Klanten over ons

0+
Particuliere en zakelijke coachingstrajecten
0+
Waardering van onze klanten
0%
Tevredenheidsgarantie op onze programma’s
0+ jaar
Loopbaancoaching en life coaching ervaring

Deelnemers aan een van onze persoonlijk leiderschapstrajecten (‘Krachtkompas’) vertellen:

“De Empowerment Company heeft mij ontzettend geholpen op een cruciaal kruispunt in mijn leven.”

– Chiron (KPN) –

Deelnemers aan onze persoonlijk leiderschapstrajecten (‘Krachtkompas’ en ‘Inner Compass Personal Leadership’) vertellen:

Weten wie je bent en waar je voor staat

“Na het volgen van het Krachtkompas weet ik heel duidelijk wie ik ben, waar ik voor sta en waar ik energie van krijg. Ik kan dit meenemen in mijn verdere loopbaan en zie dit als een waardevol bezit.”

Eline

Makkelijker relativeren bij stress

“Mijn onrust is na het traject stukken minder en bij stress of negatieve emoties kan ik veel makkelijker relativeren. Daarnaast heb ik voor de komende 12 maanden hele concrete doelen opgesteld waar ik ook echt mee aan de slag ben gegaan. Dit was me de afgelopen 40 jaar nog nooit gelukt!”

Erik

Tijd en aandacht

“Het was voor mij belangrijk om echt tijd en aandacht te besteden aan de modules en de opdrachten en heb dit ook in een tempo kunnen doen die ik zelf kon bepalen. Het resultaat wat ik eruit heb gehaald was voor mij geen eindresultaat, maar iets waar ik goed verder op kan bouwen.”

Paul

Krachtkompas Intensief

“Het Krachtkompas is inspirerend, gestructureerd, inzichtgevend, maar ook actie-gericht. De modules zijn helder en gestructureerd opgebouwd, met een werkboek met oefeningen die je aan het denken zetten, verdiepende oefeningen door middel van meestal geleide meditaties en heel inspirerende links/TED Talks; maar ook bijbehorende acties. Het is een reis waarbij je op allerlei vlakken ondersteund wordt om je eigen richting te bepalen en aangemoedigd & ondersteund wordt om zelf de stappen te nemen richting jouw zelfgekozen doel.”

Anoniem

Een compleet traject

“Het Krachtkompas traject is heel compleet. Als je met vragen worstelt zoals: wie ben ik en welke volgende stap in mijn carrière past bij mij, is dit perfect. Het traject gaf mij heel goed inzicht in mezelf. Ik heb nu een loopbaanvisie waar ik blij van word en die me houvast geeft om keuzes voor de toekomst te maken. Fijn!”

Ellen

De juiste keuze in een lastige periode

“Ik heb in een lastige periode de juiste keuze gemaakt om met de Empowerment Company in zee te gaan en heb daar nu iedere dag profijt van!”

Sander

Waar word je nu echt gelukkig van?

“Naast duidelijkheid over mijn loopbaan (wat voor werk past bij mij?), kreeg ik ook inzicht in mijn persoon: wie ben ik en wat wil ik echt. Als je wilt weten wat je wilt qua werk en waar je nou echt gelukkig van wordt, dan raad ik de Empowerment Company aan gezien mijn positieve ervaring.”

Anoniem

Ik weet wat ik echt belangrijk vind

“Nu het traject is afgelopen kan ik zeggen dat ik veel beter weet wat ik nu echt belangrijk vind in een functie. Hierdoor ga je anders kijken. Ook heb ik geleerd dat niet alle dingen waar je goed in bent ook de dingen zijn die je leuk vindt. Dat vond ik echt wel een eye opener!”

Marjolein

Mooie combinatie tussen hoofd en hart

“De online modules bieden een mooie combinatie tussen hart en hoofd; rationele oefeningen gecombineerd met meditatie en grafische vormgeving. Deze aanpak heeft me verrassende extra inzichten gegeven en me als geheel enorm geholpen.”

Tim

Ik heb geleerd om ‘nee’ te zeggen

“Door de samenwerking met de Empowerment Company kan ik nu bewuster en gemakkelijker keuzes maken. Daarnaast heb ik geleerd om vaker ‘nee’ te kunnen zeggen. Ik vond het een zeer waardevol traject.”

