Kennismakingsgesprek

Het eerste gesprek bij ons is vrijblijvend en in de meeste gevallen kosteloos.

1. Weet je al zeker dat je ons loopbaancoachingstraject het Krachtkompas wilt gaan volgen? Dan kan je je aanmelden voor de Empower Yourself Call. In dit gesprek onderzoeken we samen of het Krachtkompas jou inderdaad kan helpen om jouw doelstellingen te bereiken.

2. Twijfel je, of weet je niet zeker wat je wilt of zoekt? Heb je stressklachten of zit in in een complexe situatie op je werk of privé (bijvoorbeeld omdat je ziek bent, een (aantal) life-event(s) hebt meegemaakt of heb je diep van binnen het gevoel dat het knaagt en er misschien meer mogelijk is voor je? Vraag dan ook een Empower Yourself Call aan. In dit gesprek krijg je helder waar je pijnpunten precies liggen. Aan het einde van het gesprek weet je welke acties je kunt inzetten om verder te komen en of een traject bij ons er daar een van kan zijn. Komen we samen tot de conclusie dat een traject bij de Empowerment Company jou inderdaad verder gaat helpen? Dan heb je aan het einde van het gesprek helder hoe dit eruit komt te zien, zodat je weet waar je voor kiest.

Vervolgtraject

Ga je het Krachtkompas volgen, ons loopbaancoachingsprogramma? Dan heb je keuze uit twee varianten. Hier vind je meer informatie over het Krachtkompas en de investering.

Komen we samen tot de conclusie dat jij meer geholpen bent met een ander traject? Bijvoorbeeld omdat je stressklachten hebt? Dat kan ook. We maken dan een maatwerk voorstel voor jou, afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Hierbij kan je ervan uit gaan dat een losse coachingssessie anderhalf uur duurt en € 295,- exclusief BTW kost. Dat is inclusief de voorbereiding, eventuele huiswerkopdrachten en telefonisch / mail contact.

In de meeste gevallen worden de losse coachingssessies betaald door de werkgever. Betaal jij de coachingssessie(s) zelf, dus als particulier? Dan nemen wij de BTW voor onze rekening en betaal je € 295,00 per sessie, inclusief de BTW.

Goed om te weten: is het zo dat jouw vraag jou belemmert in je werk? Of is het een vraag die voor jouw organisatie en leidinggevende ook relevant is? Vanuit onze ervaring zijn we gewend om met werkgevers om tafel gaan. Dus als je wilt, kunnen we je helpen om coaching bij je werkgever bespreekbaar te maken. Vaak zijn organisaties bereid (een deel) mee te betalen.