Krachtkompas Loopbaancoaching2024-06-18T16:07:53+02:00

KRACHTKOMPAS

Loopbaancoachingstraject

Voor zelfbewuste professionals die verlangen naar meer leiderschap over leven en loopbaan

0+
Particuliere en zakelijke coachingstrajecten
0+
Waardering van onze klanten
0%
Tevredenheidsgarantie op onze programma’s
0+ jaar
Loopbaancoaching en life coaching ervaring

Klanten over het Krachtkompas

In je eigen tempo werken

“Het Krachtkompas biedt de mogelijkheid in je eigen tempo aan je loopbaanvraagstuk te werken en je plant zelf je 1-op-1 sessie in met je coach. Dit vormt een goede combinatie om er alles uit te halen. Daarnaast vond ik mijn coach Sandy erg goed. Ze stelde de juiste vragen. Ik voelde me altijd erg prettig en geholpen tijdens mijn coachgesprekken.”

Miranda

Meer rust in mijn hoofd

“Mijn energie lekte steeds weg op het gebied van werk en privé. Ik zocht kaders en mijn drive. Dankzij de Empowerment Company heb ik meer grip gekregen op mijn gedachten en gevoelens. Ook heb ik keuzes gemaakt met betrekking tot de vervolgstappen voor komend jaar. Dat zorgt voor meer rust in mijn hoofd. De Empowerment Company sluit goed aan bij je vraag, omdat ze meedenken, inspireren, laagdrempelig zijn en je spiegelen.”

Anoniem

Inzicht, actie, plezier en energie

“Ik wilde mijn werkgeluk hervinden, zicht hebben op mijn eigen loopbaanvisie en daar naar leven. Ik wilde meer ‘uit’ mijn hoofd komen en meer vanuit het hart leven. De samenwerking met de Empowerment Company zorgde voor inzicht, actie, plezier en energie.”

Marieke

Mooie combinatie tussen hoofd en hart

“De online modules bieden een mooie combinatie tussen hart en hoofd. Deze aanpak heeft me verrassende extra inzichten gegeven en me als geheel enorm geholpen.”

Tim

Weer happy op je werk

“Het Krachtkompas-traject biedt een mooie mix tussen denken en voelen, wat ik zelf heel fijn vond. Wil jij echt stappen zetten in je carrière en weer happy op je werk verschijnen? Dan is het Krachtkompas echt iets voor jou!”

Carol

Inzicht en actie

“De samenwerking met de Empowerment Company leverde mij meer inzicht in wat ik wil én hoe ik dat kan bereiken.”

Anoniem

Voor werk en privé

“Het traject heeft mij niet alleen een beter inzicht gegeven in mijzelf, mijn kwaliteiten en mijn vervolgstappen. In de sessies heb ik ook veel feedback en tips gekregen over werk en privé-situaties. Ik kan de Empowerment Company met volle overtuiging aanbevelen!”

Michiel

Ik durf meer op mijn gevoel af te gaan

“Ik raad de Empowerment Company aan voor mensen die ook worstelen met een volgende loopbaanstap. Ik weet nu wat mijn kernwaarden zijn en durf meer op mijn gevoel af te gaan; ik luister naast de ratio ook naar mijn gevoel.”

Anoniem

Waardevolle groepssessie

“Ik vond de groepssessie erg waardevol: het was fijn dat er ervaringen werden gedeeld, waardoor je beter begrijpt wat anderen meemaken. Zodoende leer je zelf ook beter. En er werd al snel een vertrouwde prettige omgeving gecreëerd, waarbij iedereen durfde te delen.”

Marloes

Powercoachings

“In de powercoachings vond ik het interessant om met andere deelnemers te sparren en te horen waar zij tegenaan liepen. Vooral als jong iemand was het fijn om te zien dat ook mensen die meer werkervaring hebben dezelfde uitdagingen kunnen hebben.”

Anoniem

Nieuwe baan door het Krachtkompas

“Er waren meer dan 140 reacties op de vacature, maar door het loopbaantraject heb ik goed kunnen motiveren waarom deze functie passend is voor mij en waarom ik de juiste kandidaat ben. In het sollicitatiegesprek heb ik mijn loopbaanvisie gebruikt om mijn motivatie en geschiktheid toe te lichten. Mijn loopbaanvisie sloot naadloos aan op de vacature, dus ik ben zelf er ook van overtuigd dat dit een goede stap is voor mij!”

Marije

Hierop kan ik verder bouwen

“Het was voor mij belangrijk om echt tijd en aandacht te besteden aan de modules en de opdrachten en heb dit ook in een tempo kunnen doen die ik zelf kon bepalen. Het resultaat wat ik eruit heb gehaald was voor mij geen eindresultaat, maar iets waar ik goed verder op kan bouwen.”

Paul

Herken jij dit?

