Loopbaanontwikkeling
vanuit je hart en je kracht

0+
Particuliere en zakelijke coachingstrajecten
0+
Waardering van onze klanten
0%
Tevredenheidsgarantie op onze programma’s
0+ jaar
Loopbaancoaching en life coaching ervaring

Waarom aan de slag met de Empowerment Company?

Je wilt meer vanuit kracht en talenten leven. Balans brengen in je persoonlijke en professionele groei. Je bent gedreven om te investeren in jezelf en je bent er klaar voor om in actie te komen. Het lukt je alleen niet in je eentje.

Wij helpen je graag. Het is namelijk onze missie om (werk)geluk in Nederland te vergroten. Dit doen we door organisaties en vooral de mensen die er werken, te helpen rondom loopbaan- en stress gerelateerde vraagstukken. Zodat iedereen in het huidige, soms heftige werkklimaat zich gelukkig kan voelen en rust, plezier en voldoening ervaart in werk & leven.

Bij de Empowerment Company leren we mensen hoe ze regie kunnen nemen én houden over hun leven, werk en welzijn. Al onze psychologen en loopbaancoaches hebben gedegen en erkende coachopleidingen gevolgd, en houden zich aan de beroepscode van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP).

Wil je met ons kennismaken?

Sandy van Aert
(psycholoog & werkgeluk-expert)

Marjolein Reitsma
(psycholoog)

Anne-Aafke Sol
(life-/loopbaancoach)

Het traject via de Empowerment Company heb ik als echt waardevol ervaren. In de ontspannen setting ervoer ik al snel een gevoel van vertrouwen. Met meer inzichten, stevigheid en tools kan ik verder aan de slag, ook na het traject.”

100% van onze klanten bevelen ons aan op feedbackcompany.com

Wat onze aanpak uniek maakt

We spreken je hoofd (redeneren/ratio), je hart (voelen) en je handen (actie) aan. De technieken en oefeningen die wij met mensen delen, zijn wetenschappelijk onderbouwd. Dat combineren we met een sterke intuïtie én met een groot oog voor daadwerkelijk en concreet resultaat. Deze insteek zorgt voor veelzijdigheid, kwaliteit, diepgang en daadwerkelijke resultaten in onze trajecten en sessies.

Daarnaast bieden wij in ons loopbaancoaching programma het Krachtkompas nog meer waarde, continuïteit en maatwerk door de inzet van onze online omgeving: zo kan jij op elk moment en op elke plaats aan je ontwikkeling en groei te werken. Hierdoor is de verandering groter en duurzamer. Wij garanderen je bovendien graag resultaten in de praktijk. Sterker nog: als jij het gevoel hebt niet voldoende uit het traject gehaald te hebben, krijg je je investering terug.

We zijn gevestigd in Driebergen, bij Utrecht. Daar vinden onze coachingssessies plaats. Daarnaast zijn wij ook ervaren en opgeleid in telefonische coaching en coaching via Skype. Samen bespreken we welke vorm van coaching bij jou past.

Omdat we graag zoveel mogelijk mensen willen inspireren, gaan we mee met de tijd met onze gratis te beluisteren podcast Happy@Work. Hierin vertelt loopbaanpsycholoog Sandy hoe zij denkt over (werk)geluk, stress en keuzes maken. Je krijgt toepasbare tips, praktische adviezen en een inkijkje in haar leven.

Onze missie: Vitale organisaties en meer werkgeluk.

De Empowerment Company helpt professionals die regie willen nemen over hun leven en loopbaan. Wij helpen mensen met ontwikkelen van vaardigheden om krachtige keuzes te maken, waardoor ze met meer plezier, rust en energie leven en werken vanuit hun hart en hun kracht.

Een greep uit onze zakelijke klanten

Voel je dat wij je verder kunnen helpen?

Neem dan contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Onze Thuisbasis

De Empowerment Company is gevestigd in Driebergen-Rijssenburg (provincie Utrecht) in Villa Xaverius. De Villa is een voormalig klooster en wordt nu gebruikt als een plek voor ontmoeting, dienstbaarheid en vitaliteit. De locatie is zowel te voet, per fiets, per auto, als met het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar. Hier vind je onze contactgegevens.

Ook vanuit Doorn, Zeist, Houten en Utrecht zijn we goed bereikbaar. Zowel per auto (met gratis parkeergelegenheid voor de deur) als per openbaar vervoer: er is een bushalte vlakbij en station Driebergen-Zeist heeft een rechtstreekse verbinding met station Utrecht Centraal (10 minuten met de trein).

Podcast

In de Happy@Work podcast delen wij al vier jaar lang in bijna 200 afleveringen en 130.000 downloads allerlei toepasbare tips zodat jij direct kunt starten met meer regie over jouw werkgeluk. Want invloed heb je altijd. Gebruik hem! En start hier met luisteren. 

Over ons

Bij de Empowerment Company geen quick fix door middel van 1 testje of 1 gesprek. De transformatie stapje voor stapje van binnenuit vorm geven, daar staan wij voor. Leef niet volgens iemand anders plan, maar vaar je eigen koers. Maak kennis met ons in de empower-yourself-call.

© Empowerment Company    |    KVK 55670865    |    BTW NL 001676281B51    |    Algemene voorwaarden    |    Privacy verklaring    |    Contact