Loopbaancoaching2020-10-02T17:05:18+02:00

Loopbaancoaching voor professionals

De Empowerment Company – Ontmoet onze ervaren loopbaancoaches

vrijblijvend adviesgesprek

De Empowerment Company – loopbaancoaching

Bij de Empowerment Company werken ervaren loopbaanpsychologen en -coaches die in hun coaching de praktische vertaling maken van wetenschappelijke kennis naar tips en inzichten waar jij écht wat aan hebt. Op deze pagina lees je meer over loopbaancoaching en de diensten die wij aanbieden.

Leiderschap over werk & leven

Soms kom je op een punt in je carrière of leven dat je even pas op de plaats wilt (of moet) maken. Dat je wilt kijken hoe je ervoor staat en je afvraagt: hoe wil ik verder? Een loopbaancoach helpt je om de onderstaande vragen te onderzoeken, denkt met je mee en kijkt met jou naar mogelijkheden en oplossingen. Dit kan in coachingssessies, maar ook met behulp van ons loopbaancoaching programma het Krachtkompas.

Professionele loopbaancoaching

Herken jij dit?

 • Ik denk dat er meer in mij zit dan er nu uitkomt: hoe kan ik dat ontwikkelen?
 • Er knaagt iets: deze baan is misschien niet wat ik zoek. Maar wat wil en kan ik dan wel doen?
 • Ik zie geen uitdaging meer en zit vast in mijn loopbaan: wat nu?
 • Werk en privé matchen niet met elkaar: hoe krijg ik meer balans?
 • Ik merk dat ik niet presteer zoals ik zou willen: wat belemmert mij?
 • Wil ik mij ontwikkelen richting een leidinggevende functie?
 • Ik ervaar stress klachten: hoe voorkom ik een burn-out?

Ontwikkel jouw krachtkompas

“De Empowerment Company biedt de tools en richting die je helpen om bewust met je loopbaanvisie aan de slag te gaan.”

LEES MEER OVER HET KRACHTKOMPAS

Onze loopbaancoaching diensten

Wil jij ook meer vanuit je kracht en talenten leven? Wil je investeren in jezelf en in actie komen om regie te nemen over je leven en loopbaan? De Empowerment Company helpt je graag. Dit zijn onze diensten rondom loopbaancoaching.

Stress en burn-out de baas
(life en loopbaancoaching)

Coaching voor iedereen die meer rust, plezier en energie in zijn of haar werk & leven wil. Wij helpen je te herstellen van ongezonde stress. Ook ontdek je hoe je ongezonde stress in de toekomst voorkomt en hoe je je weer bevlogen voelt.

Ontwikkel je krachtkompas
(loopbaancoachingstraject)

Een innovatief traject waarmee we je talenten en ontwikkelmogelijkheden in kaart brengen, voor échte verandering in jouw (werk)leven. In kleine behapbare stappen geef je met het Krachtkompas richting aan je toekomst.

Weer werken met energie
(hulp bij re-integratie)

Ben je uitgevallen op je werk? Bij re-integratie kan je wel een steuntje in de rug gebruiken. Wij helpen jou eerst om tot rust te komen en te herstellen. Daarna onderzoeken we samen met jou hoe jij weer met plezier en energie aan het werk kunt.

Life coaching
(persoonlijke ontwikkeling)

Ontdek wat jij belangrijk vindt in je leven en werk. En hoe je daarin keuzes maakt, leiderschap neemt en je ontwikkelt. Leer hoe je meer vanuit je kracht leeft en wat er voor nodig is om je beste leven te leiden. Hoe geef je jouw leven het liefste invulling?

Het belangrijkste bij het kiezen van een loopbaancoach is de persoonlijke klik.

Daarom hebben we een vrijblijvend loopbaan focusgesprek.

welkom! maak kennis met ons

Wat is loopbaancoaching?

Bij professionele loopbaancoaching (ook wel loopbaanbegeleiding genoemd) helpt een ervaren loopbaancoach of psycholoog je om vanaf een afstand naar jezelf te kijken. Omdat je het zelf soms niet meer ziet als je er dicht op zit. Of omdat je (onbewuste) belemmeringen hebt die je in de weg staan om je verder te ontwikkelen.

Een loopbaancoach geeft je tools en vaardigheden om na te gaan wat je nu echt wilt én hoe je dat dan praktisch vormgeeft. Zo krijg je inzicht in je sterke punten en in de punten die je nog verder kunt ontwikkelen; zowel op competentie niveau als op persoonlijk niveau. Een loopbaancoach helpt je om (weer) te ontdekken waar je talenten liggen en waar je energie van krijgt. En je krijgt hulp bij het vertalen van deze inzichten naar concrete stappen. Professionele loopbaancoaching helpt je om je verder te ontwikkelen in je huidige functie of binnen jouw organisatie, óf om een baan te vinden die echt bij jou past.

