Loopbaancoaching2021-11-16T17:54:59+01:00

We empower your inner compass!

De Empowerment Company 

loopbaancoachingsprogramma het Krachtkompas
0+
Particuliere en zakelijke coachingstrajecten
0+
Waardering van onze klanten
0%
Tevredenheidsgarantie op onze programma’s
0+ jaar
Loopbaancoaching en life coaching ervaring

De Empowerment Company – loopbaancoaching

Je staat op een kruispunt in je werk. Je bent klaar met jezelf klein houden in de baan die je nu hebt. Het is tijd voor verandering. Maar hoe maak je de ‘goede’ keuzes? Je vraagt je af: “Waar ben ik echt goed in? Zet ik mijn talenten wel optimaal in of laat ik ergens nog iets liggen? Wat vind ik echt belangrijk in mijn werk en hoe krijg ik meer balans tussen werk en privé?”

Leiderschap over werk & leven

Vragen die misschien vrij eenvoudig lijken, maar waar je zelf vaak niet het antwoord op vindt omdat je er middenin zit en niet weet waar je moet beginnen. Dus sta je ’s ochtends op en ga je maar gewoon verder waar je gisteren gebleven was. Je leven raast of kabbelt door en jij voelt je diep van binnen steeds onrustiger worden. Een spiegel is dan enorm helpend. Soms ook confronterend, zeggen we eerlijk. Maar het leidt jou altijd naar een verandering die je zelf niet bedacht had of die veel te ingewikkeld leek. Vanuit ons vakgebied van de psychologie maken we stap voor stap helder wat er mogelijk is als je voorbij de ‘logische volgende stap’ kijkt. We laten jou ervaren en voelen waar je werkelijke passie en diepere drive zit. Daarna helpen we je dit te vertalen naar plannen en concrete acties.

loopbaancoachingsprogramma Het Krachtkompas.

Professionele loopbaancoaching

Herken jij dit?

 • Ik denk dat er meer in mij zit dan er nu uitkomt.
 • Er knaagt iets: deze baan is misschien niet wat ik zoek.  
 • Ik zie geen uitdaging meer en zit vast.
 • Werk neemt te veel ruimte in van mijn privéleven.
 • De dagen worden zwaarder, ik heb steeds  minder energie.
 • Ik vraag me af naar wat voor soort functie ik toe wil groeien.
 • Ik ervaar stressklachten: hoe voorkom ik een burn-out?

Coachees over loopbaancoachingsprogramma ‘het Krachtkompas’

Nieuwe baan door het Krachtkompas

“Er waren meer dan 140 reacties op de vacature, maar door het loopbaantraject heb ik goed kunnen motiveren waarom deze functie passend is voor mij en waarom ik de juiste kandidaat ben. In het sollicitatiegesprek heb ik mijn loopbaanvisie gebruikt om mijn motivatie en geschiktheid toe te lichten. Mijn loopbaanvisie sloot naadloos aan op de vacature, dus ik ben zelf er ook van overtuigd dat dit een goede stap is voor mij!”

Marije

Een mooie combinatie tussen hart en hoofd

“De online modules bieden een mooie combinatie tussen hart en hoofd. Deze aanpak heeft me verrassende extra inzichten gegeven en me als geheel enorm geholpen.”

Tim

Een loopbaanvisie waar ik blij van word

“Het traject gaf mij heel goed inzicht in mezelf en ik heb nu een loopbaanvisie waar ik blij van word. Dit geeft me houvast om keuzes voor de toekomst te maken.”

Ellen

Hulp bij het kiezen van jouw richting

“Het Krachtkompas-traject is geschikt bij loopbaanvragen. Bijvoorbeeld als je op een punt in je leven bent gekomen waarbij je een nieuwe stap wilt maken, maar niet weet in welke richting.”

Anoniem

Ontdek waar je nou echt gelukkig van wordt

“Naast duidelijkheid over mijn loopbaan (wat voor werk past bij mij?), kreeg ik ook inzicht in mijn persoon: wie ben ik en wat wil ik echt. Als je wilt weten wat je wilt qua werk en waar je nou echt gelukkig van wordt, dan raad ik de Empowerment Company aan gezien mijn positieve ervaring.”