 • Je bent er klaar voor om een loopbaanstap te maken. Maar je hebt ontdekt dat er honderden verschillende vacatures en opleidingen zijn, en je wordt er moedeloos. Je hebt namelijk geen idee waar je moet beginnen.
 • Het loopt allemaal wel in je werk en je bent er ook best goed in. Maar je voelt geen vuur meer vanbinnen. Je doet je werk op de automatische piloot en dat geeft je het gevoel dat je leven aan je voorbij gaat. Alsof je zelf niet echt leeft, leert en groeit. Het is lang geleden dat je vol enthousiasme en trots over je werk vertelde.
 • In jouw leven heb je een aantal life-events mee gemaakt (zoals een verlies, een burn-out of een scheiding), waardoor het ten diepste duidelijk is voor je dat je echt maar 1 leven hebt. Je weet zeker dat je geen genoegen meer wilt nemen met een zesje op jouw schaal van werkgeluk.
 • Je hebt het gevoel dat gouden handboeien je tegen houden om keuzes te maken en te luisteren naar je hart, gevoel en intuïtie.
 • Je denkt op de verkeerde werkplek te zitten, in de verkeerde rol of functie of bij de verkeerde organisatie. Je hebt niet het idee dat je vanuit je talenten en drijfveren leeft en werkt. Je denkt dat je nu niet uit jezelf haalt wat erin zit en dat baart je zorgen.
 • Hoewel je pas een paar jaar werkervaring hebt, heb je het gevoel dat je uitgeleerd bent waar je nu zit. Je realiseert je dat je in een tijd leeft waarin het superbelangrijk is om zelf aan carrièreplanning en loopbaanontwikkeling te doen. En dat wil je ook; maar je hebt geen idee hoe je dat aan moet pakken. Je weet niet wat er écht bij jou past en de grote hoeveelheid aan informatie vliegt je naar de keel.
 • Je werk kost je veel energie en je snapt niet waarom. Je vermoedt dat je niet het werk doet wat optimaal aansluit bij wie jij bent. Hierdoor geniet je minder van je werk. En nog belangrijker: doe je jezelf en de mensen van wie je houdt te kort, omdat je bijvoorbeeld kortaf of moe bent.

Kortom: je wilt nu echt in actie komen. Maar je weet niet zo goed hoe je dit moet aanpakken en waar je moet beginnen. Je kunt wel een steuntje in de rug gebruiken. Pak weer de regie over je werk & leven, en maak kennis met ons loopbaancoachingstraject het Krachtkompas.

Na het volgen van het Krachtkompas weet ik heel duidelijk wie ik ben, waar ik voor sta en waar ik energie van krijg. Ik kan dit meenemen in mijn verdere loopbaan en zie dit als een waardevol bezit.”

Eline

Onze klanten beoordelen ons met een 9+ op feedbackcompany.com

Na het doorlopen van het Krachtkompas:

 • Heb je geleerd hoe je de intelligentie van je hart kunt benutten en versterken. Je hart leidt je hoofd, in plaats van andersom. Dit leer je door tools gebaseerd op neurowetenschappen. Middels onze biofeedbackinstrumenten ontdek je echt hoe je jouw hartintelligentie kunt activeren.
 • Ken jij jouw talenten, drijfveren en interesses. En je hebt je hier (weer) zodanig mee verbonden, dat ze als vanzelf als kompas fungeren bij elke keuze die je maakt. Hierdoor weet je feilloos wanneer je ‘nee’ en wanneer je ‘ja’ moet zeggen op een klus of vraag én ervaar je direct meer werkplezier. Ook als je niet van baan wisselt.
 • Je hebt een heldere loopbaanvisie geformuleerd die voor jou helemaal klopt. Je weet deze op een constructieve manier te delen met je leidinggevende en andere belangrijke mensen uit je omgeving. Daardoor gaan anderen met je meedenken en gaan er deuren open waarvan je eerst niet eens wist dat ze bestonden.
 • Aan het einde van jouw loopbaancoachingstraject heb je concrete en heldere scenario’s geschetst die compleet passen bij wie jij bent, wat je kunt en wat je wilt. Deze scenario’s zijn zó concreet, dat je op dagelijkse basis weet wat je moet doen om je doelen te bereiken. Ook heb je geleerd ze zo te formuleren, dat het haalbaar is en makkelijk te implementeren in jouw huidige leven.
 • Je weet precies wat je moet doen om je inzichten om te zetten in actie. Eerder heb je misschien weleens talentenonderzoeken of assessments gedaan. Het grote verschil met nu is dat je de inzichten direct implementeert in jouw dagelijkse praktijk en dat je leert samenwerken met je brein en je hart, zodat je transformatie bereikt in plaats van alleen inspiratie. Hierdoor verander je écht je leven, in plaats van dat je er alleen maar over praat.
 • Jij hebt geleerd hoe je om kunt gaan met twijfels en onzekere gedachten. Zoals: “Ik denk dat ik mijn (financiële) zekerheid opgeef als ik een loopbaanstap maak” “Wie zit er nou op mij te wachten? Voor mij vast duizend anderen” “Ik heb het toch niet slecht? Ik moet maar genoegen nemen met hoe het is”. Deze gedachten bepalen vanaf nu niet meer hoe jij je leven leidt.
 • Alle tools die je krijgt aangereikt in het Krachtkompas, kun je keer op keer toepassen. Dus ook als je in een andere fase van je leven zit. Je hebt in dit loopbaancoachingstraject namelijk vaardigheden geleerd die je voor de rest van je leven kunt toepassen.

