Loopbaancoaching Zeist

Loopbaanbegeleiding voor professionals – Neem regie over werk & leven

Klanten over onze loopbaancoaching

Ik ervaar meer rust: het komt wel goed!

“Ik werkte op een plek die mij heel ongelukkig maakte, maar ik wist niet wat ik wilde doen: omdat ik niet wist wat ik leuk vond en omdat ik dacht dat ik niks kon. Tijdens de coaching kwam ik erachter wat ik leuk en belangrijk vind, wat ik kan en wat ik wil. Voor het eerst voel ik een rust die ik eerder nooit voelde, omdat ik het idee heb gekregen dat het wel goed komt en dat ik kan wat ik graag wil kunnen.”

Marleen

Ook voor persoonlijke worstelingen

“Je kunt bij de Empowerment Company terecht voor loopbaanvragen, maar ook voor meer persoonlijke issues of worstelingen. Bijvoorbeeld met het zoeken van een goede werk-privébalans.”

Anoniem

Aanbeveling met volle overtuiging

“Het traject heeft mij niet alleen een beter inzicht gegeven in mijzelf, mijn kwaliteiten en mijn vervolgstappen. In de sessies heb ik ook veel feedback en tips gekregen over werk en privé-situaties. Ik kan de Empowerment Company met volle overtuiging aanbevelen!”

Michiel

(Loopbaan)visie voor de toekomst

“Het Krachtkompas traject is heel compleet. Als je met vragen worstelt zoals wie ben ik en welke volgende stap in mijn carrière past bij mij, dan is dit perfect. Het traject gaf mij heel goed inzicht in mezelf & ik heb nu een loopbaanvisie waar ik blij van word.”

Ellen

Een stabieler en gelukkiger leven

“Ik was op een pad gekomen in mijn loopbaan wat mij ongelukkig maakte, waardoor ik in een situatie kwam waarin ik niet meer wist wat de goede en slechte keuzes waren. En eigenlijk vooral dat ik niet meer wist wat er nou echt bij mij past en waar ik mij graag voor zou willen inzetten. Door de coaching bij de Empowerment Company ben ik achter een hoop vragen gekomen waardoor ik een veel stabieler en gelukkiger leven ervaar, en ook zeker weer het goede pad bewandel!”

Anoniem

Weer op de rit na een burn-out

“Na jarenlang met veel plezier keihard gewerkt te hebben als operationeel manager, ging het licht in 1 keer uit… burn-out. Na een intensieve zoektocht naar de juiste begeleiding ben ik bij Sandy van de Empowerment Company terecht gekomen en met behulp van haar heb ik mijn leven weer goed op de rit kunnen zetten.”

Sander

Concreet & resultaat

“In relatief korte tijd pak je samen veel onderwerpen aan. Soms ga je samen de diepte in, soms is het heel concreet. Maar het levert sowieso resultaat op.”

Anoniem

Een goed onderbouwde keuze voor de toekomst

“Ik wilde werken aan mijn duurzame inzetbaarheid en een goed onderbouwde keuze maken voor een baan of opleiding. Omdat ik altijd overal in ‘gerold’ ben. Ik heb het coachingstraject als intensief maar heel inspirerend ervaren!”

Anoniem

Loopbaancoach Zeist

Zoek je een loopbaancoach in Zeist? Dan maken wij graag kennis met jou! De Empowerment Company is een praktijk voor loopbaanbegeleiding. Onze psychologen & loopbaancoaches helpen professionals die hun werk en leven (weer) in eigen hand willen nemen.

Wij zijn gevestigd in Driebergen, dus vlakbij Zeist. Zowel per fiets als auto en met het openbaar vervoer zijn wij goed bereikbaar vanuit Zeist. Er is een bushalte vlakbij op de Hoofdstraat in Driebergen.

Ben jij klaar om in actie te komen?

Vraag vandaag nog jouw loopbaan focusgesprek aan!

Herken je dit?

 • Je beseft steeds meer dat je werk niet (meer) aansluit bij wie jij bent, wat je kunt en wat je wilt. En dat kost je veel energie. Maar je weet niet hoe je erachter komt wat wél bij jou past.
 • Je wilt een loopbaanstap maken, maar je weet niet zeker welke richting je op wilt. Dat maakt je besluiteloos.
 • Je hebt het gevoel dat er méér in je zit, dan er nu uitkomt. En dat geeft een onbevredigend gevoel.
 • Er zijn bepaalde thema’s in je leven waar je – in je werk en/of privé – steeds tegenaan loopt, zoals het moeilijk vinden om grenzen aan te geven of de juiste keuzes te maken.
 • Je hebt het gevoel dat de balans tussen je werk en privéleven al langere tijd weg is. En dit gaat ten koste van jezelf (en de mensen om je heen).

