Geen werkgeluk zonder kompas

Luister op deze pagina naar de speciale jubileumeditie van de Happy@Work Podcast! In deze aflevering deelt Sandy hoe jij je eigen kompas kan vormen om zo richting te geven aan je leven.

Jouw eigen kompas

Mensen overschatten vaak wat ze op de korte termijn kunnen bereiken. En ze onderschatten wat ze op de lange termijn kunnen bereiken: dus waar je bijvoorbeeld over een jaar kunt staan. Terwijl je juist door elke dag kleine – haalbare! – dingen te doen, grootse resultaten kunt bereiken op de lange termijn.

Maar hoe weet je dan wélke kleine acties je moet ondernemen om jouw doelen te realiseren? En om werkgeluk te bereiken? Daarvoor heb je een kompas nodig. In deze aflevering van de podcast deelt Sandy welke twee dingen belangrijk zijn om jouw eigen kompas te kunnen vormen.

Wie jarig is, trakteert!

Dit is de 50e aflevering van onze Happy@Work Podcast. En om dat te vieren, willen wij jou helpen om jouw kompas te gaan vormen én om vervolgens ook daadwerkelijk stappen te ondernemen op basis van jouw kompas. Dat kan namelijk met ons loopbaancoachingstraject het Krachtkompas.

Uit feedback van Krachtkompas-kandidaten is gebleken dat mensen het fijn vinden om meer in groepen te werken. Want in een groep leer je niet alleen van elkaar (en van elkaars vragen): je kunt elkaar ook motiveren en support geven. Daarom hebben we onze Krachtkompas programma’s in januari 2020 uitgebreid met groepssessies.

Om de 50e aflevering van onze podcast te vieren, hebben we – alleen voor de maand januari 2020 – een speciale jubileum-actie voor het vernieuwde Krachtkompas Basis-programma. Eenmalig bieden we dit traject aan met een megakorting van meer dan 50% korting: namelijk voor € 600,- exclusief BTW. Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze actie, dus wacht niet te lang met aanmelden.

Luister hieronder naar aflevering 50 van onze Happy@Work Podcast wat je moet doen om hiervoor in aanmerking te komen!

Ontwikkel jouw krachtkompas

“De Empowerment Company biedt de tools en richting die je helpen om bewust met je loopbaanvisie aan de slag te gaan.”

LEES MEER OVER HET KRACHTKOMPAS

Wil je weten hoe anderen ons loopbaancoachingstraject hebben ervaren? Bekijk dan de video’s hieronder voor persoonlijke ervaringen met het Krachtkompas.

Liever luisteren naar tips om direct jouw werkgeluk te vergroten?

Nu luisteren

Meer inspiratie:

Werkgever inspiratie

Persoonlijke groei

Loopbaanstap maken

Werkgeluk wetenschap

Werk-privé balans

Stress en burn-out de baas

Schrijf je in voor onze Happy@Work tips!

Inschrijven

Gratis coaching

Met onze gratis loopbaancoaching diensten  gunnen wij iedereen meer (werk) geluk en minder stress.

Start vandaag

Over ons

Waarom aan de slag met de Empowerment Company?

Je wilt meer vanuit kracht en talenten leven. Balans brengen in je persoonlijke en professionele groei. Je bent gedreven om te investeren in jezelf en je bent er klaar voor om in actie te komen. Het lukt je alleen niet in je eentje. Maak kennis met ons in een vrijblijvend adviesgesprek.

© Empowerment Company    |    KVK 55670865    |    BTW NL 001676281B51    |    Algemene voorwaarden    |    Privacy verklaring    |    Contact

2020-06-23T11:22:55+02:00