Ben jij er klaar voor om ook deze resultaten te behalen?

Wil je weten hoe anderen ons loopbaancoachingstraject hebben ervaren? Bekijk dan de video’s hieronder voor persoonlijke ervaringen met het Krachtkompas.

Ons loopbaancoachingstraject: het Krachtkompas

Voor zelfbewuste professionals die verlangen naar meer leiderschap over hun leven en loopbaan

Wanneer is het Krachtkompas geschikt voor jou?

Loopbaancoachingstraject Krachtkompas

Dit loopbaancoachingstraject past bij jou:

 • Als je graag in je eigen tempo en op je eigen moment aan de slag gaat;
 • Als je situatie gelaagd is en vele aspecten en belangen kent;
 • Als je persoonlijke begeleiding en maatwerk fijn vindt;
 • Als je diepgang en duurzame verandering zoekt;
 • Als je op zoek bent naar de combinatie van hoofd en hart;
 • Als je de verantwoordelijkheid neemt om dat wat je leert ook te vertalen naar actie.

De basisprincipes van het Krachtkompas

 • Je leert wat je op school al had moeten leren over hoe jouw brein en jouw hart samenwerken;
 • Je ontdekt hoe jij deze samenwerking kunt benutten en verbeteren;
 • Je verkrijgt diepgaand zelfinzicht;
 • Je leert omgaan met twijfels, onzekerheden en keuzestress;
 • Je zet je inzichten daadwerkelijk om in daden en acties;
 • Je leert in co-creatie met je eigen omgeving, het geheel is meer dan de som der delen;
 • Je verwerft vaardigheden waardoor je voor altijd kunt werken aan je duurzame inzetbaarheid;
 • Met dit loopbaancoachingstraject word je (weer) regisseur van jouw werk en leven.
Krachtkompas - online loopbaancoachingstraject

Dit loopbaancoachingstraject is mogelijk niet geschikt voor jou

als je op dit moment in heftige persoonlijke processen zit. Zoals een burn-out of een depressie. Is dit het geval? Dan is het Krachtkompas Intensief waarschijnlijk niet passend voor je. Neem echter wel contact met ons op voor een empower-yourself-call. Wij begeleiden namelijk veel mensen die in zo’n heftige situatie zitten of zaten, tevens met onze Krachtkompasmethode (Krachtkompas exclusief). We kunnen je dus een gedegen advies op maat geven over de te volgen stappen. Zit je aan het einde van zo’n heftige fase en ben je er klaar voor om naar de toekomst te kijken? Dan past een Krachtkompas Intensief traject waarschijnlijk heel goed bij je. Neem contact op met ons: we geven je graag persoonlijk advies.

Hoe gaan we te werk?

Loopbaancoachingstraject - online coaching

Stap voor stap

Je krijgt gedurende 3 maanden wekelijks toegang tot een nieuwe module. In deze module vind je één en soms meerdere video’s, een werkboek, verdiepende luisteroefeningen en extra inspiratie (zoals TED talks en boekentips). Ook heb je persoonlijke coachgesprekken. Jij mag hiervoor je persoonlijke coachvraag indienen. Stap voor stap ontdek je in dit loopbaancoachingstraject alles wat je moet weten om vanuit zelfinzicht krachtige loopbaankeuzes te kunnen maken die goed voelen en zet je je inzichten écht om in daden. Daardoor zal je meer rust en ruimte ervaren en weet je dat je vanaf nu je tijd besteedt aan de juiste dingen.

1 op 1 live coaching

Je hebt recht op persoonlijke verdiepingssessies van ongeveer een uur, met 1 van onze coaches/psychologen. We gaan dan samen aan de slag met jouw persoonlijke vraag, we helpen je inzichten verwerven of zaken doorbreken waar dat jou alleen niet lukt.

Daarnaast helpen we je in urgente en praktische situaties direct via de chat telegram. Zo zijn we altijd heel dichtbij, in je broekzak beschikbaar en hoef je nooit te wachten met je vraag. Dit is uniek in de markt. Hoogwaardige coaching die zo laagdrempelig beschikbaar is. Onze ervaring is echter dat dit een van de meest waardevolle onderdelen is om jouw transformatie echt te kunnen bewerkstelligen en dragen.

Empowerment Company - loopbaancoachingstraject

Kies je programma

Krachtkompas Exclusief

€ 4750,-Excl. BTW
 • (€ 5.747,50 inclusief BTW)
 • Betaling ineens of maandelijks € 850,- excl. BTW
 • halfjaartraject
 • Jouw eigen membershipomgeving
 • Inclusief bonusmateriaal*
 • 6 individuele verdiepingssessies
 • een vaste psycholoog voor jouw persoonlijke sessies
 • 360 graden feedback onderzoek
 • Capaciteiten- en persoonlijkheidstesten
 • Hoogwaardige persoonlijke begeleiding via whatsapp


Heb je hulp nodig met het bepalen welk programma van ons loopbaancoachingstraject het beste bij je past? Neem dan gerust contact met ons op.

