Klanten over ons

KENNISMAKEN?

Onze klanten beoordelen ons met een 9,4

Kandidaten van het Krachtkompas (ons loopbaancoachingstraject) vertellen:

“De Empowerment Company heeft mij ontzettend geholpen op een cruciaal kruispunt in mijn leven.”

– Chiron (KPN) –

Meer Ervaringen

Klanten over het Krachtkompas

Krachtkompas Intensief

“Het Krachtkompas is inspirerend, gestructureerd, inzichtgevend, maar ook actie-gericht. De modules zijn helder en gestructureerd opgebouwd, met een werkboek met oefeningen die je aan het denken zetten, verdiepende oefeningen door middel van meestal geleide meditaties en heel inspirerende links/TED Talks; maar ook bijbehorende acties. Het is een reis waarbij je op allerlei vlakken ondersteund wordt om je eigen richting te bepalen en aangemoedigd & ondersteund wordt om zelf de stappen te nemen richting jouw zelfgekozen doel.”

Anoniem

Een compleet traject

“Het Krachtkompas traject is heel compleet. Als je met vragen worstelt zoals: wie ben ik en welke volgende stap in mijn carrière past bij mij, is dit perfect. Het traject gaf mij heel goed inzicht in mezelf. Ik heb nu een loopbaanvisie waar ik blij van word en die me houvast geeft om keuzes voor de toekomst te maken. Fijn!”

Ellen

Ik weet wat ik echt belangrijk vind

“Nu het traject is afgelopen kan ik zeggen dat ik veel beter weet wat ik nu echt belangrijk vind in een functie. Hierdoor ga je anders kijken. Ook heb ik geleerd dat niet alle dingen waar je goed in bent ook de dingen zijn die je leuk vindt. Dat vond ik echt wel een eye opener!”

Marjolein

Mooie combinatie tussen hoofd en hart

“De online modules bieden een mooie combinatie tussen hart en hoofd; rationele oefeningen gecombineerd met meditatie en grafische vormgeving. Deze aanpak heeft me verrassende extra inzichten gegeven en me als geheel enorm geholpen.”

Tim

Je vindt echt antwoord

“Het fijne is dat er echt 360 graden gekeken wordt. Dus niet alleen naar de vraag waar je mee komt maar naar het complete plaatje. Op deze manier vind je ook echt een antwoord!”

Anoniem

In je eigen tempo

“Het Krachtkompas biedt de mogelijkheid in je eigen tempo aan je loopbaanvraagstuk te werken en je plant zelf je 1-op-1 sessie in met je coach. Dit vormt een goede combinatie om er alles uit te halen. Daarnaast vond ik mijn coach Sandy erg goed. Ze stelde de juiste vragen. Ik voelde me altijd erg prettig en geholpen tijdens mijn coachgesprekken.”

Miranda

Zelfverzekerd over mijn visie op de toekomst

“Er is mij door het coachingstraject persoonlijk zoveel duidelijk geworden over mezelf. En het mooiste is dat de Empowerment Company me alleen de tools en middelen heeft gegeven om daar zelf achter te komen. Ik had niet gedacht zoveel te weten te komen, maar ik heb een hele duidelijke visie over wat ik wil in de toekomst, wat me direct de zelfverzekerdheid geeft om dit verder uit te dragen.”

Anoniem

Eyeopeners en Hartopeners

“Ik heb een bewuste keuze kunnen maken om een hele andere weg in te slaan die ik van tevoren niet had bedacht. Door het traject heb ik veel inzicht gekregen in wat energie geeft en energie neemt. Ik heb “eyeopeners en hartopeners” gekregen en aansporing om keuzes te maken die best spannend zijn.”

Nicky (ONVZ)

Doolhof van de carrièremogelijkheden

“Ik wist niet zo goed wat de volgende stap in mijn carrière zou moeten zijn. Nu weet ik beter wat mijn loopbaanvisie is, waardoor de volgende stap beter te bepalen is. Jullie hebben mij enorm geholpen in het doolhof van de carrièremogelijkheden.”

Leonie (ONVZ)

Sparren over situaties

“Ik heb in het traject mijzelf beter leren kennen en ik heb een plan gemaakt voor de vervolgstappen. Tijdens het traject heb ik kunnen sparren over situaties waar ik tegenaan liep tijdens mijn werk en persoonlijke situaties.”

Michiel (KPN)

Een greep uit onze zakelijke klanten

Met hulp van de Empowerment Company weet ik nu beter waar mijn talenten en interesses liggen en welke vervolgstappen in mijn carrière ik het beste kan zetten.”

meer ervaringen

100% van onze klanten bevelen ons aan op feedbackcompany.com

Klanten over onze coaching

Hersteld van burn-out

“De Empowerment Company heeft mij geholpen om te herstellen van mijn burn-out. Ik heb handvatten gekregen om tot rust te komen, ik heb geleerd om zaken in een ander perspectief te zien en ik heb tools gekregen om herhaling te minimaliseren. Ik heb de samenwerking als heel fijn ervaren.”

Anoniem

Nieuwe vaardigheden geleerd

“Ik heb samen met de Empowerment Company een aantal workshops mogen geven voor de Managers van Blokker, waar ik werkzaam ben als HR Business Partner. De samenwerking was hierin meer dan plezierig. Sandy wist de managers te overtuigen hoe waardevol het is om nieuw gedrag te oefenen. De reacties aan het einde van de workshop waren geweldig. Iedereen voelde zich veilig en heeft veel gehad aan de workshop.”

Gaby (Blokker)
Ik heb de kracht in mezelf leren vinden

“Sandy heeft mij de kracht in mezelf leren vinden, en mij geleerd om dit als uitgangspunt te nemen bij het maken van keuzes op mijn levenspad. Zij loopt naast je, vol compassie.