Anoniem

Een compleet traject met focus

“Ik weet nu waar mijn sterke en zwakke punten zitten, wie ik ben, wat ik leuk vind en welke richtingen ik op wil. Ik voel rust en vertrouwen. Ik raad de Empowerment Company aan omdat het traject zo compleet is en zowel theoretisch als gevoelsmatig focus heeft.”

Anoniem

Hoofd/hart/handen werkte voor mij heel goed

“Ik kijk heel positief terug op het Krachtkompas. Het online programma zit goed elkaar: door de volgorde van de modules word je op een natuurlijke manier begeleid in je proces. De combinatie van aandacht voor “hoofd-hart-handen” in de onderdelen werkte voor mij heel goed.”

Marieke

Koers voor de toekomst

“Ik wilde regie krijgen over mijn (werkende) leven. Ik had behoefte aan inzicht in mezelf en een koers voor de toekomst. Door het Krachtkompas-traject heb ik veel vertrouwen gekregen in mezelf en weet ik waar ik naartoe wil. Het geeft me houvast om keuzes te maken. En het maakt me blij dat ik weet waar ik naartoe ga.”

Anoniem

Je kwaliteiten kennen én erin geloven

“Ik was zoekende naar wat exact mijn kwaliteiten zijn. Sandy heeft mij vanuit de verbinding op pad gestuurd. Bijzonder knap. Ik weet nu mijn kwaliteiten en ben ook in staat om ze te voelen. Ik ben onderweg om ze ook echt te geloven én uit te spreken.”

Jessica

Inzichten voor werk en privé

“Het traject heeft mij niet alleen een beter inzicht gegeven in mijzelf, mijn kwaliteiten en mijn vervolgstappen. In de sessies heb ik ook veel feedback en tips gekregen van Sandy over werk en privé-situaties. Ik kan de Empowerment Company en Sandy met volle overtuiging aanbevelen!”

Michiel

Ik gun dit iedereen 

“Door de samenwerking met de Empowerment Company heb ik helder wat mijn kwaliteiten zijn; ik voel ze ook meer en kan ze benoemen. De coachingsessies hebben mij enorm veel inzicht gegeven in mijn patronen en kwaliteiten. Ik ben echt een stap dichterbij mijn kern gekomen. Dat gun ik een ieder.”

Anoniem

Waar wil ik naartoe en wat wil ik doen?

“Ik wilde weten of ik op mijn plek zit bij mijn huidige werkgever of toch verder moest kijken. En zo ja, waar wil ik dan naartoe en wat wil ik doen? Dankzij het Krachtkompas weet ik nu zeker dat ik goed zit bij marketing, maar dat mijn huidige werkgever wellicht niet zo goed bij mij past. Nu weet ik wel welke stappen ik kan nemen om gelukkiger te zijn op het werk.”

Anoniem

In je eigen tempo

“Het Krachtkompas biedt de mogelijkheid in je eigen tempo aan je loopbaanvraagstuk te werken en je plant zelf je 1-op-1 sessie in met je coach. Dit vormt een goede combinatie om er alles uit te halen. Daarnaast vond ik mijn coach Sandy erg goed. Ze stelde de juiste vragen. Ik voelde me altijd erg prettig en geholpen tijdens mijn coachgesprekken.”

Miranda

Grip op gedachten en gevoelens

“Mijn energie lekte steeds weg op het gebied van werk en privé. Ik zocht kaders en mijn drive. Dankzij de Empowerment Company heb ik meer grip gekregen op mijn gedachten en gevoelens. Ook heb ik keuzes gemaakt met betrekking tot de vervolgstappen voor komend jaar. Dat zorgt voor meer rust in mijn hoofd. De Empowerment Company sluit goed aan bij je vraag, omdat ze meedenken, inspireren, laagdrempelig zijn en je spiegelen.”