* Ontvang als bonus de online training ‘Succesvol solliciteren’ ter waarde van € 295,- excl. BTW. Mocht jij vanuit het Krachtkompas een loopbaanstap willen maken, dan zorgt deze training dat jij er klaar voor bent om succesvol te solliciteren.

De modules in het Krachtkompas

Module 0

Introductie Krachtkompas

Als je wilt leven en werken vanuit je hart en vanuit wie je werkelijk bent, als je je gelukkig wilt voelen, is het cruciaal dat jij leiderschap neemt over jezelf, je werk en je leven. In het Krachtkompas ontdek jij hoe je dit kunt doen. Het Krachtkompas is zo opgebouwd dat jij stap voor stap dit proces vorm kunt geven. Je maakt in deze module kennis met de methodiek die o.a. inhoudt dat we in elke module werken met analytische oefeningen (werkboeken), gevoelsgerichte oefeningen (visualisaties) en extra inspiratie. Tevens staat aan de basis van de Krachtkompasmethode dat jij jouw loopbaanvisie op gaat stellen. Jouw loopbaanvisie is de rode draad door het hele programma en met input vanuit elke module vul je deze aan. In deze introductiemodule ontdek je hoe jij dat proces optimaal vorm geeft, zodat jij het maximale uit het programma haalt!

Module 1

Visie en mindset

Als je wilt leven en werken vanuit je hart en vanuit wie je werkelijk bent, is het super belangrijk dat je de juiste mindset hebt. Dat je begrijpt dat we in een tijd leven waarin we enorm worden uitgedaagd om bij onszelf te blijven, bij wie we werkelijk zijn en bij wat we werkelijk willen. In deze eerste module leer je alles over de groeimindset en waarom het zo nodig is deze bewust te trainen. Uiteraard blijft het daar niet bij: je krijgt oefeningen aangereikt die jou helpen om jouw groeimindset te trainen. Daar heb je alle komende modules profijt van. Je gaat wennen aan het op ontspannen wijze leven buiten je comfortzone (heel erg nodig als je de dingen anders wilt doen en werk wilt vormgeven dat echt bij je past) en ook zet je de eerste stap in het helder krijgen van jouw loopbaanvisie.

Module 2

Van hier naar daar

Als je wilt leven en werken vanuit je hart en vanuit wie je werkelijk bent, is het superbelangrijk dat je weet hoe je jouw inzichten direct vertaalt naar de praktijk. De stappen die nodig zijn om werkelijke gedragsverandering te bereiken worden vaak onderschat. Maar ze maken wel het grote verschil tussen een droom en werkelijkheid. In deze tweede module leer je hoe jij direct inzichten kunt vertalen naar actie, zodat je meteen je kwaliteit van leven en werken kunt vergroten. Je gaat in deze module aan de slag in je werkboek en de verdiepende oefening met het helder krijgen van waar je nu staat, waar je naartoe wilt en hoe je daar kunt komen zonder frustratie over het huidige moment. Je legt in deze module de basis waarmee het voor jou makkelijk zal zijn om ook de inzichten uit de komende modules te vertalen naar actie.

Module 3

Omgaan met onzekerheden

Als je wilt leven en werken vanuit je hart en vanuit wie je werkelijk bent, is het cruciaal dat je leert omgaan met onzekerheden. Bij bijna iedereen slaan op enig moment twijfels toe, angst voor het onbekende en het gevoel dat je iets veiligs achterlaat en risico’s neemt als je kiest voor een nieuwe situatie . In deze module leer je omgaan met de ‘stemmetjes’ in je hoofd die maken dat je gaat piekeren en twijfelen en je rot gaat voelen. De vaardigheden die je in deze module krijgt aangereikt, kun je het hele Krachtkompas door gebruiken en toepassen. Sterker nog, je kunt ze toepassen op alle momenten en alle gebieden van je leven. Deze module is samen met de voorgaande modules voorwaardenscheppend. Doordat je deze hebt doorlopen, ben je nu klaar voor de komende modules die jouw zelfinzicht concreter gaan vergroten.

Module 4

Jouw unieke talenten

Als je wilt leven en werken vanuit je hart en vanuit wie je werkelijk bent, helpt het enorm als je heel helder hebt waar jou talenten liggen. Talenten zijn vaardigheden waar je al goed in bent, of waar je je makkelijk in kunt gaan ontwikkelen en die je als vanzelf afgaan. Vaak heb je ook talenten waar je je helemaal niet bewust van bent, of talenten die je nog tot bloei kan laten komen. Ook kun je doorgeschoten talenten hebben. Dat zijn talenten en kwaliteiten die je altijd inzet, ook als je misschien beter voor ander gedrag zou kunnen kiezen. Kortom, genoeg te ontdekken over talenten en in deze module doe je dat niet alleen, we betrekken ook jouw omgeving erbij. Het leven en werken wordt een stuk makkelijker en leuker als je vanuit je talenten zaken aanpakt; deze module biedt hiervoor de basis.

