Ben jij klaar voor meer (werk)geluk?

Gratis en vrijblijvend strategiegesprek

Meld je nu aan

Klaar voor de eerste stap?

Wil je ons loopbaancoachingstraject het Krachtkompas gaan volgen? En ben je al bekend met onze aanpak & werkwijze door het volgen van onze online gratis training ‘Welke baan past bij mij?’?

Dan maken we graag eerst kennis met jou in een strategiegesprek. Zodat jij weet wie wij zijn én we samen kunnen verkennen of het Krachtkompas jou inderdaad het beste op weg kan helpen.

Gratis telefonische intake

Dit gratis en vrijblijvend telefonisch intakegesprek duurt maximaal 30 minuten. Het is bedoeld om met ons kennis te maken & uit te zoeken of ons loopbaancoachingstraject bij jou past. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij je tijd, energie en geld alleen maar investeert in het Krachtkompas, als dit programma jou ook echt gaat helpen bij het bereiken van je doelen en verlangens.

Weet je niet of je een loopbaanstap wilt maken? Maar heb je wel een (loopbaan)coachingsvraag? Dan is een loopbaan focusgesprek met één van onze coaches beter geschikt voor jou. Kijk hier voor meer informatie.

Vraag nu jouw Krachtkompas strategiegesprek aan

Klanten over de Empowerment Company

“Het Krachtkompas-traject van de Empowerment Company heeft mij veel gebracht in het maken van een nieuwe loopbaanstap. De persoonlijke coaching en opdrachten hebben mij houvast gegeven in het maken van keuzes en het helder krijgen van wat ik echt wil.”

Thomas

“Door het Krachtkompas heb ik veel vertrouwen gekregen in mezelf en weet ik waar ik naartoe wil. Het geeft me houvast om keuzes te maken. En het maakt me blij dat ik weet waar ik naartoe ga.”

Anoniem
“Het Krachtkompas is een rijk traject. De online middelen en opdrachten geven richting aan een zoektocht naar jezelf en (eventueel) uiteindelijk naar de volgende uitdaging in je loopbaan. Bedenk dat het begeleidende materiaal een rustig en mindful karakter heeft. Past dat helemaal niet bij je, neem dat dan mee in je overweging. Ik heb geen enkele spijt en vond het een super coachingstraject.”
Jurgen

“Ik kijk heel positief terug op het Krachtkompas. Het online programma zit goed elkaar: door de opzet van de modules word je op een logische/ natuurlijke manier begeleid in je proces. De combinatie van aandacht voor “hoofd-hart-handen” in de onderdelen werkte voor mij heel goed. Ik heb nu een concrete loopbaanvisie in handen waardoor ik meer mijn eigen koers vaar. Ik kom gemakkelijker in de actiestand en heb meer plezier. ”

Marieke

“De samenwerking met de Empowerment Company zorgde voor een diepgaand inzicht in mijn persoonlijkheid, en capaciteiten en de tools om dit verder te ontwikkelen. Hiermee heb ik een stuk eigenwaarde, rust en zelfvertrouwen herwonnen.”

Tim

“Het Krachtkompas is heel compleet. Als je met vragen worstelt zoals: wie ben ik en welke volgende stap in mijn carrière past bij mij, is dit perfect. Het traject gaf mij heel goed inzicht in mezelf. Ik heb nu een loopbaanvisie waar ik blij van word en die me houvast geeft om keuzes voor de toekomst te maken. Fijn!”

Ellen
Meer referenties

Gratis coaching

Met onze gratis loopbaancoaching diensten  gunnen wij iedereen meer (werk) geluk en minder stress.

Start vandaag

Over ons

Waarom aan de slag met de Empowerment Company?

Je wilt meer vanuit kracht en talenten leven. Balans brengen in je persoonlijke en professionele groei. Je bent gedreven om te investeren in jezelf en je bent er klaar voor om in actie te komen. Het lukt je alleen niet in je eentje. Maak kennis met ons in een vrijblijvend adviesgesprek.

© Empowerment Company    |    KVK 55670865    |    BTW NL 001676281B51    |    Algemene voorwaarden    |    Privacy verklaring    |    Contact