Anoniem

Je maakt zelf het traject succesvol

“Bij de Empowerment Company wordt er naar de gehele mens gekeken wordt. Niet alleen naar je competenties, je opleiding en je werkervaring. Er wordt gekeken naar alles; maar alleen als je dat zelf wilt. Je maakt zelf het traject succesvol, er wordt je niets opgelegd.”

Nicky (ONVZ)

De juiste begeleiding

“Het traject is op maat ingevuld door middel van de juiste begeleiding. De 1-op-1 sessies brengen veel inspiratie. Ik ervaarde veel geduld en vond de coaching plezierig – iets om naar uit te kijken.”

Jurgen

Een aanrader

“Ik zal de Empowerment Company zeker aanraden aan mijn omgeving en ik heb dit ook al actief gedaan. Jullie persoonlijke benadering en goede programma zorgt ervoor dat jullie een grote doelgroep hebben.”

Michiel
Meer ervaringen van klanten

Ontwikkel jouw krachtkompas in ons loopbaancoachingsprogramma ´Het Krachtkompas´

“De Empowerment Company heeft de tools en richting geboden die mij geholpen hebben om mijn visie op te stellen én ook volgens deze visie te gaan leven en werken. Ik heb nu een baan die bij me past en kan meer tijd met mijn gezin doorbrengen ”

LEES MEER OVER HET KRACHTKOMPAS

Wat is loopbaancoaching?

Bij professionele loopbaancoaching (ook wel loopbaanbegeleiding genoemd) helpt een ervaren psycholoog je om diep in jezelf én van een afstand naar jezelf te kijken.

Een loopbaancoach geeft je tools, oefeningen en testen om na te gaan wat je nu echt goed kunt en wilt én helpt jou dat praktisch vorm te geven. En je krijgt hulp bij het vertalen van deze inzichten naar concrete stappen. Professionele loopbaancoaching helpt je om je verder te ontwikkelen in je huidige functie of binnen jouw organisatie, óf om een baan ergens anders te vinden die echt bij jou past.

Bij ons vindt loopbaancoaching plaats met behulp van ons loopbaancoachingsprogramma het Krachtkompas.

Is coaching voor jou geschikt?

Sta je op een kruispunt in je leven? Wil je graag alles uit jezelf en het leven halen wat mogelijk is? Wil jij ook een situatie creëren op je werk waarin je je goed voelt, je talenten tot bloei komen en je volledig jezelf bent? Zoek je hulp bij loopbaankeuzes? Wil jij niet voor middelmatig gaan, maar wil je floreren en ben je bereid hiervoor lef te tonen en keuzes te maken? Dan ben je hier aan het goede adres!

Onze coaching helpt jou als:

 • Je meer regie wilt nemen over je (drukke) leven
 • Je het gevoel hebt dat er veel meer in zit dan je er nu uit haalt
 • Je graag een goede werk – privébalans wilt ervaren
 • Je wilt dat je werk optimaal aansluit bij jouw talenten
 • Je jezelf krachtig wilt kunnen presenteren
 • Je makkelijk en zelfverzekerd keuzes wilt maken
 • Je hulp bij loopbaankeuzes kunt gebruiken
Welke baan past bij mij - gratis online training

Klanten over onze coaching

Ratio & gevoel

“Ik heb zelf de regie gehad over de onderwerpen die werden aangesneden en ben door de coach iedere keer op een hele fijne, open en gelijkwaardige manier naar de kern gegaan, met telkens de treffende schakel tussen ratio en gevoel. De coaching heeft me veel meer opgeleverd als persoon dan ik van tevoren had gedacht. Iets waar ik op voort kan blijven bouwen en verder in kan blijven groeien!”

Anoniem

Geleerd om keuzes te maken

“In mijn zoektocht weet ik beter wat me past en kan ik nu kritischere keuzes maken. Mijn zelfinzicht en zelfvertrouwen is enorm gegroeid.”

Hilde

Ik ben assertiever geworden

“Ik heb door de coaching handvatten gekregen waarmee ik kan werken, waarvoor mijn assertiviteit is gegroeid.”