Bij ons vindt loopbaancoaching vaak plaats met behulp van ons loopbaancoaching programma het Krachtkompas.

Is coaching voor jou geschikt?

Sta je op een kruispunt in je leven? Wil je graag alles uit jezelf en het leven halen wat mogelijk is? Wil jij ook een situatie creëren op je werk waarin je je goed voelt, je talenten tot bloei komen en je volledig jezelf bent? Zoek je hulp bij loopbaankeuzes? Wil jij niet voor middelmatig gaan, maar wil je floreren en ben je bereid hiervoor lef te tonen en keuzes te maken? Dan ben je hier aan het goede adres!

Onze coaching helpt jou als:

 • Je meer regie wilt nemen over je (drukke) leven
 • Je het gevoel hebt dat er veel meer in zit dan je er nu uit haalt
 • Je graag een goede werk – privébalans wilt ervaren
 • Je wilt dat je werk optimaal aansluit bij jouw talenten
 • Je jezelf krachtig wilt kunnen presenteren
 • Je makkelijk en zelfverzekerd keuzes wilt maken
 • Je hulp bij loopbaankeuzes kunt gebruiken
Welke baan past bij mij - gratis online training

Klanten over onze coaching

“In mijn zoektocht weet ik beter wat me past en kan ik nu kritischere keuzes maken. Mijn zelfinzicht en zelfvertrouwen is enorm gegroeid.”
Hilde

“Ik heb door de coaching handvatten gekregen waarmee ik kan werken, waarvoor mijn assertiviteit is gegroeid.”

Marchel (KPN)

“Toen ik mijn baan op een onverwachte en vervelende manier kwijtraakte, was ik ‘even’ volledig de regie kwijt over mijn loopbaan. (Wat ik voelde was vooral frustratie, boosheid, angst en onzekerheid.) Ik wilde niets liever dan de regie weer terug en in een positieve flow en vanuit eigen kracht op zoek naar nieuw werkgeluk. Empowerment Company heeft me hier enorm bij geholpen.”

Anoniem
“Betrokken, kundig, origineel en inspirerend. Ik zou de Empowerment Company bij iedereen aanraden.”
Sascha
“Ik ben veranderd van baan, doe wat ik echt leuk vind en het geeft mij zoveel positieve energie!”
Renee

Ik heb de kracht in mezelf leren vinden en geleerd om dit als uitgangspunt te nemen bij het maken van keuzes op mijn levenspad.”

Annemieke

“Ik ben er met een hele open vraag ingegaan waarbij ik nog geen idee had wat eruit zou komen. Ik vond het daarom ook niet altijd even makkelijk, maar ben hier goed in begeleid met zeer behulpzame sessies.”

Paul

“Door de samenwerking met de Empowerment Company kan ik nu bewuster en gemakkelijker keuzes maken. Daarnaast heb ik geleerd om vaker ‘nee’ te kunnen zeggen. Ik vond het een zeer waardevol traject.”

Anoniem
Meer referenties
0+
Particuliere en zakelijke coachingstrajecten
0+
Waardering van onze klanten
0%
Tevredenheidsgarantie op onze programma’s
0+ jaar
Loopbaancoaching en life coaching ervaring

Plan een vrijblijvend loopbaan focusgesprek!

maak nu een afspraak

Veelgestelde vragen

Loopbaancoach – wat zijn de kosten?2020-09-18T10:36:46+02:00

Kennismakingsgesprek

Het eerste gesprek bij ons is vrijblijvend.

1. Weet je al zeker dat je ons loopbaancoachingstraject het Krachtkompas wilt gaan volgen? Dan kan je je aanmelden voor een gratis telefonisch strategiegesprek. In dit gesprek onderzoeken we samen of het Krachtkompas jou inderdaad kan helpen om jouw doelstellingen te bereiken.

2. Twijfel je, of weet je niet zeker wat je wilt of zoekt? Vraag dan een loopbaan focusgesprek aan. In dit gesprek krijg je helder waar je pijnpunten precies liggen. Aan het einde van het gesprek weet je welke acties je kunt inzetten om verder te komen en of een traject bij ons er daar een van kan zijn. Komen we samen tot de conclusie dat een traject bij de Empowerment Company jou inderdaad verder gaat helpen? Dan heb je aan het einde van het gesprek helder hoe dit eruit komt te zien, zodat je weet waar je voor kiest.

Vervolgtraject

Ga je het Krachtkompas volgen, ons loopbaancoachingsprogramma? Dan heb je keuze uit twee varianten. Hier vind je meer informatie over het Krachtkompas en de investering.

Komen we samen tot de conclusie dat jij meer geholpen bent met individuele coachingssessies? Dat kan ook. We maken dan een maatwerk voorstel voor jou, afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Hierbij kan je ervan uit gaan dat een losse coachingssessie anderhalf uur duurt en € 295,- exclusief BTW kost. Dat is inclusief de voorbereiding, eventuele huiswerkopdrachten en telefonisch / mail contact.

