Life coaching voor professionals

Wil jij je leven ten volle leven, maar dan wel met plezier en zonder jezelf voorbij te lopen? Ontmoet onze coaches (regio Utrecht)

vrijblijvend adviesgesprek (loopbaanfocusgesprek)

Waarom een life coach?

Heb je het gevoel dat je je meer laat leiden door wat de buitenwereld vindt, in plaats van wat jij zelf belangrijk vindt? Zijn er bepaalde thema’s die steeds terug komen in je leven? Wil je meer regie over je leven, maar weet je niet zo goed hoe? Investeer in jezelf en ontdek met behulp van life coaching hoe je jouw leven het liefste invulling wilt geven.

Bij de Empowerment Company werken ervaren life coaches die het belangrijk vinden om een praktische vertaling te maken: van wetenschappelijke kennis naar concrete inzichten en tips die jij toepast in je (dagelijks) leven.

Tegenwoordig is er zoveel mogelijk en heb je zoveel dingen om uit te kiezen. Dat is een luxe, maar kan ook verlammend werken. Het kan je belemmeren in het maken van duurzame keuzes of twijfels en onzekerheden met zich mee brengen. Misschien heb je op papier alles goed voor elkaar (een goede baan, een mooi huis, een fijne relatie en vrienden), maar voelt het toch niet goed. Of voel je je onzeker. Of misschien wil jij gewoon heel graag bepaalde vaardigheden ontwikkelen, zoals plannen en organiseren of effectief beïnvloeden. Herken je één van deze dingen? Met life coaching helpen wij je je vragen en doelen helder te krijgen en te zorgen dat je vanuit daar kan groeien op het door jou gewenste gebied.

Wij snappen dat zo’n traject heel persoonlijk is.

Het is belangrijk dat er een klik is en dat jij je prettig voelt bij ons. Daarom is een kennismakingsgesprek (wij noemen dat een loopbaanfocusgesprek) vrijblijvend.

maak kennis!

Klanten over onze coaching

Rust & focus

“De Empowerment Company heeft mij ontzettend geholpen met de juiste verhouding van werk- en privéleven. Al na enkele coaching sessies merkte ik al verschil in rust en focus.”

Anoniem

Ik heb mezelf herontdekt

“Door de gesprekken en de verhelderende & professionele opdrachten heb ik mezelf herontdekt; het zat er altijd al, maar ik kreeg het niet voor elkaar om het te zien. Met de hulp van de Empowerment Company is dat allemaal duidelijk geworden.”

Jeroen

Het complete plaatje

“Het traject bij de Empowerment Company en de gesprekken met Sandy heb ik als heel prettig ervaren. Het fijne is dat er echt 360 graden gekeken wordt. Dus niet alleen naar de vraag waar je mee komt, maar naar het complete plaatje. Op deze manier vind je ook echt een antwoord!”

Anoniem

Meer van mijn leven gaan houden

“Resultaten van mijn samenwerking met de Empowerment Company: meer zelfvertrouwen, rust, mezelf meer vertrouwen, meer van mezelf en mijn leven houden.”

Arjan

Soepeler in onverwachte situaties

“Ik ervaar meer rust en plezier in mijn werk en in mijn leven. Ik ben me veel bewuster geworden van alles, ook van mezelf en kan veel soepeler met onverwachte situaties omgaan.”

Marieke

Vertrouwen & vakkundig

“Je kunt met behulp van coaching op basis van vertrouwen en vakkundigheid in ongedwongen sfeer jezelf ontwikkelen. Ik heb veel handvatten en inzichten gekregen. Het gaat niet vanzelf: je moet er wel voor openstaan en er zelf de nodige aandacht aan besteden.”

Jeroen

Waardevol

“Het traject via Empowerment Company heb ik als echt waardevol ervaren. In de ontspannen setting ervoer ik al snel een gevoel van vertrouwen. Met meer inzichten, stevigheid en tools kan ik verder aan de slag, ook na het traject.”

Anoniem
Meer ervaringen van klanten

Wat doet een life coach?

