Wij bieden meerdere leiderschapstrajecten aan op het gebied van werk & leven. Vraagt jouw medewerker zich af hoe hij of zij zich verder kan ontwikkelen en wat voor (loopbaan)stappen hierbij passen? Heeft hij stressklachten? Een gebrek aan zelfvertrouwen? Dan is het goed mogelijk dat het Krachtkompas voor hem of haar geschikt is. Hier vind je meer informatie over het Krachtkompas en de investering.

Na het doorlopen van dit programma heeft jouw medewerker zijn of haar talenten, drijfveren en interesse helder: deze gaan fungeren als kompas bij elke keuze die hij of zij maakt, nu en in de toekomst. Ook leert jouw medewerker (indien van toepassing) alles over stress en piekeren, aandacht en focus en ontdekken we samen hoe jouw medewerker voortaan met energie, focus en regie richting kan geven aan zijn resultaten met behoud van eigen veerkracht en werkplezier.  Wij helpen ook medewerkers die al uitgevallen zijn vanwege stressklachten.

Het Krachtkompas is een persoonlijk leiderschapstraject dat bestaat uit persoonlijke coaching, aangevuld met een eigen online omgeving. Dat betekent dat jouw medewerker in zijn of haar eigen tempo aan de slag gaat en dat de ontwikkeling niet ophoudt als de sessie bij ons voorbij is. Onze trajecten vragen van jouw medewerker dat hij of zij zelf de verantwoordelijkheid neemt en om dat wat geleerd wordt, te vertalen naar actie. Hiervoor reiken wij natuurlijk alle handvatten en tools aan. Zelfeffectiviteit en persoonlijke leiderschap groeien zo mee.