In de meeste gevallen worden de losse coachingssessies betaald door de werkgever. Betaal jij de coachingssessie(s) zelf, dus als particulier? Dan nemen wij de BTW voor onze rekening en betaal je € 295,00 per sessie, inclusief de BTW.

Goed om te weten: is het zo dat jouw vraag jou belemmert in je werk? Of is het een vraag die voor jouw organisatie en leidinggevende ook relevant is? Vanuit onze ervaring zijn we gewend om met werkgevers om tafel gaan. Dus als je wilt, kunnen we je helpen om coaching bij je werkgever bespreekbaar te maken. Vaak zijn organisaties bereid (een deel) mee te betalen.

Wat houdt het Krachtkompas loopbaancoaching programma in?2019-08-09T11:48:20+02:00

Wij bieden meerdere diensten aan op het gebied van werk & leven. Zijn jouw vragen met name werkgerelateerd? Dan is het goed mogelijk dat het Krachtkompas voor jou geschikt is. Na het doorlopen van dit programma heb jij je talenten, drijfveren en interesse helder: deze gaan als het ware fungeren als kompas bij elke keuze die je maakt, nu en in de toekomst.

Het Krachtkompas is een loopbaancoachingstraject dat je deels online volgt. Dat betekent dat je in je eigen tempo en op je eigen moment aan de slag gaat. Maar het vraagt ook dat je zelf daarin verantwoordelijkheid neemt en om dat wat je leert, te vertalen naar actie. Daarnaast is er natuurlijk de mogelijkheid van persoonlijke begeleiding en maatwerk.

Hoe vind je een goede loopbaancoach?2019-10-11T10:44:46+02:00

Loopbaancoach is geen beschermd beroep: iedereen mag zichzelf dus een loopbaancoach noemen. Terwijl je een coachingstraject misschien maar één keer (of een paar keer) in je leven doet. Het is dus belangrijk om een goede coach te kiezen. Waar moet je dan op letten?

 • Kijk naar de opleiding(en) die de betreffende loopbaancoach gevolgd heeft, check van welke beroepsvereniging hij of zij lid is en vraag naar de ervaring die hij of zij heeft. Alle psychologen en loopbaancoaches van de Empowerment Company hebben gedegen en erkende coachopleidingen gevolgd en houden zich aan de beroepscode van het Nederlands instituut van Psychologen (NIP), de beroepsvereniging van psychologen. Hier vind je meer informatie over ons team.
 • Zoek naar ervaringen van andere klanten: vaak vind je op de website van een loopbaancoach klantervaringen. Zo kun je lezen hoe andere mensen de coaching hebben ervaren. Hier vind je de ervaringen van onze klanten met de Empowerment Company.
 • Het belangrijkste is de persoonlijke klik die je hebt met de coach. Een groot deel van het succes van een coachingstraject wordt bepaald door de onderlinge relatie. Daarom hebben wij een vrijblijvend loopbaan focusgesprek.
 • Het kiezen van een loopbaancoach is heel persoonlijk én heel belangrijk. Jij gaat immers tijd, energie en geld investeren. Dan wil je ook het maximale eruit halen. Benader daarom minimaal 2 verschillende coaches van verschillende praktijken om te kunnen vergelijken en te kijken wat jou aanspreekt.
 • Zorg dat je voorbereid bent op het kennismakingsgesprek: wat wil jij weten van de coach om tot een goede keuze te kunnen komen?

Ik ben beter in balans, heb een baan en werkomgeving die nu beter bij mij passen en ik heb veel meer tijd en aandacht voor mijn gezin.”

Alle ervaringen

Onze thuisbasis in Driebergen (regio Utrecht)

De Empowerment Company is gevestigd in Driebergen, vlakbij Utrecht. Je vindt ons in Villa Xaverius, een voormalig klooster. De locatie is zowel te voet, per fiets, per auto, als met het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar.

Wij zijn ook ervaren en opgeleid in het coachen per telefoon en via Skype. Samen bespreken we welke vorm van coaching bij jou past.

Gratis coaching

Met onze gratis loopbaancoaching diensten  gunnen wij iedereen meer (werk) geluk en minder stress.

Start vandaag

Over ons

Waarom aan de slag met de Empowerment Company?

Je wilt meer vanuit kracht en talenten leven. Balans brengen in je persoonlijke en professionele groei. Je bent gedreven om te investeren in jezelf en je bent er klaar voor om in actie te komen. Het lukt je alleen niet in je eentje. Maak kennis met ons in een vrijblijvend adviesgesprek.

© Empowerment Company    |    KVK 55670865    |    BTW NL 001676281B51    |    Algemene voorwaarden    |    Privacy verklaring    |    Contact

Go to Top