Happy@Work Podcast

Podcast voor meer (werk)geluk en minder stress

Direct luisteren op jouw manier

Luister de Happy@Work podcast rechtstreeks op deze pagina of via jouw favoriete podcast-app:

happy@work podcast spotify
happy@work podcast apple podcasts
happy@work podcast android

In de Happy@Work Podcast krijg je praktische en concrete tips om direct jouw (werk) geluk te vergroten. Het zijn toegankelijke afleveringen met onderwerpen die voor veel mensen herkenbaar zijn.

Deze podcasts zijn tastbaar door de persoonlijke ervaringen en insteek van Sandy. Zeker een aanrader als je meer zelfregie wilt creëren in je leven.”

Meer reviews

Enthousiast over de podcast? Deel je review.

Ben je enthousiast over de Happy@Work Podcast? Je doet ons een groot plezier als je een review achterlaat!

Schrijf recensie

Metro Nieuws noemde onze Happy@Work Podcast 1 van de 5 beste podcasts om te luisteren voor een stressvrije werkweek (11 november 2019):Loopbaanpsycholoog Sandy van Aert maakt een podcastserie over werkgeluk, blij zijn met je werk en minder stress ervaren op je werkplek. Op nuchtere wijze bespreekt ze onderwerpen zoals werkstress voor, tijdens & na vakantie, het stellen van doelen en maken van keuzes tijdens je werk. De podcast-afleveringen duren meestal niet langer dan twintig minuten en zijn daarmee snelle recepten naar werkgeluk.

Heb je zelf een vraag die je graag een keer in de Happy@Work Podcast wilt horen? Laat het ons gerust weten op hallo@empowermentcompany.nl!

Nu hulp nodig? Deel je coachingsvraag voor onze podcast

Omdat ook wij ons steentje bij willen dragen, bieden we gratis coaching aan via onze Happy@Work podcast. We leven nu in een onzekere tijd: zorgt dit bij jou voor nieuwe vragen rondom je werk, loopbaan en leven?

Als we jouw vraag bespreken in onze podcast, doen we dit natuurlijk anoniem. Dit is kosteloos en met jouw vraag help je anderen die met dezelfde vragen rondlopen. 

Deel je vraag

Meer inspiratie & tips:

Persoonlijke groei

Loopbaanstap maken

Stress en burn-out de baas

Werkgeluk wetenschap

Werkgever inspiratie

Werk-privé balans

Ontdek of de Empowerment Company bij jou past!

Ontdek onze diensten

Gratis coaching

Met onze gratis loopbaancoaching diensten  gunnen wij iedereen meer (werk) geluk en minder stress.

Start vandaag

Over ons

Waarom aan de slag met de Empowerment Company?

Je wilt meer vanuit kracht en talenten leven. Balans brengen in je persoonlijke en professionele groei. Je bent gedreven om te investeren in jezelf en je bent er klaar voor om in actie te komen. Het lukt je alleen niet in je eentje. Maak kennis met ons in een vrijblijvend adviesgesprek.

© Empowerment Company    |    KVK 55670865    |    BTW NL 001676281B51    |    Algemene voorwaarden    |    Privacy verklaring    |    Contact