Happy@Work Podcast

Podcast voor meer (werk)geluk en minder stress

Direct luisteren op jouw manier

Luister de Happy@Work podcast rechtstreeks op deze pagina of via jouw favoriete podcast-app:

happy@work podcast spotify
happy@work podcast apple podcasts
happy@work podcast android

In de Happy@Work Podcast krijg je praktische en concrete tips om direct jouw (werk) geluk te vergroten. Het zijn toegankelijke afleveringen met onderwerpen die voor veel mensen herkenbaar zijn.

“Deze podcasts zijn tastbaar door de persoonlijke ervaringen en insteek van Sandy. Een aanrader als je meer zelfregie wilt creëren in je leven.”

Enthousiast over de podcast? Deel je review.

Ben je enthousiast over de Happy@Work Podcast? Je doet ons een groot plezier als je een review achterlaat!

Metro Nieuws noemde onze Happy@Work Podcast 1 van de 5 beste podcasts om te luisteren voor een stressvrije werkweek (11 november 2019):Loopbaanpsycholoog Sandy van Aert maakt een podcastserie over werkgeluk, blij zijn met je werk en minder stress ervaren op je werkplek. Op nuchtere wijze bespreekt ze onderwerpen zoals werkstress voor, tijdens & na vakantie, het stellen van doelen en maken van keuzes tijdens je werk. De podcast-afleveringen duren meestal niet langer dan twintig minuten en zijn daarmee snelle recepten naar werkgeluk.

Heb je zelf een vraag die je graag een keer in de Happy@Work Podcast wilt horen? Laat het ons gerust weten op hallo@empowermentcompany.nl!

Luisteraars over de Happy@Work podcast

Praktische wetenschappelijke inzichten en inspiratie

“Fijne combinatie van wetenschappelijke inzichten en persoonlijke ervaringen. Helder verteld en praktisch toepasbaar. De items die Sandy bespreekt zijn daarnaast zowel te gebruiken voor het vergroten van je werkgeluk als eigenlijk voor elk ander thema dat speelt in je leven. Ik haal er veel inspiratie en inzichten uit.”

Je leven positiever maken met meer plezier!

“Sandy legt op een hele open en prettige manier uit hoe je je leven positiever kan maken. Zonder schuldgevoel en met meer plezier!”

Wetenschap toepasbaar gemaakt & inspirerend

“Sandy heeft de kracht om de belangrijkste inzichten uit de wetenschap toepasbaar te maken voor de praktijk. Inspirerend voor iedereen die meer uit zichzelf en daarmee zijn werk wil halen! Een must listen!”

Herkenbaar en leerzaam in deze overweldigende tijd

“Super leuke podcast waar iedereen in deze moderne en soms overweldigende tijd van kan leren. Wat Sandy benoemt is heel herkenbaar en de adviezen zijn goed in de praktijk te brengen.”

Heldere tips voor werk en carrière 

“Goede en heldere tips voor het aanpakken van problemen in je werk en carrière.”

Inzichten over energiegevers & energienemers

“Elke aflevering biedt weer nieuwe inzichten over de kleine (maar soms ook grote) dingen in je leven die je energie geven of nemen.”

Rustmoment

“De podcasts van Sandy geven echt even een rustmoment. Hoewel de 20 minuten me even tegenhielden, merk ik dat het fijn is om de tijd te nemen om van een afstandje naar bepaalde thema’s te kijken. De rust in de podcast en tips van Sandy helpen hierbij!”

In mijn lijst van favorieten

“Deze fijne podcast staat in mijn lijst van favorieten: praktisch toepasbare tips & prettig om naar te luisteren.”

Startpunt voor zelfonderzoek

“Concreet, helder en met gevoel – Ik luister met veel plezier naar Sandy. Je krijgt tips mee die je aanzetten tot zelfonderzoek. Fijn om daar wat kaders voor mee te krijgen. Een aanrader!”

Nu hulp nodig? Deel je coachingsvraag voor onze podcast

Omdat ook wij ons steentje bij willen dragen, bieden we gratis coaching aan via onze Happy@Work podcast. We leven nu in een onzekere tijd: zorgt dit bij jou voor nieuwe vragen rondom je werk, loopbaan en leven?

Als we jouw vraag bespreken in onze podcast, doen we dit natuurlijk anoniem. Dit is kosteloos en met jouw vraag help je anderen die met dezelfde vragen rondlopen. 

Meer inspiratie & tips:

Persoonlijke groei

Loopbaanstap maken

Stress en burn-out de baas

Werkgeluk wetenschap

Werkgever inspiratie

Werk-privé balans

Ontdek of de Empowerment Company bij jou past!

Podcast

In de Happy@Work podcast delen wij al vier jaar lang in bijna 200 afleveringen en 130.000 downloads allerlei toepasbare tips zodat jij direct kunt starten met meer regie over jouw werkgeluk. Want invloed heb je altijd. Gebruik hem! En start hier met luisteren. 

Over ons

Bij de Empowerment Company geen quick fix door middel van 1 testje of 1 gesprek. De transformatie stapje voor stapje van binnenuit vorm geven, daar staan wij voor. Leef niet volgens iemand anders plan, maar vaar je eigen koers. Maak kennis met ons in de empower-yourself-call.

© Empowerment Company    |    KVK 55670865    |    BTW NL 001676281B51    |    Algemene voorwaarden    |    Privacy verklaring    |    Contact