Ben jij klaar voor meer (werk)geluk?

Vrijblijvend loopbaan focusgesprek

Meld je nu aan

Ben jij klaar voor de start?

Ben je op zoek naar meer leiderschap over je leven en loopbaan? Wil je graag meer (werk)geluk ervaren? Dan ben je bij ons van harte welkom voor loopbaanbegeleiding in de vorm van een vrijblijvend loopbaan focusgesprek.

Na dit gesprek met één van onze coaches is duidelijker waar je pijnpunten liggen en welke acties je kunt ondernemen om hieruit te komen. Ook weet je of een vervolgtraject bij ons een goede stap kan zijn én hoe zo’n traject eruit ziet. Het gesprek duurt 45 – 60 minuten en vindt plaats op ons kantoor in Driebergen (bij Utrecht). Het kan ook telefonisch als jij dat handiger of prettiger vindt.

Ter voorbereiding krijg je dan van ons vooraf twee korte oefeningen, die meer diepgang en focus geven aan het gesprek.

Gratis loopbaanbegeleiding - coachingsgesprek

Investering

Het loopbaan focusgesprek vraagt een investering van € 95,- inclusief BTW. Ga je bij ons een coachingstraject doen? Dan is dit gesprek gratis en wordt het verrekend met de kosten voor jouw traject.

Is jouw werkgever al klant bij ons? Dan is het loopbaan focusgesprek voor jou gratis.

In het loopbaan focusgesprek:

  • Krijg jij jouw ontwikkelwensen haarscherp (en hierbij bedoelen we ook ‘de vraag achter de vraag’).
  • Sparren we met jou over hoe jij je doelen kunt bereiken.
  • Geven we je indien mogelijk direct inzichten en tips mee waarmee je verder kunt.
  • Zorgen we dat jij na het gesprek precies weet wat je vervolgstappen zijn.
  • Ontdek jij of een traject bij de Empowerment Company jou verder gaat helpen.
  • Wij adviseren alleen onze eigen programma’s als wij oprecht geloven dat die jou optimaal zullen helpen.

Vraag nu jouw loopbaan focusgesprek aan

Referenties

“Ik heb inzicht gekregen. Dit biedt mij hulp bij mijn ontwikkeling en waar ik kan investeren met het oog op de toekomst.”

Anoniem

“Door de gesprekken en de verhelderende & professionele opdrachten heb ik mezelf herontdekt; het zat er altijd al, maar ik kreeg het niet voor elkaar om het te zien. Met de hulp van de Empowerment Company is dat allemaal duidelijk geworden.”

Jeroen

“Ik heb in het traject mijzelf beter leren kennen en ik heb een plan gemaakt voor de vervolgstappen. Tijdens het traject heb ik kunnen sparren over situaties waar ik tegenaan liep tijdens mijn werk en persoonlijke situaties. “

Michiel

“Sinds de allereerste sessie had ik al een veel positiever gevoel over mezelf en wat ik allemaal kon. Dit is met elke sessie nog beter geworden. Ik kwam erachter wat ik leuk en belangrijk vind, wat ik kan en wat ik wil.”

Marleen
Meer referenties

Gratis coaching

Met onze gratis loopbaancoaching diensten  gunnen wij iedereen meer (werk) geluk en minder stress.

Start vandaag

Over ons

Waarom aan de slag met de Empowerment Company?

Je wilt meer vanuit kracht en talenten leven. Balans brengen in je persoonlijke en professionele groei. Je bent gedreven om te investeren in jezelf en je bent er klaar voor om in actie te komen. Het lukt je alleen niet in je eentje. Maak kennis met ons in een vrijblijvend adviesgesprek.

© Empowerment Company    |    KVK 55670865    |    BTW NL 001676281B51    |    Algemene voorwaarden    |    Privacy verklaring    |    Contact