Loopbaancoaching Doorn

Word gelukkiger in leven en werk – Loopbaanbegeleiding voor professionals

Loopbaancoach Doorn

Ben je op zoek naar een loopbaancoach in Doorn? Maak dan kennis met de Empowerment Company. Wij zijn een praktijk voor loopbaanbegeleiding, gevestigd in Driebergen op slechts 6 kilometer vanaf Doorn. Ons kantoor is goed bereikbaar met de auto, fiets en openbaar vervoer.

Ons team van ervaren psychologen en loopbaancoaches helpt mensen om leiderschap te nemen over hun leven & werk. Op deze pagina lees je meer over onze diensten en werkwijze. Je bent van harte welkom!

Wil jij een start maken met jouw werkgeluk?

Plan dan nog vandaag jouw loopbaan focusgesprek met één van onze coaches!

Is dit herkenbaar voor jou?

 • Je wilt een loopbaanstap maken. Maar waar & hoe moet je beginnen? Wat vind je leuk, waar ben je goed in en waar krijg je nu echt energie van?
 • Eigenlijk ben je best goed in je werk en loopt het allemaal wel. Maar je voelt geen vuur meer van binnen en dat vind je jammer. Je wilt weer vol enthousiasme in je werk zitten.
 • Je wilt meer balans in je werk & leven. Want het kost je allemaal veel energie en je weet niet waarom.
 • Door een life-event ben je gaan beseffen dat je maar één leven hebt, wat je ten volste wilt leven. Je bent klaar voor krachtige keuzes in je werk en je leven; alleen weet je niet waar je moet beginnen.
 • Je vraagt je af of je wel op de goede werkplek zit. Want je hebt niet het idee dat je vanuit je talenten en drijfveren werkt & leeft.

Van wens naar concreet resultaat

In onze coaching gebruiken we wetenschappelijk onderbouwde technieken. En we brengen je (weer) in contact met je gevoel. Daarnaast vinden we concreet resultaat belangrijk. Dus niet alleen inzicht in jezelf, maar er ook daadwerkelijk mee aan de slag gaan.

Na onze coaching:

 • Weet je wat je wilt en wat je niet wilt.
 • Maak je makkelijker krachtige keuzes, in werk en privéleven.
 • Ben je beter in balans en heb je meer focus.
 • Neem je leiderschap over leven & werk.
 • Ben je concrete stappen aan het nemen naar het leven dat echt bij jou past.

In relatief korte tijd pak je samen veel onderwerpen aan. Soms ga je samen de diepte in, soms is het heel concreet. Maar het levert sowieso resultaat op.”

Onze klanten beoordelen ons met een 9+ op www.feedbackcompany.com.

Ons loopbaancoaching programma

Zoek je een ervaren loopbaancoach in Doorn om je écht op weg te helpen? Ga dan aan de slag met ons eigen en unieke loopbaancoachingstraject het Krachtkompas. Dit traject is een combinatie van coachingssessies (individuele en/of groepssessies) en een online omgeving vol kennis, inspiratie en werkboeken.

Deze combinatie zorgt er niet alleen voor dat je zelf aan de slag kunt, waar & wanneer je maar wilt. Maar ook dat je nog meer uit de coachingssessies haalt. En dat komt jouw resultaat ten goede! Lees hier meer over het Krachtkompas en de ervaringen van kandidaten.

Ontwikkel jouw Krachtkompas

“De online modules bieden een mooie combinatie tussen hart en hoofd. Deze aanpak heeft me verrassende extra inzichten gegeven en me als geheel enorm geholpen.”

– Tim over het Krachtkompas

Jouw loopbaancoach in Doorn

Als je een loopbaancoach in de buurt van Doorn zoekt, maken we graag kennis met jou. Onze praktijkruimte in Driebergen is goed bereikbaar vanuit Doorn: met de auto, fiets of het openbaar vervoer (er is een bushalte vlakbij op de nabijgelegen Hoofdstraat in Driebergen). Via deze link vind je meer informatie over ons & ons team.

Loopbaancoach Doorn - Empowerment Company

Onze aanpak:

 • In onze coaching spreken we je hoofd (redeneren/ratio), je hart (voelen) en je handen (concrete actie) aan.
 • We maken gebruik van wetenschappelijk onderbouwde technieken & oefeningen.
 • De coachingssessies vinden plaats op ons kantoor in Driebergen. Maar we zijn ook opgeleid en ervaren in telefonische coaching en coaching via Skype, mocht je dat prettiger en/of handiger vinden. Samen overleggen we welke vorm van coaching bij jou past.
 • Hier lees je meer over onze werkwijze.