Ondanks de weerbarstigheid van een ontwikkelproces, blíjft zij haar rust en vertrouwen weerspiegelen. Wat haar als coach kenmerkt, is haar professionaliteit en haar kunde om de ander in het licht te zetten en mild naar zichzelf te laten kijken. Door te kunnen vertrouwen op haar stevigheid als coach, heb ik op mijn eigen ontwikkelproces durven vertrouwen.

Sandy leert je van jezelf uit te mogen en kúnnen gaan. Een heel waardevol cadeau voor jezelf, dat ik ieder ander óók gun.”

Annemieke
Authentiek, inspirerend en oprecht

“Sandy is een authentiek en een inspirerend persoon. Ze is duidelijk en oprecht in haar communicatie. Ze kan scherp aanvoelen en observeren. Ze confronteert waar nodig en doet dit op zeer liefdevolle wijze, waardoor ze je vele stappen vooruit helpt.

Ze heeft een brede blik en is in staat om (interne) processen zeer scherp waar te nemen en je hierin te ondersteunen. Zij kan met haar woorden, motivaties en adviezen mensen terugbrengen naar zichzelf en laten groeien, en vertrouwen geven in de weg die je bewandelt.

De rapportage die ik na het Krachtkompas ontving, was zeer volledig en uitgebreid, scherp geobserveerd. Hierin lees je haar jarenlange ervaring en mensenkennis in terug.”

Vera

Beter mijn emoties benoemen

“Ik ervaar dat ik beter/eerder mijn emoties kan herkennen en benoemen en ook meer bewust ben van de stemmetjes die me al dan niet helpen in effectief gedrag. De oefeningen die ik heb gekregen tijdens de coachingssessies waren fijn en hielpen en helpen om me hier verder in te ontwikkelen.”

Anoniem

Mijn zelfinzicht en zelfvertrouwen is enorm gegroeid

“De juiste feedback en recht door zee. Daar houd ik van! In mijn zoektocht weet ik nu beter wat me past en zal ik kritischere keuzes maken. Mijn zelfinzicht en zelfvertrouwen is enorm gegroeid.”

Hilde

Concrete stappen gezet vanuit mijn kracht

“Met Sandy ben ik vanuit mijn werkgever aan de slag gegaan met mijn vragen “wat wil ik in mijn leven, waar ben ik goed in, waar word ik gelukkig van?”

Met Sandy had ik een klik, ik kon met haar praten zonder dat ik een oordeel voelde. Soms met tranen, soms lachend, confronterend maar onze sessies waren vooral vol eye-openers. Sandy stelde de juiste vragen en stuurde mij altijd met denkwerk en opdrachten naar huis.

Ik ben veranderd van baan, doe wat ik echt leuk vind en het geeft mij zoveel positieve energie! Als je twijfelt om Sandy in te schakelen is mijn advies: DOEN! Je hebt alleen maar te winnen. Je leert zoveel over jezelf en bovendien zet je echt concrete stappen.

Het is bij mij niet alleen bij een droom gebleven. Sandy heeft mij naast alle inzichten ook de moed gegeven om de stap naar verandering door te zetten. En wat heeft mij dat gelukkig gemaakt!”

Renee

Snel tot de kern gekomen

“Mijn ineffectieve denkwijzen zijn heel snel ontkracht waardoor ik verder kon. Ook ben ik erg geholpen bij het voeren van sollicitatiegesprekken waardoor ik een stuk krachtiger aan tafel zat.”

Barry

Koppeling tussen ratio & gevoel

“Ik had verschillende zelfzorg- en zingevingsvragen die voortkwamen uit dingen die ik op mijn werk tegenkwam. Mijn grootste eye-opener in de coaching was dat het niet draaide om de vragen waar ik dacht dat het om draaide, maar om wat daaraan ten grondslag ligt. Om daarmee aan de slag te gaan was veel waardevoller. Dankzij de constante koppeling tussen ratio en gevoel heeft mijn coachingstraject me veel meer opgeleverd dan ik vooraf dacht. Ik heb mijzelf beter leren kennen, ik snap veel beter waarom ik reageer op bepaalde situaties en ik weet hoe ik daar het beste op kan inspelen. Al met al ervaar ik meer rust, kracht, vertrouwen en ruimte, richting en vanuit mezelf.”

Anoniem

Positiever denken over jezelf 

“Ik zocht hulp bij de Empowerment Company omdat ik geen nee durfde te zeggen, onzeker was en aardig gevonden wilde worden. Ik ben me nu meer bewust van mijn gedachten en ik heb geleerd hoe je die zo kunt sturen dat je positiever gaat denken over jezelf. En hoe je niet te lang blijft hangen in niet-helpende gedachten die je niet wilt hebben en die nergens op slaan. De samenwerking met de Empowerment Company zorgde voor kennis over de menselijke psyche en gaf me handvatten.”

Anoniem

Gratis coaching

Met onze gratis loopbaancoaching diensten  gunnen wij iedereen meer (werk) geluk en minder stress.

Start vandaag

Over ons

Waarom aan de slag met de Empowerment Company?

Je wilt meer vanuit kracht en talenten leven. Balans brengen in je persoonlijke en professionele groei. Je bent gedreven om te investeren in jezelf en je bent er klaar voor om in actie te komen. Het lukt je alleen niet in je eentje. Maak kennis met ons in een vrijblijvend adviesgesprek.

© Empowerment Company    |    KVK 55670865    |    BTW NL 001676281B51    |    Algemene voorwaarden    |    Privacy verklaring    |    Contact