Contact 2019-09-20T11:40:54+02:00

Heb je een vraag of wil je een afspraak plannen?

Contactgegevens

Adres

Villa Xaverius
Rijsenburgselaan 11
3972 EG Driebergen- Rijsenburg

Waar wacht je op? Aan de slag met jouw persoonlijke en professionele groei.

Zet je eerste stap en schrijf je in. Dan houden we je op de hoogte en sturen onze gratis Empowerment inspiratie. 

ONTVANG TIPS

Routebeschrijving

De Empowerment Company is gevestigd in Villa Xaverius. De Villa is een voormalig klooster en wordt nu gebruikt als een plek voor ontmoeting, dienstbaarheid en vitaliteit. De locatie  is zowel te voet, per fiets, per auto, als met het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar. Dichtbij en voor de deur is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de auto. Er is een bushalte op de nabijgelegen Hoofdstraat.

Ook vanuit Zeist en Utrecht zijn we goed bereikbaar. Zowel per auto als per openbaar vervoer: station Driebergen-Zeist heeft een rechtstreekse verbinding met station Utrecht Centraal (10 minuten met de trein).

Gratis coaching

Met onze gratis loopbaancoaching diensten  gunnen wij iedereen meer (werk) geluk en minder stress.

Start vandaag

Over ons

Waarom aan de slag met de Empowerment Company?

Je wilt meer vanuit kracht en talenten leven. Balans brengen in je persoonlijke en professionele groei. Je bent gedreven om te investeren in jezelf en je bent er klaar voor om in actie te komen. Het lukt je alleen niet in je eentje. Maak kennis met ons in een vrijblijvend adviesgesprek.

© Empowerment Company    |    KVK 55670865    |    BTW NL 140400552B01    |    Algemene voorwaarden    |    Privacy verklaring    |    Contact