Loopbaancoaching Utrecht

Ben jij klaar voor de volgende (loopbaan)stap? Loopbaanbegeleiding voor professionals.

Loopbaancoach Utrecht

Ben je op zoek naar een loopbaancoach in Utrecht? Dan stellen wij ons graag aan je voor! De Empowerment Company is een praktijk voor loopbaanbegeleiding. Ons team van ervaren psychologen & loopbaancoaches helpt professionals die leiderschap willen nemen over hun werk en leven.

We zijn gevestigd in Driebergen: vlakbij de A12, op nog geen 20 kilometer vanaf de binnenstad van Utrecht. Ons kantoor is vanuit Utrecht goed bereikbaar. Zowel per auto (gratis parkeergelegenheid voor de deur) als per openbaar vervoer: station Driebergen-Zeist heeft een rechtstreekse verbinding met station Utrecht Centraal (10 minuten met de trein). Ook komen veel van onze klanten uit Utrecht gewoon met de fiets.

Ben jij toe aan de volgende (loopbaan)stap?

Krijg jouw ontwikkelwensen scherp met een loopbaan focusgesprek.

Herken je dit?

 • Je merkt dat er iets niet goed voelt in je werk en/of leven. Er knaagt iets…maar je weet niet wat je dan wilt veranderen en hoe je dit moet aanpakken.
 • Eigenlijk ben je op een punt in je leven gekomen dat je werk niet (meer) bij je past. Maar je vraagt je af wat je dan wel wilt gaan doen en waar je weer energie van krijgt. En hoe je dat voor elkaar krijgt.
 • Je loopt tegen bepaalde issues aan in je werk en leven. Bijvoorbeeld een werk-privé balans die niet meer klopt. Of hoe je goede keuzes moet maken. Je wilt weten hoe je dit kunt veranderen.
 • Steeds meer vraag je jezelf af of ‘dit het is’ en of je zo wel wilt blijven doorgaan. Maar je vindt het moeilijk om concrete stappen naar verandering te maken.
 • Je hebt het idee dat je je leven niet invult zoals je zou willen. Ook al heb je op papier misschien alles wat je zou kunnen wensen: je voelt dat je niet tevreden bent over je leven (of werk).

Na onze coaching

Loop je tegen dit soort vragen aan? Dan kan loopbaancoaching jou helpen. Omdat het soms te lastig is om het in je eentje voor elkaar te krijgen. Onze psychologen en loopbaancoaches hebben ruime ervaring in het coachen van professionals die (weer) regie willen nemen over hun loopbaan en leven.

 • Jij ontdekt weer wat je écht belangrijk vindt in je leven en werk.
 • En nog belangrijker: hoe je dat dan vervolgens realiseert en implementeert in je dagelijkse leven.
 • Je maakt makkelijker krachtige keuzes, in je werk en in je privéleven.
 • Je bent beter in balans en hebt meer focus.
 • Kortom: jíj bent aan het roer in je leven & werk.

Het is jouw reis: je wordt begeleid op een manier die zelfvertrouwen vergroot en je wordt aangemoedigd om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor je keuzes.”

Nicky

Onze klanten beoordelen ons met een 9+ op www.feedbackcompany.com.

Loopbaancoaching programma

De loopbaanbegeleiding geven wij samen met jou vorm aan de hand van ons loopbaancoachingstraject het Krachtkompas. Dit is een uniek blended coachingsprogramma. Dat betekent dat de coachingssessies worden ondersteund door een eigen online omgeving met vele extra’s. Zo kan je waar en wanneer je wilt, werken aan jouw traject.

Wij horen terug van onze klanten dat de verandering en de resultaten grootser en duurzamer zijn. Dit komt omdat je er – naast de sessies – thuis zo concreet mee aan de slag bent. Zo haal je nog méér uit je coaching. Hier vind je meer informatie over het Krachtkompas.

Ontwikkel jouw Krachtkompas

“Het Krachtkompas is een rijk traject. De online middelen en opdrachten geven richting aan een zoektocht naar jezelf en (eventueel) uiteindelijk naar de volgende uitdaging in je loopbaan.”

– Jurgen over het Krachtkompas

Jouw loopbaancoach in Utrecht

Zoek je een loopbaancoach in de regio Utrecht? Dan maken we graag kennis met jou. Wij werken met een team van ervaren psychologen & loopbaancoaches, die allemaal erkende coach-opleidingen hebben gevolgd. Hier vind je meer informatie over ons en onze werkwijze.

Loopbaancoach Utrecht - Empowerment Company

Hoe vind je een goede loopbaancoach?

Wij begrijpen dat er in en rondom Utrecht veel coaches te vinden zijn. Onze tips bij het zoeken naar een goede loopbaancoach:

 • Kijk naar de opleiding(en) die de betreffende coach heeft gevolgd. En vraag naar zijn of haar werkervaring.
 • Lees ervaringen van andere klanten: dat geeft vaak een goed beeld.
 • Onderzoek eerst of de coach bij jou past, dus of er een klik is. Bel of bezoek minimaal twee verschillende coaches van verschillende praktijken om te kijken wat jou het meeste aanspreekt.

Coaching: op kantoor of online

Goed om te weten: wij zijn ervaren en opgeleid in telefonische coaching en online coaching (bijvoorbeeld via Skype, Zoom of op een andere manier). Dus je bent van harte welkom om vanuit Utrecht naar Driebergen te komen, maar dat hoeft niet: wat jij prettig vindt.