Anoniem

Vol zelfvertrouwen gestart met een nieuwe job

“Het Krachtkompas-traject van de Empowerment Company heeft mij veel gebracht in het maken van een nieuwe loopbaanstap. De persoonlijke coaching en opdrachten hebben mij houvast gegeven in het maken van keuzes en het helder krijgen van wat ik echt wil. Het doorlopen van het traject vraagt wel aandacht en lef om met jezelf aan de slag te gaan. Ik voel me nu een stuk sterker en energieker en ben vol zelfvertrouwen aan de slag met een nieuwe job.”

Thomas

Zelfverzekerd over mijn visie op de toekomst

“Er is mij door het coachingstraject persoonlijk zoveel duidelijk geworden over mezelf. En het mooiste is dat de Empowerment Company me alleen de tools en middelen heeft gegeven om daar zelf achter te komen. Ik had niet gedacht zoveel te weten te komen, maar ik heb een hele duidelijke visie over wat ik wil in de toekomst, wat me direct de zelfverzekerdheid geeft om dit verder uit te dragen.”

Anoniem

Eyeopeners en Hartopeners

“Ik heb een bewuste keuze kunnen maken om een hele andere weg in te slaan die ik van tevoren niet had bedacht. Door het traject heb ik veel inzicht gekregen in wat energie geeft en energie neemt. Ik heb “eyeopeners en hartopeners” gekregen en aansporing om keuzes te maken die best spannend zijn.”

Nicky (ONVZ)

Doolhof van de carrièremogelijkheden

“Ik wist niet zo goed wat de volgende stap in mijn carrière zou moeten zijn. Nu weet ik beter wat mijn loopbaanvisie is, waardoor de volgende stap beter te bepalen is. Jullie hebben mij enorm geholpen in het doolhof van de carrièremogelijkheden.”

Leonie (ONVZ)

Sparren over situaties

“Ik heb in het traject mijzelf beter leren kennen en ik heb een plan gemaakt voor de vervolgstappen. Tijdens het traject heb ik kunnen sparren over situaties waar ik tegenaan liep tijdens mijn werk en persoonlijke situaties.”

Michiel (KPN)

Een hoog leerrendement

“Bij de Empowerment Company werken vakkundige mensen die je goed kunnen begeleiden en coachen op het gebied van je hulpvraag! Het is prettig en aangenaam, omdat ze zoeken wat bij je past en inzoomen op je kwaliteiten. Doordat ze in een volgende sessie verdiepingsvragen stellen, leer je goed naar jezelf te kijken en is er veel leerrendement. Van harte aanbevolen!”

Anoniem

Ik weet nu waar & hoe te zoeken

“Ik wilde meer inzicht in andere soorten werkgebieden, wat mijn sterke en zwakke punten zijn en wat echt bij mij past. Na het Krachtkompas heb ik een duidelijker beeld van 3 richtingen en weet ik beter hoe & waar te zoeken. De powercoachings zorgden daarnaast voor meer inzicht en waren verhelderend. Ik raad het traject zeker aan voor mensen die een carrièreswitch overwegen, vastzitten in hun werk of verandering willen.”

Anoniem

Een mooie mix tussen denken en voelen

“Ik raad de coaching bij Empowerment Company zeker aan! Sandy heeft mij heel goed begeleid tijdens het Krachtkompas Exclusief. Naast de persoonlijke begeleiding waren alle modules en extra content hartstikke leerzaam. Het traject biedt een mooie mix tussen denken en voelen, wat ik zelf heel fijn vond. Dus wil jij echt stappen zetten in je carrière en weer happy op je werk verschijnen? Dan is het Krachtkompas echt iets voor jou!”

Carol

Je vindt echt antwoord

“Het fijne is dat er echt 360 graden gekeken wordt. Dus niet alleen naar de vraag waar je mee komt maar naar het complete plaatje. Op deze manier vind je ook echt een antwoord!”

Anoniem

Ik durf er voor te gaan

“Sandy heeft mij heel goed kunnen begeleiden om vanuit mijn eigen gevoel te ontdekken waar mijn sterke en zwakke punten liggen en hoe ik deze kan inzetten en verbeteren. Het was heel spannend, maar Sandy is heel rustig en luistert enorm goed, ze voelt ook het proces heel goed aan. Ik weet nu welke loopbaanstappen te nemen en durf er ook voor te gaan.”

