Loopbaancoaching 2019-08-23T15:14:07+02:00

Loopbaancoaching voor professionals

De Empowerment Company – Ontmoet onze ervaren loopbaancoaches in de regio Utrecht

gratis adviesgesprek

De Empowerment Company – loopbaancoaching

Bij de Empowerment Company werken ervaren loopbaanpsychologen en -coaches die in hun coaching de praktische vertaling maken van wetenschappelijke kennis naar tips en inzichten waar jij écht wat aan hebt. Op deze pagina lees je meer over loopbaancoaching en de diensten die wij aanbieden.

Leiderschap over werk & leven

Soms kom je op een punt in je carrière of leven dat je even pas op de plaats wilt (of moet) maken. Dat je wilt kijken hoe je ervoor staat en je afvraagt: hoe wil ik verder? Een loopbaancoach helpt je om de onderstaande vragen te onderzoeken, denkt met je mee en kijkt met jou naar mogelijkheden en oplossingen. Dit kan in coachingssessies, maar ook met behulp van ons loopbaancoaching programma het Krachtkompas.

Professionele loopbaancoaching

Herken jij dit?

 • Ik denk er meer in mij zit dan er nu uitkomt: hoe kan ik dat ontwikkelen?
 • Er knaagt iets: deze baan is misschien niet wat ik zoek. Maar wat wil en kan ik dan wel doen?
 • Ik zie geen uitdaging meer en zit vast in mijn loopbaan: wat nu?
 • Werk en privé matchen niet met elkaar: hoe krijg ik meer balans?
 • Ik merk dat ik niet presteer zoals ik zou willen: wat belemmert mij?
 • Wil ik mij ontwikkelen richting een leidinggevende functie?
 • Ik ervaar stress klachten: hoe voorkom ik een burn-out?

Het belangrijkste bij het kiezen van een loopbaancoach is de persoonlijke klik.

welkom! maak kennis met ons

Wat is loopbaancoaching?

Bij professionele loopbaancoaching (ook wel loopbaanbegeleiding genoemd) helpt een ervaren loopbaancoach of psycholoog je om vanaf een afstand naar jezelf te kijken. Omdat je het zelf soms niet meer ziet als je er dicht op zit. Of omdat je (onbewuste) belemmeringen hebt die je in de weg staan om je verder te ontwikkelen.

Een loopbaancoach geeft je tools en vaardigheden om na te gaan wat je nu echt wilt én hoe je dat dan praktisch vormgeeft. Zo krijg je inzicht in je sterke punten en in de punten die je nog verder kunt ontwikkelen; zowel op competentie niveau als op persoonlijk niveau. Een loopbaancoach helpt je om (weer) te ontdekken waar je talenten te liggen en waar je energie van krijgt. En je krijgt hulp bij het vertalen van deze inzichten naar concrete stappen. Professionele loopbaancoaching helpt je om je verder te ontwikkelen in je huidige functie of binnen jouw organisatie, óf om een baan te vinden die echt bij jou past.

Bij ons vindt loopbaancoaching vaak plaats met behulp van ons loopbaancoaching programma het Krachtkompas.

Ontwikkel jouw krachtkompas

“Met hulp van de Empowerment Company heb ik het lef gekregen om stappen te nemen. Ik ben veranderd van baan, doe wat ik echt leuk vind en ervaar veel meer positieve energie.”

LEES MEER OVER HET KRACHTKOMPAS

Onze loopbaancoaching diensten

Wil jij ook meer vanuit je kracht en talenten leven? Wil je investeren in jezelf en in actie komen om regie te nemen over je leven en loopbaan? De Empowerment Company helpt je graag. Dit zijn onze diensten rondom loopbaancoaching.

Stress en burn-out de baas
(life en loopbaancoaching)

Coaching voor iedereen die meer rust, plezier en energie in zijn of haar werk & leven wil. Wij helpen je te herstellen van ongezonde stress. Ook ontdek je hoe je ongezonde stress in de toekomst voorkomt en hoe je je weer bevlogen voelt.

Ontwikkel je krachtkompas
(loopbaancoachingstraject)

Een innovatief traject waarmee we je talenten en ontwikkelmogelijkheden in kaart brengen, voor échte verandering in jouw (werk)leven. In kleine behapbare stappen geef je met het Krachtkompas richting aan je toekomst.

Weer werken met energie
(hulp bij re-integratie)

Ben je uitgevallen op je werk? Bij re-integratie kan je wel een steuntje in de rug gebruiken. Wij helpen jou eerst om tot rust te komen en te herstellen. Daarna onderzoeken we samen met jou hoe jij weer met plezier en energie aan het werk kunt.

Life coaching
(persoonlijke ontwikkeling)

Ontdek wat jij belangrijk vindt in je leven en werk. En hoe je daarin keuzes maakt, leiderschap neemt en je ontwikkelt. Leer hoe je meer vanuit je kracht leeft en wat er voor nodig is om je beste leven te leiden. Hoe geef je jouw leven het liefste invulling?