Gratis coaching Doorn

Omdat het onze missie is om het (werk)geluk in Nederland te vergroten, bieden we ook gratis diensten aan. Zoals de Happy@Work podcast: een podcast met concrete tips voor meer werkgeluk en minder stress. En wil je eerst laagdrempelig met ons kennismaken? Volg dan de gratis online training ‘Welke baan past bij mij’.

Klanten over onze loopbaancoaching

Weer plezier in mijn baan

“De coaching heeft ervoor gezorgd dat ik weer plezier heb in mijn huidige baan en dat ik een duidelijk beeld heb van wat ik wil onderzoeken. De fijne gesprekken hebben mij behoorlijk aan het denken gezet. Hierdoor zijn in een korte tijd veel inzichten duidelijk geworden.”

Marloes

Meer over jezelf leren

“Ik raad de Empowerment Company zeker aan: er wordt onbevooroordeeld naar je geluisterd, terwijl er een spiegel wordt voorgehouden. Op een subtiele manier leer je heel veel van en over jezelf.”

Anoniem

Deze aanpak werkt!

“Ik raad de Empowerment Company zeker aan: ik heb zelf ervaren dat de aanpak werkt. Bovenal is de coaching en het contact zeer prettig en doeltreffend.”

Anoniem

Een volledig beeld van jou als mens

“Bij de Empowerment Company wordt er naar de gehele mens gekeken wordt. Niet alleen naar je competenties, je opleiding en je werkervaring. Er wordt gekeken naar alles; maar alleen als je dat zelf wilt. Je maakt zelf het traject succesvol, er wordt je niets opgelegd.”

Nicky

Een duidelijke loopbaanvisie & meer zelfvertrouwen

“Het Krachtkompas zit zeer goed in elkaar en ik had een zeer prettige & positieve coach. Het traject zorgde voor een duidelijke loopbaanvisie, zodat ik gerichter kon solliciteren met meer zelfvertrouwen.”

Anoniem

Een waardevol bezit voor de toekomst

“Na het volgen van het Krachtkompas weet ik heel duidelijk wie ik ben, waar ik voor sta en waar ik energie van krijg. Ik kan dit meenemen in mijn verdere loopbaan en zie dit als een waardevol bezit.”

Eline

Een compleet loopbaancoachingstraject

“Het Krachtkompas is een rijk traject. De online middelen en opdrachten geven richting aan een zoektocht naar jezelf en (eventueel) uiteindelijk naar de volgende uitdaging in je loopbaan.”

Jurgen

Aandacht en lef nodig

“Het Krachtkompas van de Empowerment Company heeft mij veel gebracht in het maken van een nieuwe loopbaanstap. Het doorlopen van het traject vraagt wel aandacht en lef om met jezelf aan de slag te gaan.”

Thomas

Een persoonlijke klik is erg belangrijk bij het kiezen van een loopbaancoach.

Lees meer over het team van de Empowerment Company.

Onze thuisbasis in Driebergen (regio Utrecht)

De Empowerment Company is gevestigd in Driebergen, vlakbij Utrecht. Je vindt ons in Villa Xaverius, een voormalig klooster. De locatie is zowel te voet, per fiets, per auto, als met het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar.

Wij zijn ook ervaren en opgeleid in het coachen per telefoon en via beeldbellen. Samen bespreken we welke vorm van coaching bij jou past.

Podcast

In de Happy@Work podcast delen wij al vier jaar lang in bijna 200 afleveringen en 130.000 downloads allerlei toepasbare tips zodat jij direct kunt starten met meer regie over jouw werkgeluk. Want invloed heb je altijd. Gebruik hem! En start hier met luisteren. 

Over ons

Bij de Empowerment Company geen quick fix door middel van 1 testje of 1 gesprek. De transformatie stapje voor stapje van binnenuit vorm geven, daar staan wij voor. Leef niet volgens iemand anders plan, maar vaar je eigen koers. Maak kennis met ons in de empower-yourself-call.

© Empowerment Company    |    KVK 55670865    |    BTW NL 001676281B51    |    Algemene voorwaarden    |    Privacy verklaring    |    Contact