Module 5

Hiervoor kom je uit bed

Als je wilt leven en werken vanuit je hart en vanuit wie je werkelijk bent, is het belangrijk dat je precies weet wat je belangrijk vindt. Leven naar je waarden is cruciaal als je je gelukkig wilt voelen en als je voldoening wilt halen uit je leven en werk. Dat blijkt steeds uit wetenschappelijk onderzoek. Bovendien maakt het de klusjes die je minder energie geven draaglijk, als ze ten dienste staan van jouw kernwaarden. In deze vijfde module ontdek je wat jouw kernwaarden zijn. We benaderen jouw kernwaarden vanuit verschillende perspectieven, ook maak je een rangschikking in je waarden. Ze vormen het hart van jouw loopbaanvisie. In deze module ga je daarnaast aan de slag met het in kaart brengen van jouw psychologische basisbehoeften en drijfveren. Hierdoor weet je hoe jij je fijn en ontspannen kunt voelen in je werk.

Module 6

Hier krijg jij energie van!

Als je wilt leven en werken vanuit je hart en vanuit wie je werkelijk bent, is het belangrijk dat je in kaart brengt wat jou energie geeft en waar je interesses liggen. Dat ga je in deze module doen: je gaat op zoek naar de activiteiten waar je hart een sprongetje van maakt. Je brengt gestructureerd en vanuit verschillende invalshoeken in kaart waar jouw energiegevers en interessegebieden liggen. In deze module ga je in gesprek met je omgeving en je bundelt alle inzichten uit de voorgaande modules in een schema, zodat je het overzicht hebt en houdt over alle elementen die voor jou van belang zijn om diepgaand en duurzaam werkplezier te ervaren. Na deze module heb jij voorlopig voldoende zelfinzicht en ben je er klaar voor om de inzichten te gaan implementeren in de praktijk.

Module 7

Beroepsrichtingen

Als je wilt leven en werken vanuit je hart en vanuit wie je werkelijk bent, is het heel belangrijk dat jij inzichten leert te vertalen naar concrete vormen in de praktijk. Vaak wordt dit niet gedaan en dan blijft het bij inzicht zonder echte verandering. Module 7 bouwt voort op module 6 en brengt een concretiseringsslag aan. Je wordt geholpen bij het formuleren van concrete beroepsrichtingen vanuit de voorgaande inzichten. We helpen je in deze module om ook out-of-the-box te kijken naar beroepsrichtingen, zodat je echt een brede verkenning hebt gedaan. Ook krijg je allerlei handvatten die je helpen om keuzes te maken. Je hebt aan het einde van deze module namelijk je drie optimale loopbaanscenario’s geformuleerd. Ook ben je ze al aan het uitvoeren en helpen we je dit op een plezierige en lichte manier te doen.

Module 8

Geld verdienen met je passie

Als je wilt leven en werken vanuit je hart en vanuit wie je werkelijk bent, is het cruciaal dat je al je inzichten en ideeën weet te vertalen naar een nieuwe realiteit, waarin je vanuit je loopbaanvisie kunt leven, werken en geld verdienen. In deze laatste, afsluitende module creëer je overzicht over jouw hele proces. Je gaat nog beter zien hoe elke kleine stap onderdeel is van een groter geheel (leven en werken vanuit jouw loopbaanvisie). Naast dat je reflecteert, krijg je hele concrete oefeningen en templates om je financiële situatie en toekomstwensen en -perspectieven in kaart te brengen. Niets kan je er nu nog van weerhouden om de geleerde technieken en methoden keer op keer toe te passen in je leven en werk zodat (werk)geluk altijd binnen jouw bereik ligt!

Klanten over het Krachtkompas

Hoofd, hart & handen

“Ik kijk heel positief terug op het Krachtkompas. Het online programma zit goed elkaar: door de volgorde van de modules word je op een natuurlijke manier begeleid in je proces. De combinatie van aandacht voor “hoofd-hart-handen” in de onderdelen werkte voor mij heel goed.”

Marieke

Veel gebracht in nieuwe loopbaanstap

“Het Krachtkompas traject van de Empowerment Company heeft mij veel gebracht in het maken van een nieuwe loopbaanstap. De persoonlijke coaching en opdrachten hebben mij houvast gegeven in het maken van keuzes en het helder krijgen van wat ik echt wil. Het doorlopen van het traject vraagt wel aandacht en lef om met jezelf aan de slag te gaan. Ik voel me nu een stuk sterker, energieker en heb het zelfvertrouwen om aan de slag met een nieuwe job.”

