Ben jij klaar voor meer (werk)geluk?

Vrijblijvende empower-yourself-call

Ben jij klaar voor de start?

Ben je op zoek naar meer leiderschap over je leven en loopbaan? Wil je graag meer (werk)geluk ervaren? Wil je je niet meer overspoeld voelen en wil je af van het gevoel dat je niet weet waar je moet beginnen? Dan ben je bij ons van harte welkom voor loopbaanbegeleiding in de vorm van een vrijblijvende empower-yourself-call.

Na dit gesprek met één van onze psychologen is helder waar op dit moment de schoen wringt, stellen we prioriteiten en brengen we in kaart waar je naar toe wilt werken. Ook maken we samen een simpel actieplan gebaseerd op de prioriteiten, zodat je van start kunt gaan en je je niet meer hoeft af te vragen waar je moet beginnen.

Verder weet je na de empower-yourself-call of een vervolgtraject bij ons een goede stap kan zijn én hoe zo’n traject eruit ziet. Het gesprek duurt 50 minuten en vindt plaats via beeldbellen, telefonisch of op ons kantoor in Driebergen (bij Utrecht).

Ter voorbereiding krijg je dan van ons vooraf wat huiswerk (dat kost je maximaal een half uur om te maken), dat meteen meer diepgang en focus geeft aan jouw proces.

Gratis loopbaanbegeleiding - coachingsgesprek

Investering

De empower-yourself-call  vraagt een investering van € 125,- exclusief BTW. Ga je bij ons een coachingstraject doen? Dan is dit gesprek gratis en wordt het verrekend met de kosten voor jouw traject.

Is jouw werkgever al klant bij ons? Dan is de empower-yourself-call voor jou gratis.

In de empower-yourself-call:

  • Krijg jij jouw ontwikkelwensen haarscherp (en hierbij bedoelen we ook ‘de vraag achter de vraag’).
  • Sparren we met jou over hoe jij je doelen kunt bereiken.
  • Geven we je direct inzichten en tips mee waarmee je verder kunt.
  • Zorgen we dat jij na het gesprek precies weet wat je vervolgstappen zijn.
  • Ontdek jij of een traject bij de Empowerment Company jou verder gaat helpen.
  • Wij adviseren alleen onze eigen programma’s als wij oprecht geloven dat die jou optimaal zullen helpen.

Vraag nu jouw empower-yourself-call aan

Referenties

“Ik heb inzicht gekregen. Dit biedt mij hulp bij mijn ontwikkeling en waar ik kan investeren met het oog op de toekomst.”

Anoniem

“Door de gesprekken en de verhelderende & professionele opdrachten heb ik mezelf herontdekt; het zat er altijd al, maar ik kreeg het niet voor elkaar om het te zien. Met de hulp van de Empowerment Company is dat allemaal duidelijk geworden.”

Jeroen

“Ik heb in het traject mijzelf beter leren kennen en ik heb een plan gemaakt voor de vervolgstappen. Tijdens het traject heb ik kunnen sparren over situaties waar ik tegenaan liep tijdens mijn werk en persoonlijke situaties. “

Michiel

“Sinds de allereerste sessie had ik al een veel positiever gevoel over mezelf en wat ik allemaal kon. Dit is met elke sessie nog beter geworden. Ik kwam erachter wat ik leuk en belangrijk vind, wat ik kan en wat ik wil.”

Marleen

Podcast

In de Happy@Work podcast delen wij al vier jaar lang in bijna 200 afleveringen en 130.000 downloads allerlei toepasbare tips zodat jij direct kunt starten met meer regie over jouw werkgeluk. Want invloed heb je altijd. Gebruik hem! En start hier met luisteren. 

Over ons

Bij de Empowerment Company geen quick fix door middel van 1 testje of 1 gesprek. De transformatie stapje voor stapje van binnenuit vorm geven, daar staan wij voor. Leef niet volgens iemand anders plan, maar vaar je eigen koers. Maak kennis met ons in de empower-yourself-call.

© Empowerment Company    |    KVK 55670865    |    BTW NL 001676281B51    |    Algemene voorwaarden    |    Privacy verklaring    |    Contact