Marchel (KPN)

Weer regie over mijn loopbaan & werkgeluk

“Toen ik mijn baan op een onverwachte en vervelende manier kwijtraakte, was ik ‘even’ volledig de regie kwijt over mijn loopbaan. Wat ik voelde was vooral frustratie, boosheid, angst en onzekerheid. Ik wilde niets liever dan de regie weer terug en in een positieve flow en vanuit eigen kracht op zoek naar nieuw werkgeluk. Empowerment Company heeft me hier enorm bij geholpen.”

Anoniem

Positieve energie

“Ik ben veranderd van baan, doe wat ik echt leuk vind en het geeft mij zoveel positieve energie!”

Renee

Kracht in mezelf gevonden

“Ik heb de kracht in mezelf leren vinden en geleerd om dit als uitgangspunt te nemen bij het maken van keuzes op mijn levenspad.”

Annemieke

Goede begeleiding

“Ik ben er met een hele open vraag ingegaan waarbij ik nog geen idee had wat eruit zou komen. Ik vond het daarom ook niet altijd even makkelijk, maar ben hier goed in begeleid met zeer behulpzame sessies.”

Paul

Geleerd om ‘nee’ te zeggen

“Door de samenwerking met de Empowerment Company kan ik nu bewuster en gemakkelijker keuzes maken. Daarnaast heb ik geleerd om vaker ‘nee’ te kunnen zeggen. Ik vond het een zeer waardevol traject.”

Anoniem

Aanrader

“Betrokken, kundig, origineel en inspirerend. Ik zou de Empowerment Company bij iedereen aanraden.”

Sascha
Meer referenties

Ontdek hét loopbaancoachingsprogramma Het Krachtkompas!

Het Krachtkompas

Veelgestelde vragen

Loopbaancoach – wat zijn de kosten?2020-09-18T10:36:46+02:00

Kennismakingsgesprek

Het eerste gesprek bij ons is vrijblijvend.

1. Weet je al zeker dat je ons loopbaancoachingstraject het Krachtkompas wilt gaan volgen? Dan kan je je aanmelden voor een gratis telefonisch strategiegesprek. In dit gesprek onderzoeken we samen of het Krachtkompas jou inderdaad kan helpen om jouw doelstellingen te bereiken.

2. Twijfel je, of weet je niet zeker wat je wilt of zoekt? Vraag dan een loopbaan focusgesprek aan. In dit gesprek krijg je helder waar je pijnpunten precies liggen. Aan het einde van het gesprek weet je welke acties je kunt inzetten om verder te komen en of een traject bij ons er daar een van kan zijn. Komen we samen tot de conclusie dat een traject bij de Empowerment Company jou inderdaad verder gaat helpen? Dan heb je aan het einde van het gesprek helder hoe dit eruit komt te zien, zodat je weet waar je voor kiest.

Vervolgtraject

Ga je het Krachtkompas volgen, ons loopbaancoachingsprogramma? Dan heb je keuze uit twee varianten. Hier vind je meer informatie over het Krachtkompas en de investering.

Komen we samen tot de conclusie dat jij meer geholpen bent met individuele coachingssessies? Dat kan ook. We maken dan een maatwerk voorstel voor jou, afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Hierbij kan je ervan uit gaan dat een losse coachingssessie anderhalf uur duurt en € 295,- exclusief BTW kost. Dat is inclusief de voorbereiding, eventuele huiswerkopdrachten en telefonisch / mail contact.

In de meeste gevallen worden de losse coachingssessies betaald door de werkgever. Betaal jij de coachingssessie(s) zelf, dus als particulier? Dan nemen wij de BTW voor onze rekening en betaal je € 295,00 per sessie, inclusief de BTW.

Goed om te weten: is het zo dat jouw vraag jou belemmert in je werk? Of is het een vraag die voor jouw organisatie en leidinggevende ook relevant is? Vanuit onze ervaring zijn we gewend om met werkgevers om tafel gaan. Dus als je wilt, kunnen we je helpen om coaching bij je werkgever bespreekbaar te maken. Vaak zijn organisaties bereid (een deel) mee te betalen.

