Loopbaancoaching Houten

Loopbaanbegeleiding voor professionals die gelukkiger willen worden in leven & werk

Onze gratis diensten

Loopbaancoach Houten

Ben je op zoek naar een loopbaancoach in de buurt van Houten? Maak dan kennis met de Empowerment Company! Wij zijn een praktijk voor loopbaanbegeleiding in Driebergen, op nog geen 15 kilometer vanaf Houten.

Ons team bestaat uit ervaren psychologen en loopbaancoaches: en zij helpen mensen weer leiderschap te nemen over hun werk en leven. Ben jij klaar voor de volgende (loopbaan)stap? Op deze pagina lees je wat wij dan voor jou kunnen betekenen.

Wil jij jouw werkgeluk vergroten?

Neem een eerste stap en plan nog vandaag jouw loopbaan focusgesprek met één van onze coaches!

Vertel mij meer

Herken jij jezelf hierin?

 • Je bent niet (meer) enthousiast over je werk. Je mist bevlogenheid en je werk kost je alleen maar energie. Je wilt juist graag weer vol enthousiasme bezig zijn.
 • Je wilt een loopbaanstap maken. Maar je weet niet waar je moet beginnen (wat vind ik nu echt leuk? Waar ben ik goed in?) en hoe je dat dan vervolgens realiseert.
 • Je mist een gezonde balans in je werk & leven. Zoals het nu gaat, wil je het niet langer meer. Je wilt weten hoe je dit voor elkaar krijgt.
 • Je bent je gaan realiseren dat je maar één leven hebt. En je wilt geen genoegen meer nemen met een zesje op jouw schaal van (werk)geluk. Je wilt dus krachtige keuzes gaan maken. Maar daarbij kan je wel wat hulp gebruiken.
 • Je wilt werken aan je duurzame inzetbaarheid. Je beseft dat het in deze tijd van groot belang is om aan loopbaanontwikkeling te doen. Maar je hebt alleen geen idee hoe je dat dan aanpakt en wat er écht bij jou past.

Dit bereik je na onze coaching

In onze coaching spreken we hoofd (ratio), hart (voelen) en handen (actie) aan. Daarbij maken we gebruik van wetenschappelijke onderbouwde technieken.

 • Jij kent jouw talenten, interesses en drijfveren. Hierdoor weet je feilloos welke kant je op wilt en kan je veel beter keuzes maken: in je werk en in je privéleven.
 • Het blijft niet alleen bij inzicht in jezelf: je weet ook hoe je deze inzichten om kunt zetten in concrete stappen. Je komt dus daadwerkelijk in actie.
 • Twijfels en onzekere gedachten belemmeren je niet meer in de manier waarop jij je leven wilt leiden. Je durft stappen te nemen naar een leven waar je gelukkiger van wordt.
 • Je hebt meer focus en bent meer in balans; zowel in je werk als in je privéleven.
 • Kortom: je neemt leiderschap over leven & loopbaan.

Ik kwam voor een coachingstraject voor een carrière vraagstuk, maar ik ben uiteindelijk veel breder (privé) geholpen waar ik erg blij mee ben.”

Alle ervaringen

Onze klanten beoordelen ons met een 9+ op www.feedbackcompany.com.

Loopbaancoaching programma

Als je op zoek bent naar een loopbaancoach in de buurt van Houten, dan vertellen we je graag over ons eigen loopbaancoachingstraject het Krachtkompas. Dit is namelijk een uniek coachingsprogramma, waarbij coachingssessies worden gecombineerd met een eigen online omgeving.

Deze combinatie zorgt ervoor dat jouw resultaten veel duurzamer zijn. Omdat je namelijk niet alleen in de coachingsessies aan jezelf & jouw verandering werkt, maar ook thuis concreet aan de slag gaat. Zo haal je dus nog méér uit de coaching. Via deze link vind je informatie over het Krachtkompas.

Ontwikkel jouw Krachtkompas

“Ik wist niet zo goed wat de volgende stap in mijn carrière zou moeten zijn. Nu weet ik beter wat mijn loopbaanvisie is waardoor de volgende stap beter te bepalen is.”

– Leonie over het Krachtkompas

Meer informatie

Jouw loopbaancoach in Houten

Als je op zoek bent naar loopbaancoaching in of vlakbij Houten, dan maken we graag kennis met jou. De Empowerment Company is gevestigd in een voormalig kloostergebouw midden in Driebergen (met gratis parkeergelegenheid voor de deur) en goed bereikbaar vanuit Houten. Via deze link vind je meer informatie over ons team.

Loopbaancoach Doorn - Empowerment Company

Onze werkwijze:

 • We maken gebruik van wetenschappelijk onderbouwde technieken en oefeningen in onze coaching.
 • Daarnaast vinden we het belangrijk om je (weer) in contact te brengen met je gevoel.
 • Wij hechten aan diepgang en duurzame verandering: dat vraagt van jou lef om met jezelf aan de slag te gaan.
 • De coachingssessies vinden plaats op ons kantoor in Driebergen. Maar vind je coaching op afstand (per telefoon of bijvoorbeeld via Skype) handiger of prettiger, dan kan dat. Onze coaches zijn daarin namelijk ook opgeleid.

Gratis coaching Houten

Onze missie is om het (werk)geluk in Nederland te vergroten. En daarom bieden we ook gratis diensten aan. Zoals de online training ‘Welke baan past bij mij‘. En onze Happy@Work podcast voor een regelmatige dosis inspiratie & concrete tips. Voor meer werkgeluk en minder stress!

Wil je weten of wij bij jou passen?

Maak kennis met het team van de Empowerment Company.

Meer over ons & onze werkwijze

Onze thuisbasis in Driebergen (regio Utrecht)

De Empowerment Company is gevestigd in Driebergen, vlakbij Utrecht. Je vindt ons in Villa Xaverius, een voormalig klooster. De locatie is zowel te voet, per fiets, per auto, als met het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar.

Wij zijn ook ervaren en opgeleid in het coachen per telefoon en via Skype. Samen bespreken we welke vorm van coaching bij jou past.

Gratis coaching

Met onze gratis loopbaancoaching diensten  gunnen wij iedereen meer (werk) geluk en minder stress.

Start vandaag

Over ons

Waarom aan de slag met de Empowerment Company?

Je wilt meer vanuit kracht en talenten leven. Balans brengen in je persoonlijke en professionele groei. Je bent gedreven om te investeren in jezelf en je bent er klaar voor om in actie te komen. Het lukt je alleen niet in je eentje. Maak kennis met ons in een vrijblijvend adviesgesprek.

© Empowerment Company    |    KVK 55670865    |    BTW NL 001676281B51    |    Algemene voorwaarden    |    Privacy verklaring    |    Contact