Loopbaancoaching Zeist

Loopbaanbegeleiding voor professionals – Neem regie over werk & leven

Onze gratis diensten

Loopbaancoach Zeist

Zoek je een loopbaancoach in Zeist? Dan maken wij graag kennis met jou! De Empowerment Company is een praktijk voor loopbaanbegeleiding. Onze psychologen & loopbaancoaches helpen professionals die hun werk en leven (weer) in eigen hand willen nemen.

Wij zijn gevestigd in Driebergen, dus vlakbij Zeist. Zowel per fiets als auto en met het openbaar vervoer zijn wij goed bereikbaar vanuit Zeist. Er is een bushalte vlakbij op de Hoofdstraat in Driebergen.

Ben jij klaar om in actie te komen?

Vraag vandaag nog jouw loopbaan focusgesprek aan!

Nu een afspraak maken

Herken je dit?

 • Je beseft steeds meer dat je werk niet (meer) aansluit bij wie jij bent, wat je kunt en wat je wilt. En dat kost je veel energie. Maar je weet niet hoe je erachter komt wat wél bij jou past.
 • Je wilt een loopbaanstap maken, maar je weet niet zeker welke richting je op wilt. Dat maakt je besluiteloos.
 • Je hebt het gevoel dat er méér in je zit, dan er nu uitkomt. En dat geeft een onbevredigend gevoel.
 • Er zijn bepaalde thema’s in je leven waar je – in je werk en/of privé – steeds tegenaan loopt, zoals het moeilijk vinden om grenzen aan te geven of de juiste keuzes te maken.
 • Je hebt het gevoel dat de balans tussen je werk en privéleven al langere tijd weg is. En dit gaat ten koste van jezelf (en de mensen om je heen).

Na onze coaching

We helpen je graag met jouw (loopbaan)vragen. Dat doen we niet alleen door jou inzicht in jezelf te geven: we helpen je ook om de uitkomsten vervolgens concreet vorm te geven. Dus niet alleen praten, maar ook echt dóén.

 • Krijg de regie over je leven & werk.
 • Weet wat je wilt én wat je niet wilt.
 • Maak makkelijker krachtige keuzes.
 • Beter in balans & meer focus: in je werk en in je privéleven.
 • Implementeer jouw inzichten concreet in je (dagelijkse) leven en werk.

Ik ben zelfverzekerder en rustiger geworden en maak andere keuzes in zowel werk als privé-omgeving.”

Jeroen

Alle ervaringen

Onze klanten beoordelen ons met een 9+ op www.feedbackcompany.com.

Loopbaancoaching programma

Zoek je een ervaren loopbaancoach in Zeist om nu eens écht stappen te zetten? Ga dan aan de slag met ons unieke loopbaancoachingstraject het Krachtkompas. Hierbij worden jouw coachingssessies aangevuld met een eigen online omgeving. Zo kan je – waar en wanneer je maar wilt – werken aan jouw groei, (werk)geluk en ontwikkeling.

Doordat je er thuis ook concreet mee aan de slag gaat, is de verandering & het resultaat grootser en duurzamer. Op die manier haal je dus nog meer uit je coaching. Lees hier meer over het Krachtkompas en bekijk de ervaringen van anderen die dit traject hebben doorlopen.

Ontwikkel jouw Krachtkompas

“Een aanbeveling voor wie zoekende is en aan zijn/haar onderbuik woorden en een richting wil geven.”

– Tim over het Krachtkompas

Meer informatie

Jouw loopbaancoach in Zeist

Als je een loopbaancoach zoekt in Zeist, dan maken wij graag kennis met jou. Wij zijn namelijk gevestigd in Driebergen, dus vlakbij Zeist. Via deze link vind je meer informatie over ons team van psychologen & loopbaancoaches en over onze werkwijze.

Loopbaancoach Zeist - Empowerment Company

Een goede loopbaancoach vinden:

 • Vraag naar de opleiding(en) die de betreffende coach gevolgd heeft en naar de ervaring die hij/zij heeft. Loopbaancoach is namelijk géén beschermd beroep.
 • Zoek naar ervaringen van andere klanten: vaak vind je op de website van een loopbaancoach klantervaringen.
 • Een groot deel van het succes van een coachingstraject wordt bepaald door de klik tussen jou en je coach. Dus onderzoek eerst of de coach bij jou past, of jullie ‘matchen’. Bel of bezoek minimaal twee verschillende coaches, van twee verschillende praktijken: zo kan je kijken wat jou het meeste aanspreekt.

Gratis coaching Zeist

Omdat wij iedereen meer (werk)geluk gunnen en minder stress, bieden we ook gratis diensten aan. Zoals onze Happy@Work Podcast voor een regelmatige dosis inspiratie en praktische tips! En de gratis online training ‘Welke baan past bij mij’. Of bezoek de Happy@Work pagina met onze blogs.

Het belangrijkste bij het kiezen van een loopbaancoach is de persoonlijke klik.

Lees meer over het team van de Empowerment Company.

Ons team & onze werkwijze

Onze thuisbasis in Driebergen (regio Utrecht)

De Empowerment Company is gevestigd in Driebergen, vlakbij Utrecht. Je vindt ons in Villa Xaverius, een voormalig klooster. De locatie is zowel te voet, per fiets, per auto, als met het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar.

Wij zijn ook ervaren en opgeleid in het coachen per telefoon en via Skype. Samen bespreken we welke vorm van coaching bij jou past.

Gratis coaching

Met onze gratis loopbaancoaching diensten  gunnen wij iedereen meer (werk) geluk en minder stress.

Start vandaag

Over ons

Waarom aan de slag met de Empowerment Company?

Je wilt meer vanuit kracht en talenten leven. Balans brengen in je persoonlijke en professionele groei. Je bent gedreven om te investeren in jezelf en je bent er klaar voor om in actie te komen. Het lukt je alleen niet in je eentje. Maak kennis met ons in een vrijblijvend adviesgesprek.

© Empowerment Company    |    KVK 55670865    |    BTW NL 001676281B51    |    Algemene voorwaarden    |    Privacy verklaring    |    Contact