Klanten over het Krachtkompas

Houvast om keuzes te maken

“Het Krachtkompas-traject is heel compleet. Als je met vragen worstelt zoals: wie ben ik en welke volgende stap in mijn carrière past bij mij, is dit perfect. Het traject gaf mij heel goed inzicht in mezelf. Ik heb nu een loopbaanvisie waar ik blij van word en die me houvast geeft om keuzes voor de toekomst te maken.”

Ellen

Praktische, tastbare coaching in een informele sfeer

“Bij de Empowerment Company voel je je snel thuis. De coaching is concreet, praktisch, informeel, laagdrempelig en heeft mij veel inzichten gegeven.”

Anoniem

Herontdekken wat er al was

“Door de gesprekken en de verhelderende & professionele opdrachten heb ik mezelf herontdekt; het zat er altijd al, maar ik kreeg het niet voor elkaar om het te zien. Met de hulp van de Empowerment Company is dat allemaal duidelijk geworden.”

Jeroen

Persoonlijke en professionele ontwikkeling

“Ik heb echt het gevoel dat ik weer een stap heb gezet in mijn persoonlijke en ook professionele ontwikkeling. Ik denk dat dit traject hier een belangrijke bijdrage aan heeft geleverd en ook in het verder aanzwengelen om hier verder mee aan de slag te (kunnen) gaan.”

Anoniem

Eye-opener

“Een prettig traject met goede en persoonlijke begeleiding. Een echte eye-opener!”

Anoniem

Minder gejaagd, meer rust

“Ik wilde meer rust en structuur in mijn dagelijkse werk, en minder ad hoc en gejaagd te werk gaan. Na de coaching ervaar ik meer rust en structuur, en meer reflectiemomenten.”

Anoniem

Een loopbaancoachingstraject dat jou volgt

“Ik kijk heel positief terug op het Krachtkompas programma. Het online programma zit goed elkaar: door de opzet/ volgorde van de modules word je op een logische, natuurlijke manier begeleid in je proces. De gesprekken geven de mogelijkheid om te sparren en dingen uit te diepen.”

Marieke

Ratio & gevoel

“De coaching zorgde voor inzichten over de wisselwerking tussen mijn ratio en gevoel, tips en trucs rondom zelfzorg, ontspanning, meer grip en een beter beeld over mezelf en waar ik voor sta.”

Anoniem

Burn-out begeleiding

“Door mijn traject bij de Empowerment Company heb ik mijn burn-out weer zo goed als achter mij kunnen laten, maar met de positieve leereffecten in mijn rugzak. Daarnaast heb ik een nieuw carrièrepad gekozen waar ik erg veel zin in heb.”

Anoniem

Durven loslaten

“Ik zocht hulp omdat ik niet meer lekker in mijn vel zat op het werk, mede als gevolg van het moederschap. Dankzij de Empowerment Company heb ik mijn baan durven loslaten, voordat ik wist wat daarvoor in de plaats zou komen. Dit vond ik heel moeilijk en had ik zonder Sandy misschien niet gedurfd.”

Miranda

Gratis coaching Utrecht

Wil je eerst laagdrempelig met ons kennismaken? Voordat je vanuit Utrecht onze kant op komt? Dat kan! In het kader van onze missie – het werkgeluk in Nederland vergroten – bieden we de volgende gratis diensten aan.

In de Happy@Work podcast krijg je concrete tips op het gebied van loopbaan en leven. Er staan inmiddels meer dan 100 afleveringen live, dus er zitten ongetwijfeld onderwerpen tussen die jou aanspreken. Te beluisteren via Spotify, Apple Podcasts of jouw (Android) podcast platform.

Wil je de eerste stappen zetten naar een baan die echt bij jou past? En gelijk proeven of onze werkwijze bij jou past? Volg dan de gratis online training ‘Welke baan past bij mij?’, geheel vrijblijvend.

En tenslotte vind je op de Happy@Work inspiratiepagina veel blogs, onder andere op het gebied van persoonlijke groei, werk-privébalans en het maken van een loopbaanstap.

Het belangrijkste bij het kiezen van een coach? De persoonlijke klik.

Lees daarom eerst meer over ons & onze werkwijze.

Onze thuisbasis in Driebergen (regio Utrecht)

De Empowerment Company is gevestigd in Driebergen, vlakbij Utrecht. Je vindt ons in Villa Xaverius, een voormalig klooster. De locatie is zowel te voet, per fiets, per auto, als met het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar.

Wij zijn ook ervaren en opgeleid in het coachen per telefoon en via beeldbellen. Samen bespreken we welke vorm van coaching bij jou past.

Podcast

In de Happy@Work podcast delen wij al vier jaar lang in bijna 200 afleveringen en 130.000 downloads allerlei toepasbare tips zodat jij direct kunt starten met meer regie over jouw werkgeluk. Want invloed heb je altijd. Gebruik hem! En start hier met luisteren. 

Over ons

Bij de Empowerment Company geen quick fix door middel van 1 testje of 1 gesprek. De transformatie stapje voor stapje van binnenuit vorm geven, daar staan wij voor. Leef niet volgens iemand anders plan, maar vaar je eigen koers. Maak kennis met ons in de empower-yourself-call.

© Empowerment Company    |    KVK 55670865    |    BTW NL 001676281B51    |    Algemene voorwaarden    |    Privacy verklaring    |    Contact