Loopbaancoaching Driebergen

Neem regie over werk & leven  – loopbaanbegeleiding voor professionals

Loopbaancoach Driebergen

Ben je op zoek naar een loopbaancoach in Driebergen? Dan stellen wij ons graag aan je voor! Wij zijn een praktijk voor loopbaanbegeleiding en ons team van psychologen & loopbaancoaches helpt mensen om zich gelukkiger te voelen in hun werk en leven.

De Empowerment Company is gevestigd in het mooie pand van Villa Xaverius (een voormalig klooster) aan de Rijsenburgselaan 11 in Driebergen. Je bent van harte welkom!

Ben jij toe aan een volgende stap?

Plan een loopbaan focusgesprek met één van onze coaches en krijg jouw ontwikkelwens(en) scherp.

Herkenbaar?

 • Je hebt het gevoel dat je werk niet meer aansluit bij wie jij bent, wat je kunt en wat je wilt. Dat kost je energie en dit wil je graag veranderen. Je wilt weten wat dan wél bij jou past en hoe je daarin concrete stappen maakt.
 • Je voelt dat je eigenlijk iets anders wilt doen qua werk, maar er is iets dat je tegenhoudt. Je wilt weten hoe je om kunt gaan met die onzekere stemmetjes en bezwaren.
 • Je wilt meer balans in je werk & je leven. Ergens loopt het niet lekker en je wilt weten hoe je dit kunt veranderen.
 • Je hebt het idee dat je huidige werk niet aansluit bij jouw talenten, kwaliteiten en ambities.
 • Je hebt stressklachten of een burn-out. Je wilt hulp om hiermee om te gaan en om dit te voorkomen in de toekomst.

Dit kunnen wij voor jou doen

Onze loopbaancoaches maken in de coaching gebruik van wetenschappelijk onderbouwde technieken en werken naar daadwerkelijk en concreet resultaat. We spreken daarbij hoofd (redeneren/ratio), hart (voelen) en handen (actie) aan.

Hierdoor:

 • krijg jij (weer) de regie over je leven & werk.
 • weet je wat je wilt – en wat je niet wilt.
 • maak je makkelijker krachtige keuzes.
 • ben je beter in balans & heb je meer focus.
 • neem jij concrete stappen naar het leven waar je gelukkig van wordt.

Klanten over onze loopbaancoaching

Duidelijke richting

“Op zoek naar een andere uitdaging heb ik de hulp van de Empowerment Company ingeroepen. De coaching zorgde bij mij voor een frisse blik met een duidelijke richting.”

Marloes

Goed loopbaanadvies

“Ik zou de Empowerment Company zeker aanraden aan mensen in mijn omgeving. Prettige omgang en goed advies. Snelle opvolging en handige tips & trucs.”

Anoniem

Betere werk-privé balans

“Gedurende de afgelopen maanden heeft Sandy mij gecoacht op een betere werk/privé balans en de manier waarop ik mijn gedachten beter kan organiseren voor een maximaal energielevel. Erg fijn!”

Peter

Een breed loopbaancoachingsprogramma

“Het Krachtkompas is een rijk traject. De online middelen en opdrachten geven richting aan een zoektocht naar jezelf en (eventueel) uiteindelijk naar de volgende uitdaging in je loopbaan.”

Jurgen

Zelfverzekerd bij het solliciteren

“Ik heb de tools gekregen om mijn sollicitaties beter dan ooit te kunnen voorbereiden! Ik ben ook meer zelfverzekerd om te gaan solliciteren, omdat ik nu een vast plan volg.”

Anoniem

Regie over mijn leven

“Ik heb door de samenwerking met de Empowerment Company veel geleerd over mijzelf, ik heb mezelf weer gevonden. Ik heb tools gekregen over hoe ik om kan gaan met negatieve gedachtes en geleerd dat die normaal zijn. Ik heb inspiratie gevonden om mijn leven in mijn handen te nemen.”

