Deel je coachingsvraag voor onze podcast.

“Let een beetje op elkaar”. Nu we elkaar extra moeten helpen, bieden we gratis coaching aan via onze podcast. Door de coronavirus-maatregelen is de wereld namelijk veranderd. Dit zorgt voor onzekerheid en nieuwe vragen die we onszelf stellen in werk & leven. 

De vraag die je wilt insturen, hoeft echt niet alleen maar werk-gerelateerd te zijn: het kan ook te maken hebben met je privé-situatie. Dus loop je ergens tegenaan? Of heb je het moeilijk? Blijf er niet mee zitten en stuur je vraag in. Wij denken met je mee. 

Als we jouw vraag gaan beantwoorden in onze Happy@Work podcast, doen we dit uiteraard anoniem. De podcast coaching is kosteloos en met jouw vraag help je ook anderen die met dezelfde vragen rondlopen. 

Gratis coaching

Met onze gratis loopbaancoaching diensten  gunnen wij iedereen meer (werk) geluk en minder stress.

Start vandaag

Over ons

Waarom aan de slag met de Empowerment Company?

Je wilt meer vanuit kracht en talenten leven. Balans brengen in je persoonlijke en professionele groei. Je bent gedreven om te investeren in jezelf en je bent er klaar voor om in actie te komen. Het lukt je alleen niet in je eentje. Maak kennis met ons in een vrijblijvend adviesgesprek.

© Empowerment Company    |    KVK 55670865    |    BTW NL 001676281B51    |    Algemene voorwaarden    |    Privacy verklaring    |    Contact