Life coaching is begeleiding gericht op persoonlijke ontwikkeling en omvat alle aspecten van jouw leven die belangrijk zijn: zoals relaties, loopbaan en gezondheid. Een life coach bekijkt deze gebieden in samenhang met elkaar en onderzoekt samen met jou hoe jij meer welzijn en geluk bereikt.

Life coaching is geschikt voor jou als je bijvoorbeeld zit met de onderstaande vragen:

  • Hoe kan ik beter omgaan met mijn perfectionisme?
  • Hoe kan ik me zekerder voelen over mezelf?
  • Wat zijn mijn talenten?
  • Wat voor type werkomgeving past bij mij?
  • Hoe maak ik de juiste keuzes?
  • Kan ik leren om met meer zelfvertrouwen voor een groep te staan?
  • Hoe kan ik beter leren leidinggeven?
  • Kan ik beter leren grenzen te voelen en aan te geven?
  • Hoe krijg ik meer balans tussen mijn werk en mijn privé-leven?

Ervaren life coach

Bij de Empowerment Company hebben we als psychologen en loopbaancoaches een brede ervaring in het coachen van mensen. We werken op basis van wetenschappelijke inzichten, nemen in elk traject al je levensgebieden mee en zijn nuchter, praktisch en resultaatgericht. Maar ook gevoel en intuïtie spelen een grote rol in onze coaching.

We leggen sterk het accent op welzijn en geluk. Je werk (of het ontbreken hiervan) kan daarin een grote rol spelen: vaak maakt dat een groot onderdeel uit van ons leven. Het is daarom goed mogelijk dat we gebruik maken van ons Krachtkompas, ons (online) loopbaancoaching programma. Maar het leven draait niet alleen om werk. Ook andere aspecten nemen we mee zoals bijvoorbeeld zingeving, gezondheid en relaties.

“De Empowerment Company heeft mij ontzettend geholpen met de juiste verhouding van werk en privé leven.”

Alle ervaringen

Kosten van life coaching

Een eerste gesprek (wij noemen dat een loopbaanfocusgesprek) is vrijblijvend. Gaan we jou verder helpen met je persoonlijke ontwikkeling? Dan bieden we een traject op maat aan.

Belemmert de situatie jou op de één of andere manier je werk? Als je wilt, kunnen we je helpen om dit bij je werkgever bespreekbaar te maken. Daar hebben we ruime ervaring in. Vaak zijn organisaties bereid (een deel) van je coachingstraject mee te betalen en/of mag je de sessies onder werktijd plannen.

Als Empowerment Company hechten we veel waarde aan welzijn en geluk. We willen dat dit voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar is. Daarom maken we bijvoorbeeld ook de Happy@Work podcast, die voor iedereen gratis te beluisteren is. Met praktische tips voor werk en leven!

Plan een vrijblijvend adviesgesprek (loopbaanfocusgesprek)!

Maak nu een afspraak

Onze thuisbasis in Driebergen (regio Utrecht)

De Empowerment Company is gevestigd in Driebergen, vlakbij Utrecht. Je vindt ons in Villa Xaverius, een voormalig klooster. De locatie is zowel te voet, per fiets, per auto, als met het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar.

Wij zijn ook ervaren en opgeleid in het coachen per telefoon en via Skype. Samen bespreken we welke vorm van coaching bij jou past.

Gratis coaching

Met onze gratis loopbaancoaching diensten  gunnen wij iedereen meer (werk) geluk en minder stress.

Start vandaag

Over ons

Waarom aan de slag met de Empowerment Company?

Je wilt meer vanuit kracht en talenten leven. Balans brengen in je persoonlijke en professionele groei. Je bent gedreven om te investeren in jezelf en je bent er klaar voor om in actie te komen. Het lukt je alleen niet in je eentje. Maak kennis met ons in een vrijblijvend adviesgesprek.

© Empowerment Company    |    KVK 55670865    |    BTW NL 001676281B51    |    Algemene voorwaarden    |    Privacy verklaring    |    Contact