Marjolein Reitsma

Ik geloof dat mensen vaak veel meer kunnen dan ze zelf voor mogelijk houden.

Jij dus ook. En het is precies mijn missie om met jou te onderzoeken wat je werkelijk voldoening geeft zodat je keuzes kunt maken die daarbij passen. Een belangrijk aspect daarvan is verantwoordelijkheid nemen voor die keuzes en zelf de regie voeren zodat jij kapitein bent op jouw schip.

Marjolein Reitsma
(Psycholoog)

Na mijn studie psychologie begon ik mijn loopbaan als organisatieadviseur en voerde ik bevlogenheidsonderzoeken uit onder werknemers.

Gaandeweg ontdekte ik dat mijn passie eigenlijk vooral ligt bij het begeleiden en ontwikkelen van individuen (vs. het adviseren van bedrijven). ‘Groei’ en ‘vooruitgang’ zijn woorden die bij mij passen en ik vind het bijzonder leuk om mensen in beweging te brengen en hun groeiprocessen te faciliteren. Op deze manier voeg ik iets van mezelf aan anderen toe en verbind ik mij met mijn werk. Naast het stimuleren van groei bij anderen, blijf ik zelf ook bezig met ontwikkelen. Dat uit zich bijvoorbeeld in het volgen van opleidingen, workshops, het bezoeken van congressen en het volgen van vakinhoudelijke discussies. Bij Empowerment Company doe ik precies wat ik het leukste vind; focussen op (door)ontwikkelen.

Nog meer over mij

Samen met Hedde woon ik in Naarden, nadat we enkele jaren in Londen hebben gewoond en gewerkt. Werk vroeg veel van ons en ik herinner me goed dat we regelmatig ‘s avonds laat samen in de taxi naar huis zaten of op zaterdagochtend naar kantoor liepen. Nu is onze werk-privé balans veel prettiger doordat we de regie over ons leven hebben genomen en moedige keuzes hebben durven maken. Er is nu ruimte om te genieten van onze dochter & zoon, elkaar, ons huis en onze vrienden. Daarnaast is er tijd om de natuur in te gaan om te zeilen, skiën en om yoga te doen.

Wil jij ook leven en werken vanuit je kracht?

Weten dat je de baan hebt die het allerbeste bij je past? Het gevoel hebben dat je aan het roer zit van je leven? Met minder moeite meer genieten, je vitaler voelen en beter presteren?

Je bent van harte welkom.
Marjolein Reitsma

Podcast

In de Happy@Work podcast delen wij al vier jaar lang in bijna 200 afleveringen en 130.000 downloads allerlei toepasbare tips zodat jij direct kunt starten met meer regie over jouw werkgeluk. Want invloed heb je altijd. Gebruik hem! En start hier met luisteren. 

Over ons

Bij de Empowerment Company geen quick fix door middel van 1 testje of 1 gesprek. De transformatie stapje voor stapje van binnenuit vorm geven, daar staan wij voor. Leef niet volgens iemand anders plan, maar vaar je eigen koers. Maak kennis met ons in de empower-yourself-call.

© Empowerment Company    |    KVK 55670865    |    BTW NL 001676281B51    |    Algemene voorwaarden    |    Privacy verklaring    |    Contact