Voor ambitieuze ondernemers en directeuren.

Vrijblijvende discovery-call

Ben jij er klaar voor te realiseren waar je nu alleen nog maar van kunt dromen?

Ben je op zoek naar meer leiderschap over jouw tijd, je energie en je winst? Ben je ambitieus op persoonlijk én professioneel vlak? Wil je je niet meer overspoeld voelen, weer vervulling uit je werk halen en wil je af van het gevoel dat je niet weet waar je moet beginnen? Ben je er klaar voor zakelijk top te presteren en privé heerlijk in je vel te zitten? Ontdek welk perspectief er voor jou mogelijk is in een discovery-call. 

Na dit gesprek met iemand uit ons team is helder waar op dit moment de schoen wringt, en ontdek je of Inner Compass Personal Leadership een passend traject is om je je te helpen naar je droomleven.

Het gesprek duurt 30 minuten en vindt plaats via beeldbellen.

Omdat we graag zorgvuldig met jouw en onze tijd omgaan, krijg je ter voorbereiding van ons vooraf een vragenlijst gebaseerd waarop we kunnen bezien of een discovery-call inderdaad zinvol is om te voeren. Bovendien geeft deze voorbereiding jou meteen meer diepgang en focus in jouw proces.

Gratis loopbaanbegeleiding - coachingsgesprek

Investering

De discovery-call  vraagt als investering jouw kostbaarste goed, namelijk je tijd en aandacht. Dat begint met het invullen van de voorbereidende vragenlijst.

In de discovery-call:

  • Krijg jij jouw verlangens rondom winst, vrijheid en voldoening haarscherp (en hierbij bedoelen we ook ‘de vraag achter de vraag’).
  • Sparren we met jou over hoe jij je doelen kunt bereiken.
  • Geven we je direct inzichten en tips mee waarmee je verder kunt.
  • Ontdek jij of Inner Compass Personal Leadership bij de Empowerment Company jou verder gaat helpen.
  • Wij adviseren alleen onze eigen programma’s als wij oprecht geloven dat die jou optimaal zullen helpen.

Voor ambitieuze ondernemers en directeuren.

Vrijblijvende discovery-call

Referenties

“Ik heb inzicht gekregen. Dit biedt mij hulp bij mijn ontwikkeling en waar ik kan investeren met het oog op de toekomst.”

Anoniem

“Door de gesprekken en de verhelderende & professionele opdrachten heb ik mezelf herontdekt; het zat er altijd al, maar ik kreeg het niet voor elkaar om het te zien. Met de hulp van de Empowerment Company is dat allemaal duidelijk geworden.”

Jeroen

“Ik heb in het traject mijzelf beter leren kennen en ik heb een plan gemaakt voor de vervolgstappen. Tijdens het traject heb ik kunnen sparren over situaties waar ik tegenaan liep tijdens mijn werk en persoonlijke situaties. “

Michiel

“Sinds de allereerste sessie had ik al een veel positiever gevoel over mezelf en wat ik allemaal kon. Dit is met elke sessie nog beter geworden. Ik kwam erachter wat ik leuk en belangrijk vind, wat ik kan en wat ik wil.”

Marleen

Podcast

In de Happy@Work podcast delen wij al vier jaar lang in bijna 200 afleveringen en 130.000 downloads allerlei toepasbare tips zodat jij direct kunt starten met meer regie over jouw werkgeluk. Want invloed heb je altijd. Gebruik hem! En start hier met luisteren. 

Over ons

Bij de Empowerment Company geen quick fix door middel van 1 testje of 1 gesprek. De transformatie stapje voor stapje van binnenuit vorm geven, daar staan wij voor. Leef niet volgens iemand anders plan, maar vaar je eigen koers. Maak kennis met ons in de empower-yourself-call.

© Empowerment Company    |    KVK 55670865    |    BTW NL 001676281B51    |    Algemene voorwaarden    |    Privacy verklaring    |    Contact