Wat houdt het Krachtkompas loopbaancoaching programma in?2019-08-09T11:48:20+02:00

Wij bieden meerdere diensten aan op het gebied van werk & leven. Zijn jouw vragen met name werkgerelateerd? Dan is het goed mogelijk dat het Krachtkompas voor jou geschikt is. Na het doorlopen van dit programma heb jij je talenten, drijfveren en interesse helder: deze gaan als het ware fungeren als kompas bij elke keuze die je maakt, nu en in de toekomst.

Het Krachtkompas is een loopbaancoachingstraject dat je deels online volgt. Dat betekent dat je in je eigen tempo en op je eigen moment aan de slag gaat. Maar het vraagt ook dat je zelf daarin verantwoordelijkheid neemt en om dat wat je leert, te vertalen naar actie. Daarnaast is er natuurlijk de mogelijkheid van persoonlijke begeleiding en maatwerk.

Hoe vind je een goede loopbaancoach?2019-10-11T10:44:46+02:00

Loopbaancoach is geen beschermd beroep: iedereen mag zichzelf dus een loopbaancoach noemen. Terwijl je een coachingstraject misschien maar één keer (of een paar keer) in je leven doet. Het is dus belangrijk om een goede coach te kiezen. Waar moet je dan op letten?

 • Kijk naar de opleiding(en) die de betreffende loopbaancoach gevolgd heeft, check van welke beroepsvereniging hij of zij lid is en vraag naar de ervaring die hij of zij heeft. Alle psychologen en loopbaancoaches van de Empowerment Company hebben gedegen en erkende coachopleidingen gevolgd en houden zich aan de beroepscode van het Nederlands instituut van Psychologen (NIP), de beroepsvereniging van psychologen. Hier vind je meer informatie over ons team.
 • Zoek naar ervaringen van andere klanten: vaak vind je op de website van een loopbaancoach klantervaringen. Zo kun je lezen hoe andere mensen de coaching hebben ervaren. Hier vind je de ervaringen van onze klanten met de Empowerment Company.
 • Het belangrijkste is de persoonlijke klik die je hebt met de coach. Een groot deel van het succes van een coachingstraject wordt bepaald door de onderlinge relatie. Daarom hebben wij een vrijblijvend loopbaan focusgesprek.
 • Het kiezen van een loopbaancoach is heel persoonlijk én heel belangrijk. Jij gaat immers tijd, energie en geld investeren. Dan wil je ook het maximale eruit halen. Benader daarom minimaal 2 verschillende coaches van verschillende praktijken om te kunnen vergelijken en te kijken wat jou aanspreekt.
 • Zorg dat je voorbereid bent op het kennismakingsgesprek: wat wil jij weten van de coach om tot een goede keuze te kunnen komen?

Ik ben beter in balans, heb een baan en werkomgeving die nu beter bij mij passen en ik heb veel meer tijd en aandacht voor mijn gezin.”

Alle ervaringen

Onze thuisbasis in Driebergen (regio Utrecht)

De Empowerment Company is gevestigd in Driebergen, vlakbij Utrecht. Je vindt ons in Villa Xaverius, een voormalig klooster. De locatie is zowel te voet, per fiets, per auto, als met het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar.

Wij zijn ook ervaren en opgeleid in het coachen per telefoon en via beeldbellen. Samen bespreken we welke vorm van coaching bij jou past.

Happy@Work Podcast

In de Happy@Work podcast delen wij al vier jaar lang in bijna 200 afleveringen en 130.000 downloads allerlei toepasbare tips zodat jij direct kunt starten met meer regie over jouw werkgeluk. Want invloed heb je altijd. Gebruik hem! En start hier met luisteren. 

Over ons

Bij de Empowerment Company geen quick fix door middel van 1 testje of 1 gesprek. De transformatie stapje voor stapje van binnenuit vorm geven, daar staan wij voor. Leef niet volgens iemand anders plan, maar vaar je eigen koers. Maak kennis met ons in de empower-yourself-call.

© Empowerment Company    |    KVK 55670865    |    BTW NL 001676281B51    |    Algemene voorwaarden    |    Privacy verklaring    |    Contact

Ga naar de bovenkant