Lorna

Weten of je de juiste weg bewandelt

“Door het coachingstraject ben ik heel duidelijk te weten gekomen welk werkniveau ik heb en welke capaciteiten, competenties, waarden en drijfveren ik heb. Hierdoor heb ik een goed overzicht van wat ik kan en wil in mijn loopbaan en privéleven. Het traject heeft absoluut een meerwaarde voor mensen die meer uit zichzelf willen halen, bevestiging nodig hebben van wat ze kunnen en om in zichzelf te kijken of ze de juiste weg bewandelen. Zowel binnen je huidige baan als richting een nieuwe baan.”

Anoniem

Ik heb meer inzicht in mijzelf gekregen: waar liggen mijn capaciteiten, wat zijn mijn talenten en wat vind ik leuk.”

Onze klanten beoordelen ons met een 9+ op www.feedbackcompany.com.

Ons loopbaancoaching programma

Zoek je een ervaren en praktische loopbaancoach in Driebergen? Dan vertellen we je graag over het Krachtkompas, ons coachingsprogramma. Hierin heb je – naast coachingssessies – in jouw eigen online omgeving toegang tot kennis en inspiratie. Op die manier kan je waar & wanneer je maar wilt, werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Hier lees je meer over het Krachtkompas en vind je ervaringen van kandidaten die het traject hebben doorlopen.

Ontwikkel jouw Krachtkompas

“Ik raad de professionele coaches van de Empowerment Company aan. Het Krachtkompas is een goed programma: kleinschalig en flexibel.”

Jouw loopbaancoach in Driebergen

Wij werken met een team van ervaren psychologen en loopbaancoaches. Zij hebben allemaal erkende coachopleidingen gevolgd en houden zich aan de beroepscode van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). Via deze link vind je meer informatie over ons.

Loopbaancoach Driebergen - Empowerment Company

Onze werkwijze:

 • In onze coaching maken we gebruik van wetenschappelijk onderbouwde technieken.
 • En we brengen je (weer) in contact met je gevoel.
 • We vinden concreet resultaat belangrijk: samen met jou werken we dus naar een nieuwe situatie toe.
 • Indien nodig / wenselijk betrekken we hier ook jouw werkgever bij (natuurlijk alleen in overleg met jou). We kunnen je ook helpen om je ontwikkelvragen bespreekbaar te maken op je werk.
 • Lees hier meer over onze aanpak.

Gratis coaching Driebergen

Wij gunnen iedereen meer (werk)geluk en minder stress.  Daarom bieden we ook gratis diensten aan. Zoals een online training als je wilt weten welk werk bij jou past en hoe je daarin dan stappen maakt. En we hebben een eigen podcast: Happy@Work, voor een regelmatige dosis tips & inspiratie. Handig: zo kan je ook laagdrempelig met ons kennismaken!

Zoek je een loopbaancoach? Dan is een persoonlijke klik heel belangrijk.

Maak kennis met ons & onze werkwijze.

Onze thuisbasis in Driebergen (regio Utrecht)

De Empowerment Company is gevestigd in Driebergen, vlakbij Utrecht. Je vindt ons in Villa Xaverius, een voormalig klooster. De locatie is zowel te voet, per fiets, per auto, als met het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar.

Wij zijn ook ervaren en opgeleid in het coachen per telefoon en via beeldbellen. Samen bespreken we welke vorm van coaching bij jou past.

Podcast

In de Happy@Work podcast delen wij al vier jaar lang in bijna 200 afleveringen en 130.000 downloads allerlei toepasbare tips zodat jij direct kunt starten met meer regie over jouw werkgeluk. Want invloed heb je altijd. Gebruik hem! En start hier met luisteren. 

Over ons

Bij de Empowerment Company geen quick fix door middel van 1 testje of 1 gesprek. De transformatie stapje voor stapje van binnenuit vorm geven, daar staan wij voor. Leef niet volgens iemand anders plan, maar vaar je eigen koers. Maak kennis met ons in de empower-yourself-call.

© Empowerment Company    |    KVK 55670865    |    BTW NL 001676281B51    |    Algemene voorwaarden    |    Privacy verklaring    |    Contact