Doorloop je een eerdere variant van het Krachtkompas? Dan heb je – afhankelijk van jouw programma – recht op 1 of 2 online groepssessies. Een groepssessie bestaat uit een workshop (een bepaald thema waarmee we samen aan de slag gaan) & powercoaching. Hiervoor stuurt elke deelnemer een vraag in en de drie vragen die de groep het meest relevant vindt, worden behandeld: de indiener van de vraag wordt dus gecoacht.

Het voordeel van een gezamenlijke coachingssessie is dat je van elkaar (en van elkaars vragen) kunt leren. En daarnaast kan je elkaar motiveren en support geven!

Het is de bedoeling dat elke deelnemer zelf vooraf per mail een of meerdere vragen aandraagt zodat het een interactieve bijeenkomst wordt. Een groepssessie duurt een dagdeel en vindt online plaats.

Je schrijft je in voor een groepssessie door een mail te sturen naar hallo@empowermentcompany.nl. Een groepssessie gaat door bij minimaal 3 deelnemers. Om ervoor te zorgen dat iedereen voldoende aan bod komt, zitten er maximaal 8 deelnemers in een groepssessie. Je kunt je inschrijven voor een groepssessie gedurende het half jaar dat jouw Krachtkompas-traject loopt.

De volgende groepssessie is op donderdag 10 september 2020 van 10.00 uur tot 13.00 uur. Thema: comfortabel in je groeispanning.