Als coaching alleen maar wordt aangeboden face-to-face en één-op-één, ontstaat het risico dat het vooral bij inzicht blijft. Terwijl je natuurlijk (ook) concrete resultaten wilt. Het is namelijk een grote stap om je inzichten mee te nemen uit de coachruimte van de psycholoog/coach, en daadwerkelijk praktisch in jouw wereld te vertalen. Het is vaak alsof mensen dan in twee werelden leven. Die op de stoel bij de psycholoog/coach, en hun ‘echte’ leven waarin het lastig blijft om inzichten te implementeren. Bovendien heeft de psycholoog/coach maar beperkte tijd om jou mee te nemen in oefeningen.

Dit online loopbaancoachingstraject leent zich ervoor om veel verschillende werkvormen en oefeningen in te zetten, zoals video, werkboeken en luisteroefeningen. Jij kunt deze op je eigen moment, in je eigen omgeving doen. Je bent dus niet afhankelijk van de aanwezigheid van een psycholoog/coach. Bovendien stijgt de waarde van het traject, omdat jij veel meer tools aangereikt krijgt dan in een coachingssessie mogelijk zou zijn. Meer vrijheid, met meer resultaat dus!

Kom je er toch niet uit? Dan kun je altijd een verdiepende persoonlijke sessie boeken (bij het Krachtkompas Exclusief zitten deze er standaard bij). Kortom: dit online coachprogramma betekent meer vrijheid, meer tools en inspiratie en meer resultaat!