Thomas

Overzicht in loopbaan en privéleven

“Door het coachingstraject ben ik heel duidelijk te weten gekomen welk werkniveau ik heb en welke capaciteiten, competenties, waarden en drijfveren ik heb. Hierdoor heb ik een goed overzicht van wat ik kan & wil in mijn loopbaan en privéleven. Het traject heeft absoluut een meerwaarde voor mensen die meer uit zichzelf willen halen, bevestiging nodig hebben van wat ze kunnen en om in zichzelf te kijken of ze de juiste weg bewandelen. Zowel binnen je huidige baan als richting een nieuwe baan.”

Anoniem

Een super coachingstraject

“Het Krachtkompas is een rijk traject. De online middelen en opdrachten geven richting aan een zoektocht naar jezelf en (eventueel) uiteindelijk naar de volgende uitdaging in je loopbaan. Bedenk dat het begeleidende materiaal een rustig en mindful karakter heeft. Past dat helemaal niet bij je, neem dat dan mee in je overweging. Ik heb geen enkele spijt en vond het een super coachingstraject.”

Jurgen

Een traject met veel mogelijkheden

“Je krijgt echt inzicht in hoe je in elkaar zit, wat je sterke en zwakkere punten zijn en waar je deze nog meer kunt inzetten. Het is bovendien ook een heel leuk traject met veel mogelijkheden tot persoonlijke invulling en vragen.”

Marjolein

Duurzame inzetbaarheid

“Ik wilde werken aan mijn duurzame inzetbaarheid, en een goed onderbouwde keuze maken voor een baan of opleiding. Omdat ik altijd overal in ‘gerold’ ben. Ik heb het coachingstraject als intensief maar heel inspirerend ervaren!”

Anoniem

Leven in eigen handen nemen

“Ik heb door de samenwerking met de Empowerment Company veel geleerd over mijzelf, ik heb mezelf weer gevonden. Ik heb tools gekregen over hoe ik om kan gaan met negatieve gedachtes en geleerd dat die normaal zijn. Ik heb inspiratie gevonden om mijn leven in mijn handen te nemen.”

Lorna

Meer regie in werk & privéleven

“Mijn samenwerking met de Empowerment Company zorgde voor meer rust, focus, regie en prioriteitstelling in mijn werk & privéleven.”

Anoniem

Van elkaar leren

“Ik vond de groepsessie heel waardevol omdat je leert van elkaar. Door allerlei verschillende vraagstukken te bespreken, leer je om deze bij jezelf en anderen te herkennen. En het relativeert lekker; iedereen heeft wel iets waar hij of zij mee zit. Dat maakt dat je ook wat milder bent richting jezelf. En de groepssessie was een mooi moment om uit de dagelijkse sleur te stappen en aandacht voor je ontwikkeling te nemen.”

Ellen

Ervaringen uit de praktijk delen

“Wat ik specifiek waardevol vond aan de groepssessie, is dat je ook van elkaar kunt leren en elkaar kunt helpen. Dat je ervaringen uit de praktijk met elkaar kunt delen.”

Anoniem

Ik weet nu waar ik naartoe wil

“Door het Krachtkompas-traject heb ik veel vertrouwen gekregen in mezelf en weet ik waar ik naartoe wil. Het geeft me houvast om keuzes te maken. En het maakt me blij dat ik weet waar ik naartoe ga.”

Anoniem

Met hulp van de Empowerment Company weet ik nu beter waar mijn talenten en interesses liggen en welke vervolgstappen in mijn carrière ik het beste kan zetten.”

100% van onze klanten bevelen ons aan op feedbackcompany.com

Advies over het Krachtkompas

Spreekt het Krachtkompas je aan en wil je je hiervoor aanmelden? Dan maken wij graag kennis met jou in een empower-yourself-call! Dit gesprek is bedoeld om samen met jou te onderzoeken of het Krachtkompas jou inderdaad het beste op weg kan helpen. Lees hier meer over dit gesprek.

Twijfel je (of weet je nog niet zeker wat je wilt of zoekt), maar wil je wél aan de slag met je loopbaan? Ook dan kun je je aanmelden voor de empower-yourself-call. In dit gesprek krijg je jouw (ontwikkel)wensen scherp en kan je met één van onze psychologen sparren hoe jij jouw doelen kunt bereiken. En indien mogelijk krijg je direct inzichten en tips mee naar huis om mee verder te gaan! Klik hier om je aan te melden. 

De empower-yourself-call is 100% vrijblijvend en zelfs gratis als je daarna een traject bij ons opstart.

100% Tevredenheidsgarantie

Omdat wij geloven in de Krachtkompasmethode, geven we een 100% tevredenheidsgarantie. Wij weten namelijk zeker dat je met het Krachtkompas je zelfinzicht vergroot en de tools in handen krijgt om daadwerkelijk richting te geven aan je (werk)leven.

Ben je in de eerste 4 weken toch niet tevreden over het Krachtkompas traject? Meld je bij ons per e-mail en wij geven jou je investering voor 100% terug. We vragen je dan om kort te motiveren waarom je niet tevreden bent. Ook ontvangen we als bijlage van jou de uitgewerkte werkboeken van de eerste 4 modules. Wij willen namelijk alleen maar dat jij je met behulp van het Krachtkompas een krachtigere leider voelt van jouw loopbaan. Lukt dit niet, dan nemen wij daarvoor dus de verantwoordelijkheid.