Marlies

Voor mensen die worstelen met een volgende loopbaanstap

“Ik raad de Empowerment Company aan voor mensen die ook worstelen met een volgende loopbaanstap. Ik weet nu wat mijn kernwaarden zijn en durf meer op mijn gevoel af te gaan; ik luister naast de ratio ook naar mijn gevoel.”

Anoniem

Meer focus, regie en rust

“Mijn samenwerking met de Empowerment Company zorgde voor meer rust, focus, regie en prioriteitstelling in mijn werk & privéleven.”

Anoniem

Voor écht inzicht

“Je krijgt echt inzicht in hoe je in elkaar zit, wat je sterke en zwakkere punten zijn en waar je deze nog meer kunt inzetten. Het is bovendien ook een heel leuk traject met veel mogelijkheden tot persoonlijke invulling en vragen.”

Marjolein

Een nieuw carrièrepad na mijn burn-out

“Door mijn traject bij de Empowerment Company heb ik mijn burn-out weer zo goed als achter mij kunnen laten, maar met de positieve leereffecten in mijn rugzak. Daarnaast heb ik een nieuw carrièrepad gekozen waar ik erg veel zin in heb.”

Anoniem

Het zal er altijd al, maar ik kon het niet zien

“Door de gesprekken en de verhelderende & professionele opdrachten heb ik mezelf herontdekt; het zat er altijd al, maar ik kreeg het niet voor elkaar om het te zien. Met de hulp van de Empowerment Company is dat allemaal duidelijk geworden.”

Jeroen

Een greep uit onze zakelijke klanten

Met hulp van de Empowerment Company weet ik nu beter waar mijn talenten en interesses liggen en welke vervolgstappen in mijn carrière ik het beste kan zetten.”

100% van onze klanten bevelen ons aan op feedbackcompany.com

Klanten over onze coaching

Professionele en prettige coaching

“Met behulp van de handvatten en kennis die ik heb gekregen, kan ik beter omgaan met situaties die voorheen tot veel meer irritaties zouden leiden. Ook is mijn energiebalans verbeterd. Ik raad de Empowerment Company direct aan: op een professionele en prettige wijze kom je tot nieuwe inzichten en een verbeterde situatie.”

Nino (KPN)

Hersteld van burn-out

“De Empowerment Company heeft mij geholpen om te herstellen van mijn burn-out. Ik heb handvatten gekregen om tot rust te komen, ik heb geleerd om zaken in een ander perspectief te zien en ik heb tools gekregen om herhaling te minimaliseren. Ik heb de samenwerking als heel fijn ervaren.”

Anoniem

Nieuwe vaardigheden geleerd

“Ik heb samen met de Empowerment Company een aantal workshops mogen geven voor de Managers van Blokker, waar ik werkzaam ben als HR Business Partner. De samenwerking was hierin meer dan plezierig. Sandy wist de managers te overtuigen hoe waardevol het is om nieuw gedrag te oefenen. De reacties aan het einde van de workshop waren geweldig. Iedereen voelde zich veilig en heeft veel gehad aan de workshop.”

Gaby (Blokker)
Ik heb de kracht in mezelf leren vinden

“Sandy heeft mij de kracht in mezelf leren vinden, en mij geleerd om dit als uitgangspunt te nemen bij het maken van keuzes op mijn levenspad. Zij loopt naast je, vol compassie.

Ondanks de weerbarstigheid van een ontwikkelproces, blíjft zij haar rust en vertrouwen weerspiegelen. Wat haar als coach kenmerkt, is haar professionaliteit en haar kunde om de ander in het licht te zetten en mild naar zichzelf te laten kijken. Door te kunnen vertrouwen op haar stevigheid als coach, heb ik op mijn eigen ontwikkelproces durven vertrouwen.

Sandy leert je van jezelf uit te mogen en kúnnen gaan. Een heel waardevol cadeau voor jezelf, dat ik ieder ander óók gun.”

Annemieke
Authentiek, inspirerend en oprecht

“Sandy is een authentiek en een inspirerend persoon. Ze is duidelijk en oprecht in haar communicatie. Ze kan scherp aanvoelen en observeren. Ze confronteert waar nodig en doet dit op zeer liefdevolle wijze, waardoor ze je vele stappen vooruit helpt.

