Ervaringen 2019-06-05T17:00:16+02:00

Klanten over ons

KENNISMAKEN?

Klanten vertellen over hun ervaringen met de Empowerment Company

Onze klanten beoordelen ons met een 9+ op feedbackcompany.com

Ik weet wat ik echt belangrijk vind

Nu het traject is afgelopen kan ik zeggen dat ik veel beter weet wat ik nu echt belangrijk vind in een functie. Hierdoor ga je anders kijken. Ook heb ik geleerd dat niet alle dingen waar je goed in bent ook de dingen zijn die je leuk vindt. Dat vond ik echt wel een eye opener!

Marjolein

Eyeopeners en Hartopeners

Ik heb een bewuste keuze kunnen maken om een hele andere weg in te slaan die ik van tevoren niet had bedacht. Door het traject heb ik veel inzicht gekregen in wat energie geeft en energie neemt. Ik heb “eyeopeners en hartopeners” gekregen en aansporing om keuzes te maken die best spannend zijn.

Nicky (ONVZ)

Mijn zelfinzicht en zelfvertrouwen is enorm gegroeid

“De juiste feedback en recht door zee. Daar houd ik van! In mijn zoektocht weet ik nu beter wat me past en zal ik kritischere keuzes maken. Mijn zelfinzicht en zelfvertrouwen is enorm gegroeid.”

Hilde

Snel tot de kern gekomen

“Mijn ineffectieve denkwijzen zijn heel snel ontkracht waardoor ik verder kon. Ook ben ik erg geholpen bij het voeren van sollicitatiegesprekken waardoor ik een stuk krachtiger aan tafel zat.”

Barry

“De Empowerment Company heeft mij ontzettend geholpen op een cruciaal kruispunt in mijn leven.”

– Chiron (KPN) –

Meer Ervaringen

Een greep uit onze zakelijke klanten

Je vindt echt antwoord

Het fijne is dat er echt 360 graden gekeken wordt. Dus niet alleen naar de vraag waar je mee komt maar naar het complete plaatje. Op deze manier vind je ook echt een antwoord!

Anoniem

Nieuwe vaardigheden geleerd

“Ik heb samen met de Empowerment Company een aantal workshops mogen geven voor de Managers van Blokker, waar ik werkzaam ben als HR Business Partner. De samenwerking was hierin meer dan plezierig. Sandy wist de managers te overtuigen hoe waardevol het is om nieuw gedrag te oefenen. De reacties aan het einde van de workshop waren geweldig. Iedereen voelde zich veilig en heeft veel gehad aan de workshop.”

Gaby (Blokker)
Ik heb de kracht in mezelf leren vinden

“Sandy heeft mij de kracht in mezelf leren vinden, en mij geleerd om dit als uitgangspunt te nemen bij het maken van keuzes op mijn levenspad. Zij loopt naast je, vol compassie.

Ondanks de weerbarstigheid van een ontwikkelproces, blíjft zij haar rust en vertrouwen weerspiegelen. Wat haar als coach kenmerkt, is haar professionaliteit en haar kunde om de ander in het licht te zetten en mild naar zichzelf te laten kijken. Door te kunnen vertrouwen op haar stevigheid als coach, heb ik op mijn eigen ontwikkelproces durven vertrouwen.

Sandy leert je van jezelf uit te mogen en kúnnen gaan. Een heel waardevol cadeau voor jezelf, dat ik ieder ander óók gun.”

Annemieke

Sparren over situaties

Ik heb in het traject mijzelf beter leren kennen en ik heb een plan gemaakt voor de vervolgstappen. Tijdens het traject heb ik kunnen sparren over situaties waar ik tegenaan liep tijdens mijn werk en persoonlijke situaties.

Michiel (KPN)

Beter mijn emoties benoemen

Ik ervaar dat ik beter/eerder mijn emoties kan herkennen en benoemen en ook meer bewust ben van de stemmetjes die me al dan niet helpen in effectief gedrag. De oefeningen die ik heb gekregen tijdens de coachingssessies waren fijn en hielpen en helpen om me hier verder in te ontwikkelen.

Anoniem

Veel gebracht in nieuwe loopbaanstap

Het Krachtkompas traject van de Empowerment Company heeft mij veel gebracht in het maken van een nieuwe loopbaanstap. De persoonlijke coaching en opdrachten hebben mij houvast gegeven in het maken van keuzes en het helder krijgen van wat ik echt wil. Het doorlopen van het traject vraagt wel aandacht en lef om met jezelf aan de slag te gaan. Ik voel me nu een stuk sterker, energieker en heb het zelfvertrouwen om aan de slag met een nieuwe job.

Thomas

Concrete stappen gezet vanuit mijn kracht

“Met Sandy ben ik vanuit mijn werkgever aan de slag gegaan met mijn vragen “wat wil ik in mijn leven, waar ben ik goed in, waar word ik gelukkig van?”

Met Sandy had ik een klik, ik kon met haar praten zonder dat ik een oordeel voelde. Soms met tranen, soms lachend, confronterend maar onze sessies waren vooral vol eye-openers. Sandy stelde de juiste vragen en stuurde mij altijd met denkwerk en opdrachten naar huis.

Ik ben veranderd van baan, doe wat ik echt leuk vind en het geeft mij zoveel positieve energie! Als je twijfelt om Sandy in te schakelen is mijn advies: DOEN! Je hebt alleen maar te winnen. Je leert zoveel over jezelf en bovendien zet je echt concrete stappen.

Het is bij mij niet alleen bij een droom gebleven. Sandy heeft mij naast alle inzichten ook de moed gegeven om de stap naar verandering door te zetten. En wat heeft mij dat gelukkig gemaakt!”

Renee
Authentiek, inspirerend en oprecht

“Sandy is een authentiek en een inspirerend persoon. Ze is duidelijk en oprecht in haar communicatie. Ze kan scherp aanvoelen en observeren. Ze confronteert waar nodig en doet dit op zeer liefdevolle wijze, waardoor ze je vele stappen vooruit helpt.

Ze heeft een brede blik en is in staat om (interne) processen zeer scherp waar te nemen en je hierin te ondersteunen. Zij kan met haar woorden, motivaties en adviezen mensen terugbrengen naar zichzelf en laten groeien, en vertrouwen geven in de weg die je bewandelt.

De rapportage die ik na het Krachtkompas ontving, was zeer volledig en uitgebreid, scherp geobserveerd. Hierin lees je haar jarenlange ervaring en mensenkennis in terug.”

Vera

Met hulp van de Empowerment Company weet ik nu beter waar mijn talenten en interesses liggen en welke vervolgstappen in mijn carrière ik het beste kan zetten.”

meer ervaringen

100% van onze klanten bevelen ons aan op feedbackcompany.com

Gratis coaching

Met onze gratis loopbaancoaching diensten  gunnen wij iedereen meer (werk) geluk en minder stress.

Start vandaag

Over ons

Waarom aan de slag met de Empowerment Company?

Je wilt meer vanuit kracht en talenten leven. Balans brengen in je persoonlijke en professionele groei. Je bent gedreven om te investeren in jezelf en je bent er klaar voor om in actie te komen. Het lukt je alleen niet in je eentje. Maak kennis met ons in een vrijblijvend adviesgesprek.

© Empowerment Company    |    KVK 55670865    |    BTW NL 140400552B01    |    Algemene voorwaarden    |    Privacy verklaring    |    Contact