Heb je een vraag of wil je een afspraak plannen?

Contactgegevens

Adres

Villa Xaverius
Rijsenburgselaan 11
3972 EG Driebergen- Rijsenburg

Waar wacht je op? Aan de slag met jouw persoonlijke en professionele groei.

Zet je eerste stap en schrijf je in. Dan houden we je op de hoogte en sturen onze gratis Empowerment inspiratie. 

Routebeschrijving

De Empowerment Company is gevestigd in Villa Xaverius. De Villa is een voormalig klooster en wordt nu gebruikt als een plek voor ontmoeting, dienstbaarheid en vitaliteit. De locatie  is zowel te voet, per fiets, per auto, als met het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar. Dichtbij en voor de deur is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de auto. Er is een bushalte op de nabijgelegen Hoofdstraat.

Happy@Work Podcast

In de Happy@Work podcast delen wij al vier jaar lang in bijna 200 afleveringen en 130.000 downloads allerlei toepasbare tips zodat jij direct kunt starten met meer regie over jouw werkgeluk. Want invloed heb je altijd. Gebruik hem! En start hier met luisteren. 

Over ons

Bij de Empowerment Company geen quick fix door middel van 1 testje of 1 gesprek. De transformatie stapje voor stapje van binnenuit vorm geven, daar staan wij voor. Leef niet volgens iemand anders plan, maar vaar je eigen koers. Maak kennis met ons in de empower-yourself-call.

© Empowerment Company    |    KVK 55670865    |    BTW NL 001676281B51    |    Algemene voorwaarden    |    Privacy verklaring    |    Contact