Ze heeft een brede blik en is in staat om (interne) processen zeer scherp waar te nemen en je hierin te ondersteunen. Zij kan met haar woorden, motivaties en adviezen mensen terugbrengen naar zichzelf en laten groeien, en vertrouwen geven in de weg die je bewandelt.

De rapportage die ik na het Krachtkompas ontving, was zeer volledig en uitgebreid, scherp geobserveerd. Hierin lees je haar jarenlange ervaring en mensenkennis in terug.”

Vera

Beter mijn emoties benoemen

“Ik ervaar dat ik beter/eerder mijn emoties kan herkennen en benoemen en ook meer bewust ben van de stemmetjes die me al dan niet helpen in effectief gedrag. De oefeningen die ik heb gekregen tijdens de coachingssessies waren fijn en hielpen en helpen om me hier verder in te ontwikkelen.”

Anoniem

Verrijkend voor de toekomst

“Bij de start twijfelde ik nog best wel over de invulling van de coaching: wat zou het mij opleveren? Nu ik de sessies doorlopen heb, is mij veel duidelijk geworden op het gebied van kernwaarden, kwaliteiten, drijfveren en hiermee ook van mijn zwakke en sterke kanten. Ik kan beter omgaan met de situatie op mijn werk en ben mij dankzij de prettige begeleiding/coaching bewust geworden van dit hele proces, wat eigenlijk ook een levensles is. Ik kan terugzien op een leerzame periode, die ook voor de toekomst verrijkend zal zijn. Van harte aanbevolen!”

Jacolina (Arboneel)

Mijn assertiviteit is gegroeid

“Ik heb door de coaching handvatten gekregen waarmee ik kan werken, waarvoor mijn assertiviteit is gegroeid.”

Marchel (KPN)

Waardevol om zo persoonlijk te groeien

“Ik wilde beter leren luisteren en doorvragen, mij kwetsbaar durven opstellen en communicatie op een overstijgend niveau leren. De samenwerking met de Empowerment Company zorgde voor veel inzichten, het maken van bewuste keuzes en reflectie. Ik raad de Empowerment Company dan ook zeker aan: het is waardevol om zo persoonlijk te groeien.”

Anoniem

Ik durfde mijn baan los te laten

“Ik zat niet lekker meer in mijn vel op mijn werk, mede als gevolg van het moederschap. Door middel van het Krachtkompas en de coaching van Sandy kon ik zelf de regie pakken en durfde ik het aan mijn baan los te laten voordat ik wist wat er daarop zou volgen. Dit had ik anders nooit gedurfd! Er was tijdens de coachings ook veel ruimte voor privé-vraagstukken. Alles bij elkaar erg prettig en fijn.”

Miranda

Mijn zelfinzicht en zelfvertrouwen is enorm gegroeid

“De juiste feedback en recht door zee. Daar houd ik van! In mijn zoektocht weet ik nu beter wat me past en zal ik kritischere keuzes maken. Mijn zelfinzicht en zelfvertrouwen is enorm gegroeid.”

Hilde

Concrete stappen gezet vanuit mijn kracht

“Met Sandy ben ik vanuit mijn werkgever aan de slag gegaan met mijn vragen “wat wil ik in mijn leven, waar ben ik goed in, waar word ik gelukkig van?”

Met Sandy had ik een klik, ik kon met haar praten zonder dat ik een oordeel voelde. Soms met tranen, soms lachend, confronterend maar onze sessies waren vooral vol eye-openers. Sandy stelde de juiste vragen en stuurde mij altijd met denkwerk en opdrachten naar huis.

Ik ben veranderd van baan, doe wat ik echt leuk vind en het geeft mij zoveel positieve energie! Als je twijfelt om Sandy in te schakelen is mijn advies: DOEN! Je hebt alleen maar te winnen. Je leert zoveel over jezelf en bovendien zet je echt concrete stappen.

Het is bij mij niet alleen bij een droom gebleven. Sandy heeft mij naast alle inzichten ook de moed gegeven om de stap naar verandering door te zetten. En wat heeft mij dat gelukkig gemaakt!”