Plan een vrijblijvend loopbaan focusgesprek!

maak nu een gratis afspraak

Veelgestelde vragen

Loopbaancoach – wat zijn de kosten? 2019-06-07T08:45:24+02:00

Het eerste gesprek bij ons is gratis en vrijblijvend: dit is ons loopbaan focusgesprek. In dit gesprek krijg je helder waar je pijnpunten precies liggen. En aan het einde van het gesprek weet je welke acties je kunt inzetten om verder te komen en of een traject bij ons er daar een van kan zijn. Komen we samen tot de conclusie dat een traject bij de Empowerment Company jou inderdaad verder gaat helpen? Dan heb je aan het einde van het gesprek ook helder hoe dit eruit komt te zien, zodat je weet waar je voor kiest.

Is het zo dat jouw vraag jou belemmert in je werk? Of is het een vraag die voor jouw organisatie en leidinggevende ook relevant is? Vanuit onze ervaring zijn we gewend om met werkgevers om te gaan. Dus als je wilt, kunnen we je helpen om coaching bij je werkgever bespreekbaar te maken. Soms zijn organisaties bereid (een deel) mee te betalen.

Wat houdt het Krachtkompas loopbaancoaching programma in? 2019-08-09T11:48:20+02:00

Wij bieden meerdere diensten aan op het gebied van werk & leven. Zijn jouw vragen met name werkgerelateerd? Dan is het goed mogelijk dat het Krachtkompas voor jou geschikt is. Na het doorlopen van dit programma heb jij je talenten, drijfveren en interesse helder: deze gaan als het ware fungeren als kompas bij elke keuze die je maakt, nu en in de toekomst.

Het Krachtkompas is een loopbaancoachingstraject dat je deels online volgt. Dat betekent dat je in je eigen tempo en op je eigen moment aan de slag gaat. Maar het vraagt ook dat je zelf daarin verantwoordelijkheid neemt en om dat wat je leert, te vertalen naar actie. Daarnaast is er natuurlijk de mogelijkheid van persoonlijke begeleiding en maatwerk.

Hoe vind je een goede loopbaancoach? 2019-08-09T11:49:06+02:00

Loopbaancoach is geen beschermd beroep: iedereen mag zichzelf dus een loopbaancoach noemen. Terwijl je een coachingstraject misschien maar één keer (of een paar keer) in je leven doet. Het is dus belangrijk om een goede coach te kiezen. Waar moet je dan op letten?

 • Kijk naar de opleiding(en) die de betreffende loopbaancoach gevolgd heeft en vraag naar de ervaring die hij of zij heeft. Alle psychologen en loopbaancoaches van de Empowerment Company hebben gedegen en erkende coachopleidingen gevolgd en houden zich aan de beroepscode van het Nederlands instituut van Psychologen (NIP), de beroepsvereniging van psychologen. Hier vind je meer informatie over ons team.
 • Zoek naar ervaringen van andere klanten: vaak vind je op de website van een loopbaancoach klantervaringen. Zo kun je lezen hoe andere mensen de coaching hebben ervaren. Hier vind je de ervaringen van onze klanten met de Empowerment Company.
 • Het belangrijkste is de persoonlijke klik die je hebt met de coach. Een groot deel van het succes van een coachingstraject wordt bepaald door de onderlinge relatie. Daarom krijg je bij ons een gratis en vrijblijvend loopbaan focusgesprek.
 • Het kiezen van een loopbaancoach is heel persoonlijk én heel belangrijk. Jij gaat immers tijd, energie en geld investeren. Dan wil je ook het maximale eruit halen. Benader daarom minimaal 2 verschillende coaches van verschillende praktijken om te kunnen vergelijken en te kijken wat jou aanspreekt.

Dankzij de Empowerment Company heb ik uitgevonden wat echt bij me past en ik heb het aangedurfd om daar ook echt stappen in te zetten.”

Alle ervaringen

Onze thuisbasis in Driebergen (regio Utrecht)

De Empowerment Company is gevestigd in Driebergen, vlakbij Utrecht. Je vindt ons in Villa Xaverius, een voormalig klooster. De locatie is zowel te voet, per fiets, per auto, als met het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar.

Wij zijn ook ervaren en opgeleid in het coachen per telefoon en via Skype. Samen bespreken we welke vorm van coaching bij jou past.

Gratis coaching

Met onze gratis loopbaancoaching diensten  gunnen wij iedereen meer (werk) geluk en minder stress.

Start vandaag

Over ons

Waarom aan de slag met de Empowerment Company?

Je wilt meer vanuit kracht en talenten leven. Balans brengen in je persoonlijke en professionele groei. Je bent gedreven om te investeren in jezelf en je bent er klaar voor om in actie te komen. Het lukt je alleen niet in je eentje. Maak kennis met ons in een vrijblijvend adviesgesprek.

© Empowerment Company    |    KVK 55670865    |    BTW NL 140400552B01    |    Algemene voorwaarden    |    Privacy verklaring    |    Contact