Laagdrempelig met ons kennismaken?

Volg dan onze gratis online training ‘Welke baan past bij mij? “

Wat gebeurt er als je je aanmeldt?

 • Je krijgt direct toegang tot het lKrachtkompasprogramma. Als je wilt, kun je vandaag al beginnen!

 • Je hebt toegang tot praktische uitleg waardoor jij meteen aan de slag kunt met jouw persoonlijk leiderschap.

 • Kies je voor de exclusieve variant? Dan heb je contact met jouw persoonlijke psycholoog/coach, met wie je je individuele verdiepingssessies inplant op het moment dat jij echt toe bent aan intensieve 1-op-1 coaching. Je psycholoog/coach helpt jou om overal het maximale uit te halen en een grote verdiepingsslag te maken in jouw proces.

 • Jouw eigen agenda is leidend: je bepaalt helemaal zelf het moment en het tempo waarin je jouw loopbaancoachingstraject doorloopt.

 • Je gaat gewoon door met je leven zoals het nu is, terwijl je ondertussen wel steeds meer regie en leiderschap pakt. En zo dus met kleine stapjes je leven transformeert!

Veelgestelde vragen

Werkt een (gedeeltelijk) online coachingsprogramma wel?2022-12-06T11:16:47+01:00

Als coaching alleen maar wordt aangeboden face-to-face en één-op-één, ontstaat het risico dat het vooral bij inzicht blijft. Terwijl je natuurlijk (ook) concrete resultaten wilt. Het is namelijk een grote stap om je inzichten mee te nemen uit de coachruimte van de psycholoog/coach, en daadwerkelijk praktisch in jouw wereld te vertalen. Het is vaak alsof mensen dan in twee werelden leven. Die op de stoel bij de psycholoog/coach, en hun ‘echte’ leven waarin het lastig blijft om inzichten te implementeren. Bovendien heeft de psycholoog/coach maar beperkte tijd om jou mee te nemen in oefeningen.

Dit online loopbaancoachingstraject leent zich ervoor om veel verschillende werkvormen en oefeningen in te zetten, zoals video, werkboeken en luisteroefeningen. Jij kunt deze op je eigen moment, in je eigen omgeving doen. Je bent dus niet afhankelijk van de aanwezigheid van een psycholoog/coach. Bovendien stijgt de waarde van het traject, omdat jij veel meer tools aangereikt krijgt dan in een coachingssessie mogelijk zou zijn. Meer vrijheid, met meer resultaat dus!

Kom je er toch niet uit? Dan kun je altijd een verdiepende persoonlijke sessie boeken (bij het Krachtkompas Exclusief zitten deze er standaard bij). Kortom: dit online coachprogramma betekent meer vrijheid, meer tools en inspiratie en meer resultaat!

Kan ik de investering vergoed krijgen?2020-01-31T16:49:12+01:00

Hier zijn zeker mogelijkheden voor. 98% van de coachingsprogramma’s van de Empowerment Company worden gefinancierd door de werkgever. Wij kunnen je helpen om hierover het gesprek aan te gaan met je leidinggevende. Wil je hier ondersteuning bij? Stuur ons dan een e-mail en wij nemen contact met je op. Wij zijn gewend om leidinggevenden en HR als gesprekspartners te hebben, zonder onze vertrouwelijkheid te schaden.

*Als je het toch zelf wilt betalen, kun je het Krachtkompas bij de inkomstenbelasting opgeven als kostenpost, omdat het een investering is in je loopbaan. Aangezien wij ook psychologische testen in kunnen zetten, concrete adviezen geven over solliciteren en je een concreet actieplan en rapport hebt aan het einde van het traject (dat laatste alleen bij de intensieve variant), heb je een goede basis om te beargumenteren dat dit traject voor je (toekomstige) beroep is en een leertraject betreft. Deze fiscale aftrek kan je wel tot 50% schelen, afhankelijk van jouw inkomsten. Kijk voor meer informatie op de website van de Belastingdienst.
*Aan dit antwoord op de vraag kunnen geen rechten worden ontleend, de Belastingdienst bepaalt uiteindelijk
Hoeveel tijd kost het me?2019-08-09T11:18:01+02:00

Natuurlijk ligt dit geheel aan je eigen voorkeuren en werktempo. Maar de ervaring leert dat je het maximale uit het Krachtkompas haalt, als je 3 tot 6 uur per module vrij maakt. Veel mensen nemen er wekelijks een vaste avond, of een dagdeel de tijd voor. Het inplannen in je agenda én dit ook bespreken met je collega’s en/of partner, maakt het makkelijker om de tijd voor jezelf te creëren.

