Evelien van Kollenburg

Ik geloof dat bewustwording, lef en zelfregie de sleutels zijn tot groei, succes en plezier.

Ik werk vanuit de kracht van het individu als het startpunt van elk ontwikkeltraject. Zelfreflectie, voorbij jouw angsten kunnen kijken, durf en keuzes maken zijn in mijn ogen van belang om daadwerkelijk te groeien en verder te komen op welk vlak dan ook. Hier help ik jou graag bij!

evelien van kollenburg

Evelien van Kollenburg
(Psycholoog)

Ik heb als arbeids- en organisatiepsycholoog meer dan 15 jaar ervaring in het begeleiden van mensen in hun werk in rollen als loopbaan-, life- en managementcoach, assessmentpsycholoog, trainer en re-integratieadviseur.

Na mijn studie psychologie heb ik verschillende opleidingen gevolgd op het gebied van loopbaanontwikkeling, empowerment, life-coaching en vitaliteit. De uitdaging in mijn werk zie ik in de diversiteit en complexiteit van de mens en de wil wat te betekenen voor anderen. Het mogen bijdragen aan de groei en ontwikkeling van mensen en hen stappen zien zetten richting hun ideale (werk)leven maakt mijn beroep voor mij tot een mooiste vak wat er is.

Nog meer over mij

Samen met mijn workaholic Daniel heb ik een geweldige zoon en dochter van middelbare school leeftijd, die mooie spiegels zijn voor me. Elke dag zie ik hen stappen zetten richting volwassenheid. Heel graag draag ik mijn steentje bij aan hun groei tot zelfbewuste, tevreden mensen die geloven en vertrouwen op hun eigen kracht met alle uitdagingen die daarbij horen, zowel voor hen als voor mij als moeder.

In mijn vrije tijd geniet ik van mijn drukke sociale leven waarin humor en plezier een groot onderdeel vormen. Ashtanga yoga helpt me daarnaast om mijn van nature drukke analytische mind te verstillen waardoor ik gemakkelijker bij mijn eigen kern en gevoel blijf.

Wil jij ook leven en werken vanuit je kracht?

Weten dat je de baan hebt die het allerbeste bij je past? Het gevoel hebben dat je aan het roer zit van je leven? Met minder moeite meer genieten, je vitaler voelen en beter presteren?

Je bent van harte welkom.
Evelien van Kollenburg

Happy@Work Podcast

In de Happy@Work podcast delen wij al vier jaar lang in bijna 200 afleveringen en 130.000 downloads allerlei toepasbare tips zodat jij direct kunt starten met meer regie over jouw werkgeluk. Want invloed heb je altijd. Gebruik hem! En start hier met luisteren. 

Over ons

Bij de Empowerment Company geen quick fix door middel van 1 testje of 1 gesprek. De transformatie stapje voor stapje van binnenuit vorm geven, daar staan wij voor. Leef niet volgens iemand anders plan, maar vaar je eigen koers. Maak kennis met ons in de empower-yourself-call.

© Empowerment Company    |    KVK 55670865    |    BTW NL 001676281B51    |    Algemene voorwaarden    |    Privacy verklaring    |    Contact