Ben jij klaar voor meer (werk)geluk?

Gratis en vrijblijvende empower-yourself-call

Klaar voor de eerste stap?

Wil je mogelijk ons loopbaancoachingstraject het Krachtkompas gaan volgen? Of twijfel je nog over welke traject bij jou past?

Maak kennis met ons in een empower-yourself-call. In dit gesprek brengen we jouw situatie in kaart, stellen prioriteiten en formuleren acties die haalbaar en concreet zijn, zodat jij weet hoe je van A naar B kunt komen zonder stress en onrust. Als een traject bij de Empowerment Company jou daarbij kan helpen dan zullen we je daar ook in adviseren. Ook kunnen we je helpen de betaling via je werkgever gefinancierd te krijgen.

Gratis telefonische intake

Dit vrijblijvende gesprek is in het geval dat je daarna bij ons een traject gaat doorlopen gratis. De empower-yourself-call duurt maximaal 50 minuten en vraagt een investering van 125,00 euro (die je terug krijgt als je daarna een programma start). Het gesprek is bedoeld om met ons kennis te maken & uit te zoeken of een van onze transformerende programma’s bij jou past. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij je tijd, energie en geld alleen maar investeert, als dit jou ook echt gaat helpen bij het bereiken van je doelen en verlangens. Ook als het zo blijkt te zijn dat onze programma’s niet bij jou passen, ga je altijd met duidelijke acties en heldere prioriteiten de deur uit.

Vraag nu jouw empower-yourself-call aan

Klanten over de Empowerment Company

“Het Krachtkompas-traject van de Empowerment Company heeft mij veel gebracht in het maken van een nieuwe loopbaanstap. De persoonlijke coaching en opdrachten hebben mij houvast gegeven in het maken van keuzes en het helder krijgen van wat ik echt wil.”

Thomas

“Door het Krachtkompas heb ik veel vertrouwen gekregen in mezelf en weet ik waar ik naartoe wil. Het geeft me houvast om keuzes te maken. En het maakt me blij dat ik weet waar ik naartoe ga.”

Anoniem
“Het Krachtkompas is een rijk traject. De online middelen en opdrachten geven richting aan een zoektocht naar jezelf en (eventueel) uiteindelijk naar de volgende uitdaging in je loopbaan. Bedenk dat het begeleidende materiaal een rustig en mindful karakter heeft. Past dat helemaal niet bij je, neem dat dan mee in je overweging. Ik heb geen enkele spijt en vond het een super coachingstraject.”
Jurgen

“Ik kijk heel positief terug op het Krachtkompas. Het online programma zit goed elkaar: door de opzet van de modules word je op een logische/ natuurlijke manier begeleid in je proces. De combinatie van aandacht voor “hoofd-hart-handen” in de onderdelen werkte voor mij heel goed. Ik heb nu een concrete loopbaanvisie in handen waardoor ik meer mijn eigen koers vaar. Ik kom gemakkelijker in de actiestand en heb meer plezier. ”

Marieke

“De samenwerking met de Empowerment Company zorgde voor een diepgaand inzicht in mijn persoonlijkheid, en capaciteiten en de tools om dit verder te ontwikkelen. Hiermee heb ik een stuk eigenwaarde, rust en zelfvertrouwen herwonnen.”

Tim

“Het Krachtkompas is heel compleet. Als je met vragen worstelt zoals: wie ben ik en welke volgende stap in mijn carrière past bij mij, is dit perfect. Het traject gaf mij heel goed inzicht in mezelf. Ik heb nu een loopbaanvisie waar ik blij van word en die me houvast geeft om keuzes voor de toekomst te maken. Fijn!”

Ellen

Podcast

In de Happy@Work podcast delen wij al vier jaar lang in bijna 200 afleveringen en 130.000 downloads allerlei toepasbare tips zodat jij direct kunt starten met meer regie over jouw werkgeluk. Want invloed heb je altijd. Gebruik hem! En start hier met luisteren. 

Over ons

Bij de Empowerment Company geen quick fix door middel van 1 testje of 1 gesprek. De transformatie stapje voor stapje van binnenuit vorm geven, daar staan wij voor. Leef niet volgens iemand anders plan, maar vaar je eigen koers. Maak kennis met ons in de empower-yourself-call.

© Empowerment Company    |    KVK 55670865    |    BTW NL 001676281B51    |    Algemene voorwaarden    |    Privacy verklaring    |    Contact