten  gunnen wij iedereen meer (werk) geluk en minder stress.

Start vandaag

Over ons

Waarom aan de slag met de Empowerment Company?

Je wilt meer vanuit kracht en talenten leven. Balans brengen in je persoonlijke en professionele groei. Je bent gedreven om te investeren in jezelf en je bent er klaar voor om in actie te komen. Het lukt je alleen niet in je eentje. Maak kennis met ons in een vrijblijvend adviesgesprek.

© Empowerment Company    |    KVK 55670865    |    BTW NL 001676281B51    |    Algemene voorwaarden    |    Privacy verklaring    |    Contact