Gedurende het half jaar dat jouw Krachtkompas-traject loopt, heb je recht op 3 powercoachings: dat zijn online groepssessies met andere Krachtkompas-kandidaten. Elke deelnemer stuurt vooraf een vraag in waar hij of zij op gecoacht wilt worden. Het is vervolgens de bedoeling dat elke ingediende coachvraag aan bod komt: je leert dus ook van de coaching van de andere deelnemers.

Het zijn bijeenkomsten waarin we in vertrouwelijkheid en veiligheid aan de slag gaan. Het zijn allemaal Krachtkompas-kandidaten: dus gelijkgestemde mensen die net als jij van hun (werk)geluk prioriteit hebben gemaakt.

Voordelen van deze gezamenlijke groepssessies:

  • Je leert van elkaar: van elkaars vragen en van de processen die de anderen doorlopen.
  • Het lucht op om jouw eigen kwetsbaarheden en onzekerheden te kunnen delen met gelijkgestemden: vaak ben je daarin helemaal niet alleen.
  • Je pakt makkelijker en sneller door op afgesproken acties, omdat er ‘getuigen’ zijn met wie jij jouw acties hebt gedeeld.
  • Online coaching heeft tenslotte grote voordelen ten opzichte van ‘fysieke’ coaching. Je kunt je beter ontspannen omdat je in jouw eigen vertrouwde omgeving bent: dat helpt om sneller tot de kern te komen. En natuurlijk is het ook heel prettig dat je geen reistijd hebt!

Een powercoaching duurt maximaal anderhalf uur; elke vier weken is er een powercoaching.