Renee

Snel tot de kern gekomen

“Mijn ineffectieve denkwijzen zijn heel snel ontkracht waardoor ik verder kon. Ook ben ik erg geholpen bij het voeren van sollicitatiegesprekken waardoor ik een stuk krachtiger aan tafel zat.”

Barry

Koppeling tussen ratio & gevoel

“Ik had verschillende zelfzorg- en zingevingsvragen die voortkwamen uit dingen die ik op mijn werk tegenkwam. Mijn grootste eye-opener in de coaching was dat het niet draaide om de vragen waar ik dacht dat het om draaide, maar om wat daaraan ten grondslag ligt. Om daarmee aan de slag te gaan was veel waardevoller. Dankzij de constante koppeling tussen ratio en gevoel heeft mijn coachingstraject me veel meer opgeleverd dan ik vooraf dacht. Ik heb mijzelf beter leren kennen, ik snap veel beter waarom ik reageer op bepaalde situaties en ik weet hoe ik daar het beste op kan inspelen. Al met al ervaar ik meer rust, kracht, vertrouwen en ruimte, richting en vanuit mezelf.”

Anoniem

Positiever denken over jezelf 

“Ik zocht hulp bij de Empowerment Company omdat ik geen nee durfde te zeggen, onzeker was en aardig gevonden wilde worden. Ik ben me nu meer bewust van mijn gedachten en ik heb geleerd hoe je die zo kunt sturen dat je positiever gaat denken over jezelf. En hoe je niet te lang blijft hangen in niet-helpende gedachten die je niet wilt hebben en die nergens op slaan. De samenwerking met de Empowerment Company zorgde voor kennis over de menselijke psyche en gaf me handvatten.”

Anoniem

Passionate about helping people

“The Empowerment Company offers a comprehensive approach to coaching, which covers your career and personal life. The staff and coaches are authentic and passionate about helping people. I would definitely recommend The Empowerment Company to anyone looking for new insights in their life.”

Lorna

Meer zelfvertrouwen

“Resultaten van mijn samenwerking met de Empowerment Company: meer zelfvertrouwen, rust, mezelf meer vertrouwen, meer van mezelf en mijn leven houden.”

Arjan (Valtech)

Heel goede begeleiding na mijn burn-out

“Ik heb heel goede begeleiding gekregen na mijn burn-out. Met kleine stapjes per keer ben ik weer helemaal hersteld. Ik heb goede handvatten gekregen om in de toekomst beter met stressvolle situaties om te gaan.”

Bregje

Awareness, tools & confidence

“I was looking for coaching to cope with stress and the interaction with specific team members. The coaching provided awareness, tools to improve & the confidence that I can improve or learn how to improve. I definitely recommend the Empowerment Company, because guidance and awareness are needed on how healthy relations are built.”

Anoniem

Een betere werk/privé balans

“Gedurende de afgelopen maanden heeft Sandy mij gecoacht op een betere werk/privé balans en de manier waarop ik mijn gedachten beter kan organiseren voor een maximaal energielevel. Erg fijn!”

Peter (AS Watson)

Duurzame inzetbaarheid

“Ik wilde werken aan mijn duurzame inzetbaarheid, en een goed onderbouwde keuze maken voor een baan of opleiding. Omdat ik altijd overal in ‘gerold’ ben. Ik heb het coachingstraject als intensief, maar heel inspirerend ervaren!”

Anoniem

Podcast

In de Happy@Work podcast delen wij al vier jaar lang in bijna 200 afleveringen en 130.000 downloads allerlei toepasbare tips zodat jij direct kunt starten met meer regie over jouw werkgeluk. Want invloed heb je altijd. Gebruik hem! En start hier met luisteren. 

Over ons

Bij de Empowerment Company geen quick fix door middel van 1 testje of 1 gesprek. De transformatie stapje voor stapje van binnenuit vorm geven, daar staan wij voor. Leef niet volgens iemand anders plan, maar vaar je eigen koers. Maak kennis met ons in de empower-yourself-call.

© Empowerment Company    |    KVK 55670865    |    BTW NL 001676281B51    |    Algemene voorwaarden    |    Privacy verklaring    |    Contact