Na onze coaching

We helpen je graag met jouw (loopbaan)vragen. Dat doen we niet alleen door jou inzicht in jezelf te geven: we helpen je ook om de uitkomsten vervolgens concreet vorm te geven. Dus niet alleen praten, maar ook echt dóén.

 • Krijg de regie over je leven & werk.
 • Weet wat je wilt én wat je niet wilt.
 • Maak makkelijker krachtige keuzes.
 • Beter in balans & meer focus: in je werk en in je privéleven.
 • Implementeer jouw inzichten concreet in je (dagelijkse) leven en werk.

Ik ben zelfverzekerder en rustiger geworden en maak andere keuzes in zowel werk als privé-omgeving.”

Jeroen

Onze klanten beoordelen ons met een 9+ op www.feedbackcompany.com.

Loopbaancoaching programma

Zoek je een ervaren loopbaancoach in Zeist om nu eens écht stappen te zetten? Ga dan aan de slag met ons unieke loopbaancoachingstraject het Krachtkompas. Hierbij worden jouw coachingssessies aangevuld met een eigen online omgeving. Zo kan je – waar en wanneer je maar wilt – werken aan jouw groei, (werk)geluk en ontwikkeling.

Doordat je er thuis ook concreet mee aan de slag gaat, is de verandering & het resultaat grootser en duurzamer. Op die manier haal je dus nog meer uit je coaching. Lees hier meer over het Krachtkompas en bekijk de ervaringen van anderen die dit traject hebben doorlopen.

Ontwikkel jouw Krachtkompas

“Een aanbeveling voor wie zoekende is en aan zijn/haar onderbuik woorden en een richting wil geven.”

– Tim over het Krachtkompas

Jouw loopbaancoach in Zeist

Als je een loopbaancoach zoekt in Zeist, dan maken wij graag kennis met jou. Wij zijn namelijk gevestigd in Driebergen, dus vlakbij Zeist. Via deze link vind je meer informatie over ons team van psychologen & loopbaancoaches en over onze werkwijze.

Loopbaancoach Zeist - Empowerment Company

Een goede loopbaancoach vinden:

 • Vraag naar de opleiding(en) die de betreffende coach gevolgd heeft en naar de ervaring die hij/zij heeft. Loopbaancoach is namelijk géén beschermd beroep.
 • Zoek naar ervaringen van andere klanten: vaak vind je op de website van een loopbaancoach klantervaringen.
 • Een groot deel van het succes van een coachingstraject wordt bepaald door de klik tussen jou en je coach. Dus onderzoek eerst of de coach bij jou past, of jullie ‘matchen’. Bel of bezoek minimaal twee verschillende coaches, van twee verschillende praktijken: zo kan je kijken wat jou het meeste aanspreekt.

Gratis coaching Zeist

Omdat wij iedereen meer (werk)geluk gunnen en minder stress, bieden we ook gratis diensten aan. Zoals onze Happy@Work Podcast voor een regelmatige dosis inspiratie en praktische tips! En de gratis online training ‘Welke baan past bij mij’. Of bezoek de Happy@Work pagina met onze blogs.

Het belangrijkste bij het kiezen van een loopbaancoach is de persoonlijke klik.

Lees meer over het team van de Empowerment Company.

Onze thuisbasis in Driebergen (regio Utrecht)

De Empowerment Company is gevestigd in Driebergen, vlakbij Utrecht. Je vindt ons in Villa Xaverius, een voormalig klooster. De locatie is zowel te voet, per fiets, per auto, als met het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar.

Wij zijn ook ervaren en opgeleid in het coachen per telefoon en via beeldbellen. Samen bespreken we welke vorm van coaching bij jou past.

Podcast

In de Happy@Work podcast delen wij al vier jaar lang in bijna 200 afleveringen en 130.000 downloads allerlei toepasbare tips zodat jij direct kunt starten met meer regie over jouw werkgeluk. Want invloed heb je altijd. Gebruik hem! En start hier met luisteren. 

Over ons

Bij de Empowerment Company geen quick fix door middel van 1 testje of 1 gesprek. De transformatie stapje voor stapje van binnenuit vorm geven, daar staan wij voor. Leef niet volgens iemand anders plan, maar vaar je eigen koers. Maak kennis met ons in de empower-yourself-call.

© Empowerment Company    |    KVK 55670865    |    BTW NL 001676281B51    |    Algemene voorwaarden    |    Privacy verklaring    |    Contact