Lenny Wijman

Het is mijn overtuiging dat iedereen talenten heeft en vanuit kracht en met energie zijn werk kan doen.

Mijn drijfveer bestaat eruit jou te helpen ontdekken waar jouw kracht en talenten zitten, zodat je deze in kan zetten in je werk, maar ook in je persoonlijke leven. Ik wil je helpen met plezier en energie je werk te doen, zodat werk niet meer als werk voelt. Hierdoor neem jíj de regie over je loopbaan, en niet je omstandigheden.

Lenny Wijman
(Loopbaancoach)

Uit ervaring weet ik dat keuzes maken nieuwe deuren opent en energie vrijmaakt.

Onlangs heb ik dit namelijk zelf gedaan door mijn hart te volgen en mijn baan op te zeggen, zonder een uitgestippeld pad voor de toekomst. De kracht en energie die deze keuze mij bracht, brengt bijna als vanzelf nieuwe kansen. Door te werken vanuit mijn hart ondersteun ik je op jouw pad naar autonomie en zelfregie. Ik heb jarenlang ervaring opgedaan in de begeleiding van mensen bij hun re-integratie in het werkende leven en bij het ontdekken van hun talenten en drijfveren. Deze jaren van ervaring combineer ik met mijn intuïtie en met de kennis die ik heb opgedaan in verschillende opleidingen en cursussen. Daarnaast leer ik graag van mijn collega’s. Maar ook blijf ik leren van de mensen die ik begeleid.

Nog meer over mij

Samen met Thijs en onze twee prachtige dochters woon ik met heel veel plezier in Utrecht. Ik hecht aan mijn vriendschappen en familie, aan wie ik dan ook veel tijd besteed. Heel gelukkig voel ik mij als ik op reis kan gaan en nieuwe omgevingen en culturen kan leren kennen. Dat helpt mij om op te laden en regie te blijven houden over mijn soms hectische leven. Deze liefde voor het op reis gaan, hoop ik door te kunnen geven aan mijn kinderen, daar het echt zorgt voor een verrijking van mijn leven en het mij veel leerervaringen biedt. Om persoonlijk te blijven groeien volg ik een intensieve opleiding aan de TA Academie. Hier gaat veel plezier, tijd en energie naartoe momenteel.

Wil jij ook leven en werken vanuit je kracht?

Weten dat je de baan hebt die het allerbeste bij je past? Het gevoel hebben dat je aan het roer zit van je leven? Met minder moeite meer genieten, je vitaler voelen en beter presteren?

Je bent van harte welkom.
Lenny Wijman

Happy@Work Podcast

In de Happy@Work podcast delen wij al vier jaar lang in bijna 200 afleveringen en 130.000 downloads allerlei toepasbare tips zodat jij direct kunt starten met meer regie over jouw werkgeluk. Want invloed heb je altijd. Gebruik hem! En start hier met luisteren. 

Over ons

Bij de Empowerment Company geen quick fix door middel van 1 testje of 1 gesprek. De transformatie stapje voor stapje van binnenuit vorm geven, daar staan wij voor. Leef niet volgens iemand anders plan, maar vaar je eigen koers. Maak kennis met ons in de empower-yourself-call.

© Empowerment Company    |    KVK 55670865    |    BTW NL 001676281B51    |    Algemene voorwaarden    |    Privacy verklaring    |    Contact