Ik heb niet zo veel tijd; kan ik het programma toch doorlopen?2019-08-09T11:20:01+02:00

Jazeker, je hebt zes maanden toegang tot de modules. Dat betekent dat je de tijd hebt om bijna drie weken per module te nemen. Of bijvoorbeeld pas twee maanden na aanschaf te starten. Houd er wel rekening mee dat, als je er langer dan twee weken over doet per module, de eerdere inzichten vaak wel weer opgehaald moeten worden als je aan een nieuwe module start.  Daarom adviseren we er niet langer dan twee weken over te doen per module.

Is het programma doorlopen moeilijk?2019-08-09T11:21:31+02:00

Nee, het programma doorlopen is niet moeilijk. Alles wordt namelijk in heldere, concrete stappen en oefeningen uitgelegd. Aangezien je wel daadwerkelijk dingen gaat veranderen in je leven en heel eerlijk naar jezelf gaat kijken, kan dat soms uitdagend zijn. Natuurlijk heb je hierbij steun van de community en van ons.

Zit jij echter in een heel heftig persoonlijk proces zoals bijvoorbeeld een depressie of een burn-out? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. We verkennen dan samen of het nu wel het juiste moment voor jou is. Wij begeleiden veel mensen die in zo’n heftige situatie zitten of zaten, en kunnen je daarom een gedegen advies op maat geven over de te volgen stappen.

Is het programma geschikt voor iedereen?2019-08-09T11:22:21+02:00

Dit loopbaancoachingstraject is geschikt voor jou als je:

 • graag in je eigen tempo en op je eigen moment aan de slag te gaat;
 • open staat voor oefeningen die je dichter bij je intuïtie brengen;
 • de verantwoordelijkheid neemt om dat wat je leert ook te vertalen naar actie;
 • vanuit je talenten en je kracht wilt werken en leven;
 • plezier en rust wilt ervaren in je leven en je werk.
Krijg ik mijn investering terug als ik niet tevreden ben?2019-08-09T11:25:53+02:00

Hierop is het antwoord simpel: Ja, je krijgt je investering terug. Wij weten namelijk zeker dat je met het Krachtkompas je zelfinzicht vergroot en de tools in handen krijgt om daadwerkelijk richting te geven aan je (werk)leven. Ben je in de eerste 4 weken toch niet tevreden over het programma? Meld je bij ons per e-mail en wij geven jou je investering voor 100% terug. We vragen je dan om kort te motiveren waarom je niet tevreden bent. Ook ontvangen we als bijlage van jou de uitgewerkte werkboeken van de eerste 4 modules. Wij willen namelijk alleen maar dat jij je met behulp van het Krachtkompas een krachtigere leider voelt van jouw loopbaan. Lukt dit niet, dan nemen wij daarvoor dus de verantwoordelijkheid.

Ik vind het spannend zo’n grote investering te doen, heb je een tip voor mij?2019-08-09T11:27:29+02:00

Ja die heb ik, dankzij mijn eigen coach! Zij leerde mij namelijk om mezelf de volgende drie vragen te stellen voordat ik geld uitgeef (want dat is namelijk altijd spannend als het om grote bedragen gaat). Deze vragen helpen mij enorm, dus ik deel ze graag met jou:

 • Wat kost het?
 • Wat levert het op?
 • Wat kost het me als ik doorga zoals ik nu bezig ben?
In hoeverre zorgt het programma nu echt voor nieuwe inzichten?2019-12-02T11:22:37+01:00

Mensen vragen ons wel eens in hoeverre het Krachtkompas écht zorgt voor nieuwe inzichten, met name als ze zelf al veel verkend en geanalyseerd hebben.

Onze ervaring is dat het Krachtkompas volop voor inzichten zorgt. De oefeningen zijn er namelijk op gericht om je op een andere manier naar jezelf te leren kijken. En al komen er dezelfde dingen uit die je daarvoor ook al had bedacht, ze gaan totaal anders voelen. Een deelnemer van het Krachtkompas verwoordde het als volgt: “Als ik voor de start van het Krachtkompas had moeten gokken welke richting ik op zou gaan, had ik waarschijnlijk dezelfde richting gekozen als ik nu ga doen. Alleen voelt het nu totaal anders: het komt helemaal uit mezelf, ik twijfel niet en ben intrinsiek gemotiveerd.”

Plan een vrijblijvende empower-yourself-call!!! 

Podcast

In de Happy@Work podcast delen wij al vier jaar lang in bijna 200 afleveringen en 130.000 downloads allerlei toepasbare tips zodat jij direct kunt starten met meer regie over jouw werkgeluk. Want invloed heb je altijd. Gebruik hem! En start hier met luisteren. 

Over ons

Bij de Empowerment Company geen quick fix door middel van 1 testje of 1 gesprek. De transformatie stapje voor stapje van binnenuit vorm geven, daar staan wij voor. Leef niet volgens iemand anders plan, maar vaar je eigen koers. Maak kennis met ons in de empower-yourself-call.

© Empowerment Company    |    KVK 55670865    |    BTW NL 001676281B51    |    Algemene voorwaarden    |    Privacy verklaring    |    Contact

Ga naar de bovenkant