Anne-Aafke Sol

Graag begeleid ik je bij het maken van de volgende stap in je carrière of persoonlijke leven.

Van nature herken ik talent en ook wat ertussen staat om tot vrije expressie te komen. Met compassie en een speelse aanpak transformeren we dat en maken we de weg vrij voor (nog) meer succes, voldoening en plezier.

Anne-Aafke Sol
(Life-/loopbaancoach)

Soms moet je even de jungle in…

Na het afronden van de Theaterschool in Amsterdam, toerde ik op mijn 22ste als cabaretière langs de theaters van Nederland. Het aanvankelijke succes ontlokte de angst om dat kwijt te raken en daarmee verloor ik het contact met mezelf. Na vijf jaar ploeteren trok ik de stekker eruit en vertrok ik voor een jaar naar een gehuchtje in Frankrijk waar ik in de stilte – zonder iPhone, wifi of tv – de verbinding weer vond. Niet meer slagen in de ogen van anderen, maar erkenning van binnenuit. Die connectie met jezelf, daar nodig ik je graag toe uit.

Ik ben gecertificeerd professioneel coach bij ICF (the International Coaching Federation) en heb jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen naar meer vervulling in hun leven.

ICF badge Anne-Aafke Sol

Nog meer over mij

Naast coach ben ik artistiek leider van Vrij-Spel, een try-out podium voor professionele podiumkunstenaars in Amsterdam. Ik verdeel mijn tijd tussen het wonen in Lage Vuursche en Los Angeles, California. Wat mij energie geeft zijn trektochten in de natuur, hot-yoga en goed eten.

Ik coach face-to-face en telefonisch. Aan het idee van telefooncoaching moeten sommige mensen even wennen; maar na een eerste ervaring zijn ze enthousiast. Het blijkt namelijk soms makkelijker om tot de kern te komen vanuit je eigen vertrouwde omgeving. Ook wetenschappelijk gezien wordt telefoon coaching geprezen als één van de meest effectieve vormen van coaching. Of we elkaar zien of spreken, ik kijk er naar uit!

Wil jij ook leven en werken vanuit je kracht?

Weten dat je de baan hebt die het allerbeste bij je past? Het gevoel hebben dat je aan het roer zit van je leven? Met minder moeite meer genieten, je vitaler voelen en beter presteren?

Je bent van harte welkom.
Anne-Aafke Sol

Podcast

In de Happy@Work podcast delen wij al vier jaar lang in bijna 200 afleveringen en 130.000 downloads allerlei toepasbare tips zodat jij direct kunt starten met meer regie over jouw werkgeluk. Want invloed heb je altijd. Gebruik hem! En start hier met luisteren. 

Over ons

Bij de Empowerment Company geen quick fix door middel van 1 testje of 1 gesprek. De transformatie stapje voor stapje van binnenuit vorm geven, daar staan wij voor. Leef niet volgens iemand anders plan, maar vaar je eigen koers. Maak kennis met ons in de empower-yourself-call.

© Empowerment Company    |    KVK 55670865    |    BTW NL 001676281B51    |    Algemene voorwaarden    |    Privacy verklaring    |    Contact